• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım o yüzden bizimki sabah eski bir telefon götürdü. Ben çıkınca hemen haber almak istiyorum. Dün de arkadaşı götürmüş bir şey olmamış aynı yerde girdiler. Çıkınca hemen açıp bana haber verecek. Sabah ben ondan daha heyecanlıydım midem falan bozuldu, havam değişti bir garip oldum.:50:

Son düzenleme:
bende çok geç yatmıştım ama o bana sınava gidiyorum deyince uyandım daha da uyuyamadım :31:

Benim nişamlım dün teslim olmuştu. 3 kere arayabildi :)) sınava yarın herkes toplandıktan sonra giriceklermiş. Bende sınavın formalite olduğunu duymuştum. Allah herkese hayırlısını versin inşallah...

Böyle bir topic açıldığı çok iyi olmuş. Benimde sevgilim 347. dönem asker adayı. Dün sınava girdi. Sonuçlar 9 yada 10 unda açıklanacakmış. Bu belirsizlik beni delirtiyo kızlar nereye gidiceği belli olmadığı gibi birde 5 aymı yapacak 12 aymı o bile belli değil. Belli olsada kendimi ona göre hazırlasam :43::43:

Böyle bir topic açıldığı çok iyi olmuş. Benimde sevgilim 347. dönem asker adayı. Dün sınava girdi. Sonuçlar 9 yada 10 unda açıklanacakmış. Bu belirsizlik beni delirtiyo kızlar nereye gidiceği belli olmadığı gibi birde 5 aymı yapacak 12 aymı o bile belli değil. Belli olsada kendimi ona göre hazırlasam :43::43:

her halükarda belirsizlik var
bende hazırlıksızım yani yapcak birşey yok :ssz:

sevgilim bana ulaştı nizamiyeye girişim çok ani oldu aşkım yeni çıktım askeriyeden dedi çok kalabalık varmış allah herkese yardım etsin

benide belirslik mahfediyor 9 10 da açıklancak sonra 2 güne alcakalr ama 1 yılmı 5 aymı buna alışmadan gidicek yakınıma düşer inşallah eğer uzağa düşersede havaalanına yakın yerlerde olsun kafayı yicem haritayı elime alıp dolaşmak istemiyorum

onların kütüğünün olduğu yerdeki arkadaşalrı kıbrısa gittiler abiside kıbrısta yaptı bakalım

sevgilim bana ulaştı nizamiyeye girişim çok ani oldu aşkım yeni çıktım askeriyeden dedi çok kalabalık varmış allah herkese yardım etsin

benide belirslik mahfediyor 9 10 da açıklancak sonra 2 güne alcakalr ama 1 yılmı 5 aymı buna alışmadan gidicek yakınıma düşer inşallah eğer uzağa düşersede havaalanına yakın yerlerde olsun kafayı yicem haritayı elime alıp dolaşmak istemiyorum

onların kütüğünün olduğu yerdeki arkadaşalrı kıbrısa gittiler abiside kıbrısta yaptı bakalım

benimki büyük ihtimal kısa dönem ama ihtimal üzerine konuşuyoruz hep kesin sonuç yok
haftaya belli olcak herşey
haftaya tamda bugünün gecesi sürpriz :ssz:

benimki büyük ihtimal kısa dönem ama ihtimal üzerine konuşuyoruz hep kesin sonuç yok
haftaya belli olcak herşey
haftaya tamda bugünün gecesi sürpriz :ssz:

Öncelikle hayırlısı olsun, ama inşallah hayırlı olan kısa dönem olmasıdır :1:

Aynen öyle :1: Ama biz kendimizi 169a hazırlayalımda erken gelirse seviniriz :1:

ben hiç istemiyorum izin kullanmasını zaten sevgilimde istemiyor. izin kullanırsa daha sorun olur alışmak oraya
ama tabi 169 gün bile şu anda az geliyor gözüme
uzun dönemlere göre çok şanslıyız

ben hiç istemiyorum izin kullanmasını zaten sevgilimde istemiyor. izin kullanırsa daha sorun olur alışmak oraya
ama tabi 169 gün bile şu anda az geliyor gözüme
uzun dönemlere göre çok şanslıyız

Bende aynı şekilde düşünüyorum zaten acemilikten sonra geriye 4 ay kalıyor 4 ay dayanılmayacak bi süre değil.
460 günle 169 gün arasında uçurumlar var gerçekten çok şanslıyız. Tabi kısa dönem çıkarsa :1: 1 hafta sonra netleşecek herşey:1:

Bende aynı şekilde düşünüyorum zaten acemilikten sonra geriye 4 ay kalıyor 4 ay dayanılmayacak bi süre değil.
460 günle 169 gün arasında uçurumlar var gerçekten çok şanslıyız. Tabi kısa dönem çıkarsa :1: 1 hafta sonra netleşecek herşey:1:

deli gibi heyecan var
hem kısa dönem mi diye hem de nereye gidecek diye
o bi hafta gelmek bilmez artık :ssz:

sonuçlar nettemi olucak kızlar hangi sayfada ben şimdiden heycanlanıyorummm meraklardayımm allahım yardım etsin

Back