- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
B
Benimde eşimin babaannesi falan hiç gelmedi bize. Bu hafta da kayınvalideme geldi onda kalıcakmış biraz. Bizde kayınvalidemle yakınız ya bize de gelmek isterler mi acaba diye düşünmedim değil bu akşam güzel bir temizlik yapmaya çalışırım artık geçte çıkıcam bugün ama elimden geldiğince yapacağım birşeyler yarın işten gelincede yaparım. Çünkü biliyorum huylarını bir gün önceden haber verirler.
Gunaydinn
Sabahesim kalkti 5 dk sonra sangirt diye bi ses odum patladi yataktan nasil kalktigimi bilemedim. Bi baktim dolaba suyu koyarkrn koca cam siseyi devir. Tuzla buz olmus. Sabahin 8 de buzdolabi cektik sildik supurduk. Her yerede sicramis. Oldum sabah sabah.
Bugun de kayinvalidemler gelicek gibi. Daha evlendigimden beri hic gelmediler. Buzlukta kurabiyem vardi. Pogaca yaptim deminde. Yemek napsam hazzirlasam mi dedim. Esim de dur bakalim kesin belli degil aksama dunya var yaparsin biseyler yabanci degiller ya dedi. Gorumcemin kucuk cocuklari var onlarida getirceklermis
Allahtan ev temizdi dun yapmistim bide bugun onunla ugrasmicam
Benimde eşimin babaannesi falan hiç gelmedi bize. Bu hafta da kayınvalideme geldi onda kalıcakmış biraz. Bizde kayınvalidemle yakınız ya bize de gelmek isterler mi acaba diye düşünmedim değil bu akşam güzel bir temizlik yapmaya çalışırım artık geçte çıkıcam bugün ama elimden geldiğince yapacağım birşeyler yarın işten gelincede yaparım. Çünkü biliyorum huylarını bir gün önceden haber verirler.