• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar Günaydın.
Dün akşam sevgilim aramadı. Bütün gece kafam dağılsın diye how i met your mother izledim ama nafile gülemedim aksine sürekli ağladım
Facebook u açmak bile istemiyorum artık. Herkes sevgilisiyle akşam yemeğinde fotoğrafını koyuyor. Benim sevgilimse benden çok uzakta ona hasretim içim acıyo.

Buarada şafağı yanlış sayıyormuşuz bugün şafak 152 :5::5::5::43:

Son düzenleme:
topiğin açılışınıda hergün ben yapıyorum en erken işe gelen benim sanırım :9::9:
nerdesinizz kızlarr uyanınnnnn :16:

Dün konuşabilmiş olmana sevindim canım ben dün konuşamadım. Bugün arar inş.:14:

bkere bende akşam öyle konuşamamıştım canım işleri oluyoya yetişmeye çalışıyorlar iştimaya falan eksik oldular mı yandık diyo eksik çıkanında vay haline yanii o yüzden arayamamıştır bencee sıkma canını bu gün uzun uzun konuşursunuz inş

Bu sabah ben de sesiyle uyandım kızlar çok mutlu oldum :)
Umarım acemilik biran önce geçer hepimiz rahat ederiz. Ben yemin törenine gidemeyeceğim malesef ama en azından ailesi gidip haftasonu çıkmasını sağlayacak 2 gün rahat rahat telefonda konuşabileceğiz. Biz aşkımla konuşurken şimdilik acemiliğe gün sayıyoruz hem o haftasonu rahat konuşabilicez, hem dışarı çıkabilicek, ailesini görücek ustaya geçince daha rahat edip görüşebilicez, hem de acemilik bitince 1 ay da bitmiş olucak size de tavsiye ederim kızlar ;)

ben daha duyamadım sesini heralde öğlen arar bugün. bianco87 seninki de 4. bölükte mi? aynı yerdeler sanırım.
Allah kısmet ederse ben gidicem yemin törenine uçakla. inşallah bir problem çıkmaz çünkü herşeyden çok istiyorum orda olmayı :43:

ben daha duyamadım sesini heralde öğlen arar bugün. bianco87 seninki de 4. bölükte mi? aynı yerdeler sanırım.
Allah kısmet ederse ben gidicem yemin törenine uçakla. inşallah bir problem çıkmaz çünkü herşeyden çok istiyorum orda olmayı :43:

Ay evet cnm benimki 4.bölükte demek ayni yerdeler :) bugun toren kiyafetlerini alicaz dedi. Ben is nedeniyle gidemiyorum torene cok sanssizlik oldu :( ama senin adina sevindim cnm. Hataya ucakla gidip ordan 1 saate gecmistik iskenderuna. Sen nerden gidiyosun?

Gunaydin kizlar.
Bugun de insallah yuregimizin ferah oldugu bir gun olur.
Uyku molasindan sonra yine telefonlar ellere yapissin :)

istanbul sabiha gökçen den gidicem bugün almayı düşünüyorum uçak biletini törenin saat kaçta olduğunu söyledi mi seninki?
05.40 uçağı yetişirmi acaba sabaha alsam? bi problem olursa da yanarsa yansın bilet hiç umrumda diil

Gunaydin kizlar.
Bugun de insallah yuregimizin ferah oldugu bir gun olur.
Uyku molasindan sonra yine telefonlar ellere yapissin :)

valla o kadar aştım ki kendimi artık tuvalete giderken bile yanımda götürüyorum ya duymazsam telefonu diye..
kafayı yiyorum galiba yavaş yavaş :43:

Back