• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

telefonumun bataryası şişmişti. bugün çankaya ya servise götürdüm garantisi bitmemişti. istanbul garantili bu telefon nerden almıştınız dediler. afyondan almıştık geçen sene. istanbuldaki servise göndermeniz lazım dediler. eşimi aradım boşver uğraşamayız yeni orjinal batarya al dedi 49 tl miş. ohh miss oldu. korkuyodum elimde patlıcak diye kapanıp duruyordu

günaydınnnn :)
inciçiçeğim benim aldığım ilk ay şişmişti telefonun bataryası sürekli kapanıyodu , servise götürünce hemen değiştirdiler. samsung s4 lerde kronikmiş zaten. pili değiştirilince hiç sorunu kalmadı.

günaydınnnn :)
inciçiçeğim benim aldığım ilk ay şişmişti telefonun bataryası sürekli kapanıyodu , servise götürünce hemen değiştirdiler. samsung s4 lerde kronikmiş zaten. pili değiştirilince hiç sorunu kalmadı.

benimki de s4 kasılıp duruyor valla
eşim de ıphone 5s var hiç kasılma durma ısınma yok

tünaydın

benim ki s3 mini eşim bun almayalım demişti dinlemedim. şimdi de telefonu degiştirmiyor alırken beni dinlemedin diye. o da lg nexus kullanıyor. benim gözümde lg lerde ama bu ara değiştirmek biraz zor. klimaya peşin dünya kadar para verdik. oturma odasına ünite ve tv almak istiyoruz. bi de kurban geldi. bi kaç ay sıkıntıdayız..

Immm hadi bakalım erkek erken gösteriyor tabi :-):-):-):-)
bizim kızlar inatçı çıktı zor öğrendik :KK73::KK73:
Gizem kan testi yaotı mı ki

zeynep isminin analizi

•Anı anına uymaz. Mutluyken bir anda mutsuz olabilir. Karışık bir ruh haline sahiptir. Gelgitler yaşarlar.
•Hisleri ve sezgileri kuvvetlidir. Sağduyuludur.
•Çevrelerinde özgüveni yüksek ve kendinden emin biri olarak bilinir.
•Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir.
•Öğrenmeye açık, bilimsel araştırmalar yapmayı sever. Akademik kariyer sahibi olabilir

zeynep isminin analizi

•Anı anına uymaz. Mutluyken bir anda mutsuz olabilir. Karışık bir ruh haline sahiptir. Gelgitler yaşarlar.
•Hisleri ve sezgileri kuvvetlidir. Sağduyuludur.
•Çevrelerinde özgüveni yüksek ve kendinden emin biri olarak bilinir.
•Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir.
•Öğrenmeye açık, bilimsel araştırmalar yapmayı sever. Akademik kariyer sahibi olabilir

vuh benimki çılgın bişey olacak anlaşılan :KK69::KK69::KK69::KK69:

eylül isminin analizi

•Ruhsal karışıklıklar yaşayabilir. Mutluluğu ve hüznü birlikte yaşar, gelgitler içindedir.
•Sanatsal yeteneklere sahiptir.
•Başarısının önüne sürekli engeller çıkar.
•Hayatında yaşadığı üzüntüler ve sevinçleri unutmaz ve gelecek yaşantılarına da yansıtır. Güçlü bir kişidir.

Puknascım seni buralarda daha sık görmek istiyoruz, kendinden de hiç birşeyler anlatmıyorsun. Puknas can neler yapar.
aslında girip okuyorum ama çok fazla yazamıyorum sanırım:oops:..ben valla sürekli gezip tozuyorum canım iş yok inşallah hayırlısıyla güzel bir işimin olmasını bekliyorum.sevdiceğimde yeni iş kurdu işte onun işlerinin yoluna girmesini bekliyoruz bu kış isteme düşünüyoruz inşallah bakalım.ardacığa çok geçmiş olsun.

evet ama evliyken daha zor senden biliyoruz bunu
bizim evde zaten askere gitmeden kız yok :cool::cool::cool:
mayısta geliyor inşallah askerden Ağustos veya Eylülde de düğün olur Allah ın izniyle
hayırlı olsun canım Allah'ın izniyle gider gelir inşallah.

SİZE GÜZEL HABERLER İLE GERİ DÖNMEK ÜMİDİM VAR DUAYA İHTİYACIM VAR HERŞEY GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
canım benim hadi hayırlısı inşallah dualarımız seninle.

lovely anneannen nasıl canım iyidir inşallah?

Canikolarim naposunz yaa duygunun oglumu oluo hayrli ugurlu olsn insallah sag salim dunyaya gelsn :)cok sevndm.... stanki nerden aklina geldi analiz cikarmak daha once boyle bsy hic okumamistm.. tesekurler

Back