347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim birde siyah sapka takiyolarmis. Bizimkilerin bot giymemesine cok seviniyorum. Biz de biraz once konustuk mutfaga geri dondu sanirim bulasik sirasi onlardaymis. Ne isler var bu askeriyede cok garip bir duzen gercekten :s

Şeymaaa aramadı hala hiç bu kadar geç kalmazdı. Gerçi bir kere daha 20:30'ta aramıştı ama bugün içimden bir his aramayacak diyor. Allahım lütfen arasın. Herkes mi temizlemiş? Yani bütün bölükler mi yoksa sadece abinin bölük mü?

Tripliii aramadimi senide biz simdiden boyle olursak bingolde napicaz? İcim icimi yiyor su anda

Chelzy aramadı beni de hala ümidimi kestim bugün ama acayip üzgünüm.

Canim benim simdi aradi.ictimaya cikicaklarmis.hicbisey yapmamislar yine.bekle canim arar ictimadan sonra.yada aramistir belki.bizim boluk hababam sinifi gibi diyor.girgir samataymis hep.

Canim ictimadan sonra arar merak etme.2.defayi genelde 10 gibi ariyordu bizimki.arasin insallahhh

Kuzum çok sağol inş. arar ama sanmıyorum kayınvalidemleri aramış şimdi onlar aradı beni. 20:30'ta onları aramış. Otel işini ayarlayın demiş. Yarın oteli arayıp rezervasyon yaptıracağım yemin töreni için.

hımm,anladım.Biz 3 yıla yakındır beraberiz.Biraz agrasif ama,her seferinde askerligin etkisiyle oldugunu acıklıyor.Ben de hoşgörüyorum elbette.
Baska bı degısıklık yok sımdılık,insallah da olmaz cnm.

Canim aramalar biraz sikintili sanirim cunku banada annemleri ariyamicam artik bugun seni ariyorum dedi.sen yine haber aliyosun kayinvalidenden.biz henuz tanismadigimiz icin ben meraktan catlamayayim diye aradi.sen haber almissin oda guzel.

Canim aramalar biraz sikintili sanirim cunku banada annemleri ariyamicam artik bugun seni ariyorum dedi.sen yine haber aliyosun kayinvalidenden.biz henuz tanismadigimiz icin ben meraktan catlamayayim diye aradi.sen haber almissin oda guzel.

Evet canım allahtan öyle bir şansım var ama sesini duymak gibisi yok işte. O arayınca bir mutlu oluyorum ki yüzümde güller açıyor. Bugün ise ağladım ağlıcam çok mutsuzum. İnş. yarın arar da sesini duyarım. Yemin törenini iple çekiyorum.

anladım canım tabi ne kadar az olursa o kadar iyi 1 gün 1 gündür ama bende o siteden gördüğüm için öyle sayıyodum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…