Aramadi dahagec kalmazdi bu kadar
Aramadi dahagec kalmazdi bu kadar
Evet aramadı hala.
yarım saat önce aradı aşkım
on dakika konuştuk tören varmış ondan boşuz dedi.
bot hiç giymemişler. yeşil tişört ve spor ayakkabı var dedi.
usta birliğine geçincede ayakkabı verceklermiş.
bugün biraz spor yaptık dedi.
mutlu oldum arayınca aklıma gelen ne varsa soruyorum işte
Evet aramadı hala.
bugün de bütün koğuşları temizliyorlarmış
Tripliii aramadimi senidebiz simdiden boyle olursak bingolde napicaz? İcim icimi yiyor su anda
Chelzy aramadı beni de hala ümidimi kestim bugün ama acayip üzgünüm.
Chelzy aramadı beni de hala ümidimi kestim bugün ama acayip üzgünüm.
Canim benim simdi aradi.ictimaya cikicaklarmis.hicbisey yapmamislar yine.bekle canim arar ictimadan sonra.yada aramistir belki.bizim boluk hababam sinifi gibi diyor.girgir samataymis hep.
Yaa çok sevindim canım keşke benim kuzum da arasa...
Canim ictimadan sonra arar merak etme.2.defayi genelde 10 gibi ariyordu bizimki.arasin insallahhh
Biz geldikten kısa bir süre sonra ayrılmıştık çünkü çok ağır şartlarda eğitim görüyor onlar psikolojileri bozuluyor. Bana çok kaba ve sert davranmaya başlamıştı. O yüzden bitirmiştim canım ben. Tabi herkes bizim gibi olacak diye bir şey yok. Şuan ona destek ol, gelincede. Ben gelincede olmaya çalıştım ama o pek destek görmek istemedi. Garip davranıyordu, görüşmek istemiyordu, soğumuştu. Sonra kaba kuvvet falan da kullanmaya kalkışınca ben direkt bitirmiştim. Bir daha da ne aradım ne sordum. Zaten çıkmaya başlamıştık 3 ay sonra askere gitmişti. 15 ay boşuna bekledim yani o zamanlar ama çok küçüktüm aklım ermiyordu. Bitirmekle büyük akıllılık yaptım şuan çok mutluyum.
Canim aramalar biraz sikintili sanirim cunku banada annemleri ariyamicam artik bugun seni ariyorum dedi.sen yine haber aliyosun kayinvalidenden.biz henuz tanismadigimiz icin ben meraktan catlamayayim diye aradi.sen haber almissin oda guzel.
Yedeksubay.tk sitesindede bir asker şöyle yorum yazmış.
Nisan ve agustos celbi 158 gün askerlik yapar, aralık celbi 156 gün... Yol izni 1 gün olanlar için konuşuyorum ama biz 343 cenolar şubat 29 cektiği için 157 yaptık. :)
Yani dediğin doğru o site öyle sayım yapıyor ama ben 155'ten saymaya devam edeceğim çünkü son günlerde üstüne bir kaç gün eklemek kolay olabilir zaten o kadar gün beklemişiz bir kaç gün daha sabredebilir insan ama şimdi eklemek istemiyorum. Bir de dün biz konuştuğumuzda aşkım bugün 152 dedi bizimki yani orda onlarda benim saydığım gibi sayıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?