• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkeseee selamlarrrrr nasılsnz ben pek ugrayamıyorum tlfndan grmek olum gıbı gelıyorrrrr bıde ıyıce agaırlastm sadece yatyrm evde arada cıkıp yuruyus yapıorm ıste ev ısı agır olmamak kaydıyla yemektı derken gecıo gunlerm szler naslsnz???

Sabah 5.30'a kadar uyumadım, Arda ateşlendi aşıdan sonra. Şu an başım çatlıyor, yarına misafir var. Bir mucize olmalı : (

Selam kizlarr gece gece canım sıkıldı size yaziyim dedim.
Limangodan siparislerim vardi onlar kargolandimi diye bakmak icin bilgisayari actim acmaz olaydim. Esim aa amma gec aciliyo bilgisayar gel su gereksiz acilan dosyalari kaldiriyim dedi bilgisayarimi bozdu calismiyo artik sinir etti beni ya

Pazartesi burda köpek eğitim sınavları başlayacak eşim günlerdir hazırlıklar için yoğun çalışıyordu. Diğer illerden de gelenler varmış. Ben bi bakayım diye gitti kaç saattir yok.. Şimdiden sıkıldım 2 hafta nasıl gececek. Gece gündüz sınavı ayrı. Yemek saati belli değil. Püfffff

ortalık toparladım, akşam için yemek pişirdim, yazlık kışlık ayırdım gene yalnız kaldım. hava çok güzel dolaşmaya çıkalım dedim eşim gene işe gitti. vakit geçer mi şimdi yalnız yalnız pazar gün :KK51:

Benimde yazlıkları ayırmam lazım.
ortalık toparladım, akşam için yemek pişirdim, yazlık kışlık ayırdım gene yalnız kaldım. hava çok güzel dolaşmaya çıkalım dedim eşim gene işe gitti. vakit geçer mi şimdi yalnız yalnız pazar gün :KK51:
Benimde yazlıkları ayırmam lazım. Aç bir güzel film canım. Havada tam uyuma havası.

Selam kizlarr gece gece canım sıkıldı size yaziyim dedim.
Limangodan siparislerim vardi onlar kargolandimi diye bakmak icin bilgisayari actim acmaz olaydim. Esim aa amma gec aciliyo bilgisayar gel su gereksiz acilan dosyalari kaldiriyim dedi bilgisayarimi bozdu calismiyo artik sinir etti beni ya

Oldu mu canım, bilgisayarın?

Slm kızlar nasılsınız yeni katıldım aranıza.bende asker yolu bekledim.yeni evliyim daha 1ay 1 hafta oldu.izmirden katılıyorum :)

Bilgisayara format atmak zorunda kaldık stankim. Simdi de yeni word u kullanmakta zorlaniyorum napicaz bakalim.
Benimde kisliklari cikarmam lazim artik ama nasil useniyorum anlatamam. Dun misafirlarim vardi zaten butun gun yemeklerle ugrastim, haftaya cmt halledicem artik kiyafetleri

Slm kızlar nasılsınız yeni katıldım aranıza.bende asker yolu bekledim.yeni evliyim daha 1ay 1 hafta oldu.izmirden katılıyorum :)

Hoşgeldin canım aramıza. Biz bayağı eskidik artık asker bekleyenler olarak ama arkadaşlığımız devam ediyor tabi. Bayağı azalsakta sayı olarak 3-5 kişi hala burdayız. Sen hangi dönem göndermiştin?

Bu arada evliliğinde hayırlı olsun.

Bilgisayara format atmak zorunda kaldık stankim. Simdi de yeni word u kullanmakta zorlaniyorum napicaz bakalim.
Benimde kisliklari cikarmam lazim artik ama nasil useniyorum anlatamam. Dun misafirlarim vardi zaten butun gun yemeklerle ugrastim, haftaya cmt halledicem artik kiyafetleri

Mercimmm benim kışlıklar çıkıkta şöyle rahat rahat değilde sıkış tepiş oturma odasındaki dolapta duruyorlar. Bende çok üşeniyorum yatak odasındaki dolaba almaya.

benimkiler bazanın içinde hurçta duruyo artık çıkarmak lazım akşamları üşüyorum, dolabı açınca giyicek bişey bulamıyorum hep tişort ustune hırkayla idare ediyorum bu aralar eşimde öyle. o yüzden artık bi değişim yapmak şart oldu cumartesi girişicem o işe.

Günaydın fıstıklar

Papatya hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun...

Mercim üzüldüm bilgisayarına Cabucak alışırsın umarım

Eşimde hala uyduyu doğru düzgün ayarlayamadı. Kanalların cogu yok olanlarda Avrupası falan.. Benimde iyice sinirim bozuldu.. Dün gece söylendim biraz..yapamıyosan bilen birine yaptıralım diye

Ayrıca kızlar çocukluk arkadaşım hatta kardeşim gibi gördüğüm dostum yeni evine geçti haftaya evinde mevlüt okutacakmış. Ne hediye alsam karar veremedim. İlk önce 2-3 arkadaş toplanalım işe yarar iyi bişey alalım dedik sonra vazgeçildi. Şimdi bana söyleyin ne alayım..

Günaydın fıstıklar

Papatya hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun...

Mercim üzüldüm bilgisayarına Cabucak alışırsın umarım

Eşimde hala uyduyu doğru düzgün ayarlayamadı. Kanalların cogu yok olanlarda Avrupası falan.. Benimde iyice sinirim bozuldu.. Dün gece söylendim biraz..yapamıyosan bilen birine yaptıralım diye

Ayrıca kızlar çocukluk arkadaşım hatta kardeşim gibi gördüğüm dostum yeni evine geçti haftaya evinde mevlüt okutacakmış. Ne hediye alsam karar veremedim. İlk önce 2-3 arkadaş toplanalım işe yarar iyi bişey alalım dedik sonra vazgeçildi. Şimdi bana söyleyin ne alayım..
Valla canim araniz samimiyse sor ihtiyaci olan birseyi al bence ben cok samimi arkadaslarima soruyorum, soyluyorumda.

Back