• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrr malum bugun eşim çalışıyo bende yalnızım :KK51: bende samsung var uygulama hiç açılmıyo, normal netten açmaya çalıştığımda da bişey yazmama izin vermiyo bi türlü beceremedim ben. anca bilgisayarı açtığımda yazabiliyorum. en kısa zamanda uygulamayı da güncelleseler çok mutlu olucam.
nenam doktorunla bi talihsizlik yaşamışsın doktorunda da kötü bi gün geçirmiş olabilir o yüzden öyle bi tepki vermiştir belki ama tabiki hiçbişey bahane değil. en iyisi başka bi doktora gitmen medical park a gidenler çok memnun genelde inşallah gittiğinde sende memnun kalırsın.

dolapta geçen haftadan kalma bozulmaya yüz tutmuş 3 patlıcan varmış hadi dedim oturtma yapayım. onlar kızarırken bende kızardım resmen. nasıl sıcak. tabi ocak mocak battı hadi oraları temizle balkonları yıka kocanın iş kıyafetlerini makinaya at derken bittim halim kalmadı sıcakta. makinaya spor ayakkabılarımı da attım kocacıkın kıyafetleriyle inş sapasağlam çıkarlar

dolapta geçen haftadan kalma bozulmaya yüz tutmuş 3 patlıcan varmış hadi dedim oturtma yapayım. onlar kızarırken bende kızardım resmen. nasıl sıcak. tabi ocak mocak battı hadi oraları temizle balkonları yıka kocanın iş kıyafetlerini makinaya at derken bittim halim kalmadı sıcakta. makinaya spor ayakkabılarımı da attım kocacıkın kıyafetleriyle inş sapasağlam çıkarlar
ayy bende dün karnıyarık yaptım resmen terler akıyodu heryerimden bide heryer yağ oluyo kapakla bile yapsam. sonra bide temizlemeye uğraş. bugun yemek memek yok acayip sıcak mutfağa güneş vuruyo bide girilmiyo içeri hiç. aksam pratik bişeyler yaparız diye düşündüm

silip tekrar yüklicem programı

kızlar ya ben pazar günü yarhana pilav ve etli patlıcan yemeği yaptım salıya kadar idare ettti çarşamada mantar yemeği ve pilav vardı perşembe kayınvalide dünde annemde cumartesi de genelde dışarda yiyoruz pazar tekrar yemek yapıyorum resmen oturttum sistemi :) bide ben karnıyarık vb yemekler hiç yapmadım

annem dün ayşe kadın verdi biraz bide pazardan bana barbunya ve fasulye almış ben pazarıma uğraayamıyorum kaç zamandır

acaba yarın ne yapsam ben

ets den turu aldık perşembe gecesi peribacalarına gidiyoruz

eylülde de kısmet olursa asos bozcaada çanakkale yapıcaz yada alaçatı inşallah

Selam kızlar bende bugün temizlik yaptım, çamaşırları yıkadım yemek falan yapmadım zaten sevmiyorum artık yemek yapmayı her yer batıyor. Her gün bir şekilde geçiştiriyoruz biz hala oturtamadık yemek işini. Benim eşim yapılanı sadece bir gün yiyor hepsini dökmek zorunda kalıyorum sonra.

Birazdan puding falan yapacağım.

Hepiniz iyisinizdir umarım fazlaca öpüldünüz.

Iyi aksamlar fistiklar

Bugun fena yoruldum. Sabah halkbankasinin sinavina girdim. Bucadaydi. Cikinca esim ev cok sicak optimuma da yakinuz hadi oraya gidrlim sinemaya falan bakatiz dedi. Gitttik bi oglen yemegi yedik gezdik butun magzalarin altini ustune getirdik girmedigimi yer kalmadi. Sonrda film izleyip geldik. Sabah 8 de ciktik evden aksam 8 de girdik. Oturunca ayaklarimin agridigini hissettim.
Sinavda calisan icin kolaydi ben hic calismadan girdim bakalim nolucak. Ayrica bu ara kitap okumaya sardim. Surekli alip duruyorum. D&R da indirim varmis gene aldim 2 tane.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Cumartesi temizliğimiz yapıldı :KK68: dün de kardeşlerim k.validemler geldi evi bayağı bi topladık ama yoruldum bayağı 23 ü sabah 8 de gelecek kamyon 25-29 arası da izin aldım rahat rahat yerleşecem inşallah

günaydınlar mutlu haftalar şeker mi şeker arkadaslarım bal lokmalarım yerim sizi haftaya dinç uyandım butun evımı dun kocamın buyuk destegıyle parlatmıs bulunuyoruz evımçiçekler gibi kookuo yorulduk totomuzdan trler aktı ama degdı yani.... bu hafta benım son ...

