• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla canım uyku yetmiyo bana
dün annemlerdeydik kardeşimin nişan süslerini yaptık 12 de geldik eve 7.40 da zor kalktım
haftasonu nişan çarşısı var pazar günü cam falan silecem işim çok :cry::cry::cry::cry:
sen ne yapıyosun Ardacıkla evde

Hayırlı olsun canım nişanınız. Evlenince Ankarada mı olacak kardeşin.

Arda ile gül gibi geçinip gidiyorduk kuzum hasta oldu, cumartesinden beri hiç hali yok. Cumartesiden beri dün ilk defa güldü dünyalar benim oldu.

Hayırlı olsun canım nişanınız. Evlenince Ankarada mı olacak kardeşin.

Arda ile gül gibi geçinip gidiyorduk kuzum hasta oldu, cumartesinden beri hiç hali yok. Cumartesiden beri dün ilk defa güldü dünyalar benim oldu.

Musss nelerdesin yavru, evliler kervanından bir ses ver.

Geçmiş olsun tatlım benim bi an önce iyileşir inşallah
Evlenince Ankarada olacak inşallah kardeşim geçen yıl memur oldu ama 5 yıl çakılı kadro bi yere gidemezler yani
Kuzenim başka ilde yaşıyor ama mecbur buraya gelecek :KK54::KK54::KK54::KK54:
9 ekim de olacak nişan kasım başında 357. dönem asker olarak gönderiyoruz inşallah :KK55::KK55::KK55:
biz 347yim bekledik kardeşim de 357yi bekleyecek inşallah

Geçmiş olsun tatlım benim bi an önce iyileşir inşallah
Evlenince Ankarada olacak inşallah kardeşim geçen yıl memur oldu ama 5 yıl çakılı kadro bi yere gidemezler yani
Kuzenim başka ilde yaşıyor ama mecbur buraya gelecek :KK54::KK54::KK54::KK54:
9 ekim de olacak nişan kasım başında 357. dönem asker olarak gönderiyoruz inşallah :KK55::KK55::KK55:
biz 347yim bekledik kardeşim de 357yi bekleyecek inşallah

Ne zor olur şimdi asker yolu gözlemek. Sağ salim gidip gelsin.

günaydınnnn
evet son zamanlarda çok sessiz buralar bende her gün uğramaya çalışıyorum. burdan başka sayfalara bakmıyorum bu aralar hiç zaten iş ev işleri yoruyo beni sürekli yapmam gereken bişeyler oluyo.
ee ilk bebek haberi kimden geliyo ?? bu gidişle ilki benden gelcek :KK48: muss un instagram ı kapanmıştı bi ara sonra açtı ekleyin beni dedi ama ben soyadını hatırlayamayınca bulamadım :KK51: fotoğraf çekimleri de güzel geçmiştir inşallah. bizim albümümüz de gelmiş ama bakalım ne zaman alabilicez bakırköye gidip
lovelym dualarımız anneanneciğinle, çabucak iyileşir inşallah
stankim ardacığa da geçmiş olsun benim bıcırlar da hastalanmaya başladı ikinci haftadan salgın var gibi.
öpüyorum hepiniziiii :KK15:

SİZE GÜZEL HABERLER İLE GERİ DÖNMEK ÜMİDİM VAR DUAYA İHTİYACIM VAR HERŞEY GÜZEL OLSUN İNŞALLAH

Stankim amin canim. Genlerden gecmis olabilir belki ama evlenmeden once anneme guveniyordum sanirim bisecik yapmiyordum

Humum hayirli olsun canm kardesine. Allah kavustursun diyelim simdiden de zor olucak ama olsun

Musu bendr ig de gordum harika bi gelin olmus balayida guzel geciyo anlasilan

Mercim calisinca zor oluyo demi her seye yetismek daha yeni acildi okul duzene girersin merak etme

Gizz hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz

günaydınnnn
evet son zamanlarda çok sessiz buralar bende her gün uğramaya çalışıyorum. burdan başka sayfalara bakmıyorum bu aralar hiç zaten iş ev işleri yoruyo beni sürekli yapmam gereken bişeyler oluyo.
ee ilk bebek haberi kimden geliyo ?? bu gidişle ilki benden gelcek :KK48: muss un instagram ı kapanmıştı bi ara sonra açtı ekleyin beni dedi ama ben soyadını hatırlayamayınca bulamadım :KK51: fotoğraf çekimleri de güzel geçmiştir inşallah. bizim albümümüz de gelmiş ama bakalım ne zaman alabilicez bakırköye gidip
lovelym dualarımız anneanneciğinle, çabucak iyileşir inşallah
stankim ardacığa da geçmiş olsun benim bıcırlar da hastalanmaya başladı ikinci haftadan salgın var gibi.
öpüyorum hepiniziiii :KK15:

Çok sağol canım, senden bebek haberi geldiğinde çok sevinirim, çok da gülerim ama : )

Şu inst. hesabı açıp onun için de vakit harcamak istemiyorummm ama meraktan da çatlatcağınız.

Back