• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

B
Gunaydinn

Sabahesim kalkti 5 dk sonra sangirt diye bi ses odum patladi yataktan nasil kalktigimi bilemedim. Bi baktim dolaba suyu koyarkrn koca cam siseyi devir. Tuzla buz olmus. Sabahin 8 de buzdolabi cektik sildik supurduk. Her yerede sicramis. Oldum sabah sabah.

Bugun de kayinvalidemler gelicek gibi. Daha evlendigimden beri hic gelmediler. Buzlukta kurabiyem vardi. Pogaca yaptim deminde. Yemek napsam hazzirlasam mi dedim. Esim de dur bakalim kesin belli degil aksama dunya var yaparsin biseyler yabanci degiller ya dedi. Gorumcemin kucuk cocuklari var onlarida getirceklermis

Allahtan ev temizdi dun yapmistim bide bugun onunla ugrasmicam

Benimde eşimin babaannesi falan hiç gelmedi bize. Bu hafta da kayınvalideme geldi onda kalıcakmış biraz. Bizde kayınvalidemle yakınız ya bize de gelmek isterler mi acaba diye düşünmedim değil bu akşam güzel bir temizlik yapmaya çalışırım artık geçte çıkıcam bugün ama elimden geldiğince yapacağım birşeyler yarın işten gelincede yaparım. Çünkü biliyorum huylarını bir gün önceden haber verirler.

B

Benimde eşimin babaannesi falan hiç gelmedi bize. Bu hafta da kayınvalideme geldi onda kalıcakmış biraz. Bizde kayınvalidemle yakınız ya bize de gelmek isterler mi acaba diye düşünmedim değil bu akşam güzel bir temizlik yapmaya çalışırım artık geçte çıkıcam bugün ama elimden geldiğince yapacağım birşeyler yarın işten gelincede yaparım. Çünkü biliyorum huylarını bir gün önceden haber verirler.

bizde dün akşam aradık napıyosunuz die öyle söylediler belki gelebiliriz diye. zaten sürekli haber vermeden çat kapı gelicez falan diyorlardı. bende aile de olsa habersiz sevmem. haber verin falan demiştik. dün iiki aramışız. bakalım gelecekler mi

bizde dün akşam aradık napıyosunuz die öyle söylediler belki gelebiliriz diye. zaten sürekli haber vermeden çat kapı gelicez falan diyorlardı. bende aile de olsa habersiz sevmem. haber verin falan demiştik. dün iiki aramışız. bakalım gelecekler mi

kız 1 yıl oldu neden hala gelmediler ki :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

kız 1 yıl oldu neden hala gelmediler ki :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:
bizim düğünden bi kaç ay sonra dedesi vefat etti 2 ay geçmedi babaannesi vefat etti eşimin aynı binada oturuyorlardı. sonra görümcem eşinden boşandı. baya bi sorunlu şekilde hala da devam ediyor sorunlar. mayısta da kaynımın düğünü vardı. bi vakit bulup gelememişler. ilk defa gelicekler. yoldalarmış

bizim düğünden bi kaç ay sonra dedesi vefat etti 2 ay geçmedi babaannesi vefat etti eşimin aynı binada oturuyorlardı. sonra görümcem eşinden boşandı. baya bi sorunlu şekilde hala da devam ediyor sorunlar. mayısta da kaynımın düğünü vardı. bi vakit bulup gelememişler. ilk defa gelicekler. yoldalarmış

hımm anladım canım kötü olmuş üst üste Allah mekanlarını cennet eylesin

Kolay gelsin canım.

2 tan ayran için bakır bardak aldım kızlar eşim ne zamandır istiyordu bir insan bakır bardağa bu kadar mı sevinir erkeklerin kalbine giden yol gerçekten midelerinden geçiyor demekki.

ben geldimmm
bugun veli toplantısı yaptım eski velilerimle devam ediyorum zaten 10 tane de yeni eklendi , yeni gelenler de hiç fena değil gibi geldi bana bakalım yaşayıp görcez. yinede sene başlarını hiç sevmiyorum çocukları okula alıştırmak velileri herseye ikna etmek çok zor oluyo mümkünse hızlıca geçsin eylül ayı. saat 5e doğru gelebildim eve etrafı süpürmem lazım amma hiç halim yok :KK51: her yer saç içinde yine

Günaydın kızlarrrr
Stankim tasinmak zor sey hele de bebekle olunca Allah kolaylik versin.
Bende bugun temizlik mi yapsam anneme mi gitsem alisverise mi gitsem bi turlu karar veremedim hepsini ayni gune sıkıştırmaya calisicam

Stankim kolay gelsin. Bir evin kurulup yerleşmesi zor kaç ayda anca oturuyor düzen.

Bu arada bir şey sorucam kızlar mozaik pasta yapanlar malzemeleri pişiriyor musunuz pişirmeden mi yapıyorsunuz?

Günaydınlar...
Yapamadım zaten mercim vaktim olmadı hiç haftasonu. Yapıcam ama inşallah pudingle yapıcam uğraşamıcam malzemelerle.

Haftasonu bebek sevmeye gittik biz 5 günlük bir bebek sevdik geldik zor ayrıldık yanından öyle güzeldi ki...

Herkese günaydın kızlar
Cumartesi doğumgünümdü eşimle yemeğe çıktık sonra kardeşlerimle kuzenimle de pasta kestik
Dün canım çıktı tüm halıları kaldırdım süpürdüm sildim tuvaletleri banyoları bi yıkadım bi yıkadım belim koptu ama sonra bebek görmeye gittik hm den şu takımı aldım hediye olarak hmprod.webp bayıldım daha güzellerini kızıma alacam inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Herkese günaydın kızlar
Cumartesi doğumgünümdü eşimle yemeğe çıktık sonra kardeşlerimle kuzenimle de pasta kestik
Dün canım çıktı tüm halıları kaldırdım süpürdüm sildim tuvaletleri banyoları bi yıkadım bi yıkadım belim koptu ama sonra bebek görmeye gittik hm den şu takımı aldım hediye olarak Eki Görüntüle 1236872 bayıldım daha güzellerini kızıma alacam inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
canım mutlu yılllar ama kendini yorma kuzum öyle ev temizliğe işe güce kalkma dinlen biraz işten ayrıldın mı

Herkese günaydın kızlar
Dün canım çıktı tüm halıları kaldırdım süpürdüm sildim tuvaletleri banyoları bi yıkadım bi yıkadım belim koptu ama sonra bebek görmeye gittik hm den şu takımı aldım hediye olarak Eki Görüntüle 1236872 bayıldım daha güzellerini kızıma alacam inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Nice mutlu senelere canım.

Takımda çok ciciymiş bende kanz'dan şortlu takım aldım geçtiğimiz hafta çok cici bişiy. Dünde götürdük çok beğendiler neyse ki...

Back