Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canikolarim naposunz yaa duygunun oglumu oluo hayrli ugurlu olsn insallah sag salim dunyaya gelsn :)cok sevndm.... stanki nerden aklina geldi analiz cikarmak daha once boyle bsy hic okumamistm.. tesekurler
Kızlar nasılsınız?
Duygudan haber aldım oğlan geliyormuş onada.![]()
Hayırlı olsun dileklerimizi iletebilir misin canım? Niye buralara uğramıyormuş?
aslında girip okuyorum ama çok fazla yazamıyorum sanırım..ben valla sürekli gezip tozuyorum canım iş yok inşallah hayırlısıyla güzel bir işimin olmasını bekliyorum.sevdiceğimde yeni iş kurdu işte onun işlerinin yoluna girmesini bekliyoruz bu kış isteme düşünüyoruz inşallah bakalım.ardacığa çok geçmiş olsun.
hayırlı olsun canım Allah'ın izniyle gider gelir inşallah.
canım benim hadi hayırlısı inşallah dualarımız seninle.
lovely anneannen nasıl canım iyidir inşallah?
Immm hadi bakalım erkek erken gösteriyor tabi![]()
bizim kızlar inatçı çıktı zor öğrendik
Gizem kan testi yaotı mı ki
lovely anneannen nasıl canım iyidir inşallah?
duygunun oğlu sağlıkla dünyaya gelsin inşallah lovelycim tebriklerimizi ilet.
Yaptırdı canım değeri de çok güzel çıktı maşallah.![]()
bende aynı duygular içindeyimmm3 Ekim Cuma tüm gün tatil olmuş çok mutluyum
![]()
bende aynı duygular içindeyimmm![]()
amin canım inşallah.çok teşekkür ederiz canım darısı başına artık diyorummmmmmmmmmmm![]()
çok sevindim canım maşallah bir an önce evine döner inşallah.Canım sağol anneannem çok iyimiş hastanede daha ben gidemedim çalıştığım için görüş saatlerine denk gelemiyorum. Yarın evdeyim, gidicem kısmetse. Her gün sporu var onu yaptırıyorlarmış doktoru 5 vakit namaz gibi düşün bu sporu demiş. Annem başında günde 5 kere falan konuşuyoruz.
bu hafta sonu çok yorulacaksın desene hüm ama olsun kardeşinin alış verişi yorucu olsada zevkli olacaktıryarın kadeşimin nişan çarşısına çıkacaz
Pazar günü evde büyük temizlik var eşimle cam silecez
Mesai bitince hem annemleri goturelim hemde ordaki bi kac isimizi halledelim diye annemlere geldik.
Yola bir ciktik nasil trafik. Istanbul trafigi gibi. Esim fena sinirlendi. Ben strese girdim. Simsek cakio hava gunduz gibi aydinlaniyo. Korku filmi gibi. Sonra bi yagmur bastirdi silecekler yetismedi onumuzu goremedik. Allahtan yakinda benzinlik varmis oraya girip yagmur biraz azalsin diye bekledik. Gelene kadar bacaklarimi nasil sıktiysam suan hala agriyo