- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfa hiç ilerlememiş bu gün
biraz daha iyiyim ama sesim hala bozuk çıkıyor bi tuhaf :)Sende yazmayınca kimse yazmıyor. Nasıl oldun iyileştin mi canım.
Benimde yazlıkları ayırmam lazım. Aç bir güzel film canım. Havada tam uyuma havası.ortalık toparladım, akşam için yemek pişirdim, yazlık kışlık ayırdım gene yalnız kaldım. hava çok güzel dolaşmaya çıkalım dedim eşim gene işe gitti. vakit geçer mi şimdi yalnız yalnız pazar gün![]()
Selam kizlarr gece gece canım sıkıldı size yaziyim dedim.
Limangodan siparislerim vardi onlar kargolandimi diye bakmak icin bilgisayari actim acmaz olaydim. Esim aa amma gec aciliyo bilgisayar gel su gereksiz acilan dosyalari kaldiriyim dedi bilgisayarimi bozdu calismiyo artik sinir etti beni ya
Slm kızlar nasılsınız yeni katıldım aranıza.bende asker yolu bekledim.yeni evliyim daha 1ay 1 hafta oldu.izmirden katılıyorum :)
Bilgisayara format atmak zorunda kaldık stankim. Simdi de yeni word u kullanmakta zorlaniyorum napicaz bakalim.
Benimde kisliklari cikarmam lazim artik ama nasil useniyorum anlatamam. Dun misafirlarim vardi zaten butun gun yemeklerle ugrastim, haftaya cmt halledicem artik kiyafetleri
Valla canim araniz samimiyse sor ihtiyaci olan birseyi al bence ben cok samimi arkadaslarima soruyorum, soyluyorumda.Günaydın fıstıklar
Papatya hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun...
Mercim üzüldüm bilgisayarına Cabucak alışırsın umarım
Eşimde hala uyduyu doğru düzgün ayarlayamadı. Kanalların cogu yok olanlarda Avrupası falan.. Benimde iyice sinirim bozuldu.. Dün gece söylendim biraz..yapamıyosan bilen birine yaptıralım diye
Ayrıca kızlar çocukluk arkadaşım hatta kardeşim gibi gördüğüm dostum yeni evine geçti haftaya evinde mevlüt okutacakmış. Ne hediye alsam karar veremedim. İlk önce 2-3 arkadaş toplanalım işe yarar iyi bişey alalım dedik sonra vazgeçildi. Şimdi bana söyleyin ne alayım..