kızıma hastane cıkısı aldık cok sevımlı pembeli ekrulu bide cozzynın bebek arabasnı sipariş verdık 2-3 gune gelıcek stanki yardmmm et lıste yaptım bebek ıcın lıste 6 sayfa gereklı gerekszlerı ayırt edemıyorum hiççç sankı her sey gereklıymıs gıbı gelıo zaten nerdeyse hepsnıde aldm gerıye besıgımve kıyafetler kaldı kıyafetler ıcınde kıslıklarn cıkmasnı beklıyorum:KK49:

bide inciciegm ve mercim saolun bakalım ıste dr la bı talıhszlık yasadık belkı ters gunuydu bnmle alakalı oldgnu sanmıorm amabana patlası hıc hosuma gtmedı

günaydınlar mutlu haftalar şeker mi şeker arkadaslarım bal lokmalarım yerim sizi haftaya dinç uyandım butun evımı dun kocamın buyuk destegıyle parlatmıs bulunuyoruz evımçiçekler gibi kookuo yorulduk totomuzdan trler aktı ama degdı yani.... bu hafta benım son ...

kızıma hastane cıkısı aldık cok sevımlı pembeli ekrulu bide cozzynın bebek arabasnı sipariş verdık 2-3 gune gelıcek stanki yardmmm et lıste yaptım bebek ıcın lıste 6 sayfa gereklı gerekszlerı ayırt edemıyorum hiççç sankı her sey gereklıymıs gıbı gelıo zaten nerdeyse hepsnıde aldm gerıye besıgımve kıyafetler kaldı kıyafetler ıcınde kıslıklarn cıkmasnı beklıyorum:KK49:

bide inciciegm ve mercim saolun bakalım ıste dr la bı talıhszlık yasadık belkı ters gunuydu bnmle alakalı oldgnu sanmıorm amabana patlası hıc hosuma gtmedı

hastane çıkışının fotosunu merak ettim :KK28::KK28::KK28:

ben daha hiçbir şey almadım yaaaa para yok kargoydu depozito bilmem ne taşınmak bitirdi bizi bu ayı bi atlatalım da ekimde başlarım bende
şu listeyi bana da göndersene kız

ayy alıntılayamadım bir turlu ıncıcıegım hadı bakalım sınavn ınsallah ıyı gecmstr guzel haberlerle gel bakalım bıze gercı banka mulakatları sıkıcı oluo 4-5 asama suruo bankasına gore ınsallah senı yormazlar bu konuda :)

hüm kızzzz hadı yenı evnzde bebısnzle mutlulukla oturun ınsallah evnı cok cok begendm valla masallah el bırlıglede toplamssnz ıyı oldu:D

hastane çıkışının fotosunu merak ettim :KK28::KK28::KK28:

ben daha hiçbir şey almadım yaaaa para yok kargoydu depozito bilmem ne taşınmak bitirdi bizi bu ayı bi atlatalım da ekimde başlarım bende
şu listeyi bana da göndersene kız
aksam ınstagrama atım netten bulursam paylasırım burdada bulamazsam atarm resmını:KK6:

Günaydınlar. Hümüş el birliğiyle bitmiş çok şükür canım. Nena hello ya da e-bebekti sanırım tam emin değilim ikisinden birinin alınacaklar listesi çok güzel. Bir sayfa sadece ve hep gerekliler. Arkadaşım sağolsun banada alıcak o listeden bir dahaki gidişinde. Belki sitelerindede vardır bakın isterseniz.

Cts bizim için iyi geçmedi anneannemi ambulansla hastaneye kaldırdı teyzemler onun başındaydık hep. Uzun uzun anlatmak istemiyorum şuan için iyi sadece.

Dün aşure yaptım bende çok güzel oldu ama eşim aşure sevmiyor bir tane bile yemedi hepsi bana kaldı nihahaha.

tamam canım atarsın
istifa ettin mi sen bugünden itibaren mi evdesin????
yok tatlım bu hafta calısıyorum haftayaıtıbaren evdeym ıstıfa ettm de yerıme bırını bakıolar bu hafta
Günaydınlar. Hümüş el birliğiyle bitmiş çok şükür canım. Nena hello ya da e-bebekti sanırım tam emin değilim ikisinden birinin alınacaklar listesi çok güzel. Bir sayfa sadece ve hep gerekliler. Arkadaşım sağolsun banada alıcak o listeden bir dahaki gidişinde. Belki sitelerindede vardır bakın isterseniz.

