- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
İNŞALLLAH TEK İSTEDİĞİM EN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN
İnşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞALLLAH TEK İSTEDİĞİM EN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN
bnde uzustu yatmayi ozledm kociskomu cok kiskaniyom o yuzustu yatnca yaaa neyse 2 ay snra her trlu yatarm artkzaten ya sağa ya sola yatıyorum düz uyuyamıyorum ki ben
hamileyken en çok özlediğim şey yüzüstü yatmak
ayyy görmemişim vallla kuzum çok sağolasın :)gizim bende yazdım ama arada kaynadı herhalde hadi hayırlı haberlerle bekliyoruz inşallah
günaydınnnn :)
inciçiçeğim benim aldığım ilk ay şişmişti telefonun bataryası sürekli kapanıyodu , servise götürünce hemen değiştirdiler. samsung s4 lerde kronikmiş zaten. pili değiştirilince hiç sorunu kalmadı.
Kızlar nasılsınız?
Duygudan haber aldım oğlan geliyormuş onada.![]()
ne kadarlık hamileymiş? hayırlı uğurlu olsun dediğimi ilert canım
Kızlar nasılsınız?
Duygudan haber aldım oğlan geliyormuş onada.![]()
Ya 14 ya 16'ydı canım. Sağolasın.
Immm hadi bakalım erkek erken gösteriyor tabi![]()
bizim kızlar inatçı çıktı zor öğrendik![]()
Gizem kan testi yaotı mı ki
zeynep isminin analizi
•Anı anına uymaz. Mutluyken bir anda mutsuz olabilir. Karışık bir ruh haline sahiptir. Gelgitler yaşarlar.
•Hisleri ve sezgileri kuvvetlidir. Sağduyuludur.
•Çevrelerinde özgüveni yüksek ve kendinden emin biri olarak bilinir.
•Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir.
•Öğrenmeye açık, bilimsel araştırmalar yapmayı sever. Akademik kariyer sahibi olabilir
aslında girip okuyorum ama çok fazla yazamıyorum sanırımPuknascım seni buralarda daha sık görmek istiyoruz, kendinden de hiç birşeyler anlatmıyorsun. Puknas can neler yapar.
hayırlı olsun canım Allah'ın izniyle gider gelir inşallah.evet ama evliyken daha zor senden biliyoruz bunu
bizim evde zaten askere gitmeden kız yok![]()
mayısta geliyor inşallah askerden Ağustos veya Eylülde de düğün olur Allah ın izniyle
canım benim hadi hayırlısı inşallah dualarımız seninle.SİZE GÜZEL HABERLER İLE GERİ DÖNMEK ÜMİDİM VAR DUAYA İHTİYACIM VAR HERŞEY GÜZEL OLSUN İNŞALLAH