Cts bizim için iyi geçmedi anneannemi ambulansla hastaneye kaldırdı teyzemler onun başındaydık hep. Uzun uzun anlatmak istemiyorum şuan için iyi sadece.

Dün aşure yaptım bende çok güzel oldu ama eşim aşure sevmiyor bir tane bile yemedi hepsi bana kaldı nihahaha.
ya ben zatten bı cok seyı aldm artk eksgm yok gbı bsy besıkle kıyafetlerı kaldı bıde bıkac parca ufak sey kaldı ama yınede ınsan gereklı gereksz her seyı almak ıstıo:KK70:

lovelylım anneannecgne cok gecmısler olsn acıl sıfalar dılıyorum suan ıyı olmasna da cok sevndm :KK15:

asure ayına grdk mı yaaa ben gecen sene ılk defa yapmıstım yemınle omrumde okadr guzel asure yememıstm kendım yaptım dıe demıorum gelen yorumlarda o yondeydı hatta kv tarıfını bıle ıstemstı bu sefer tekrar denıcem ılk denememdekı kadr basarılı olcakmıyımbılemıyorum bıde gecen senekı yaptgm tarfı nereye koydgmuda hatrlamıorm:KK71:

ellerıne saglık emınım cok lezzetlıdır esın sevmıomu onu bı cok ınsan sevmez yok efendm tatlınn ıcınde kuru fasulye nohut un falan ne ısı var derler ama ben bayılırımmmm ay aklıma soktun hafta sonu yapayımmmm:-)canım cektı smdı gordunmu:mad:

yok tatlım bu hafta calısıyorum haftayaıtıbaren evdeym ıstıfa ettm de yerıme bırını bakıolar bu hafta

ya ben zatten bı cok seyı aldm artk eksgm yok gbı bsy besıkle kıyafetlerı kaldı bıde bıkac parca ufak sey kaldı ama yınede ınsan gereklı gereksz her seyı almak ıstıo:KK70:

lovelylım anneannecgne cok gecmısler olsn acıl sıfalar dılıyorum suan ıyı olmasna da cok sevndm :KK15:

asure ayına grdk mı yaaa ben gecen sene ılk defa yapmıstım yemınle omrumde okadr guzel asure yememıstm kendım yaptım dıe demıorum gelen yorumlarda o yondeydı hatta kv tarıfını bıle ıstemstı bu sefer tekrar denıcem ılk denememdekı kadr basarılı olcakmıyımbılemıyorum bıde gecen senekı yaptgm tarfı nereye koydgmuda hatrlamıorm:KK71:

ellerıne saglık emınım cok lezzetlıdır esın sevmıomu onu bı cok ınsan sevmez yok efendm tatlınn ıcınde kuru fasulye nohut un falan ne ısı var derler ama ben bayılırımmmm ay aklıma soktun hafta sonu yapayımmmm:-)canım cektı smdı gordunmu:mad:

Ahahahah kuzum ya hazırını yaptım ben sadece içine bir bardak süt ekledim o kadar. Üzerini süsledim al sana aşure işte. Benim annemde çok güzel yaparda bol malzemeli kim uğraşcak şimdi bir gece önceden ıslatmak lazım malzemelerini falan. Cts zaten çalıştım artı anneannemin başındaydık akşama kadar pazar anca ev temizliği çamaşırlar falan. Puding yapıcaktım da aşure duruyor orda ne zamandan beri onu yapayım dedim.

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm Allah şifa versin :cry::cry::cry::cry:

Nenam sen kaç kilo aldın sorması ayıp :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

phpThumb_generated_thumbnail.webp
kuzular bakın ben bundan aldım :KK68::KK68::KK68: daha doğrusu ben bulamadım can dostum buldu aldı haftaya bana yardıma gelecek ev yerleştirmeye o zaman getirecek çok heyecanlıyım yazarım herşeyini :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ahahahah kuzum ya hazırını yaptım ben sadece içine bir bardak süt ekledim o kadar. Üzerini süsledim al sana aşure işte. Benim annemde çok güzel yaparda bol malzemeli kim uğraşcak şimdi bir gece önceden ıslatmak lazım malzemelerini falan. Cts zaten çalıştım artı anneannemin başındaydık akşama kadar pazar anca ev temizliği çamaşırlar falan. Puding yapıcaktım da aşure duruyor orda ne zamandan beri onu yapayım dedim.
heee onun tadınasıl acaba aksam yapım anımı cektrdn ahhaha asure zamanı gecen sene yaptgmdan yapcam bı akslık olmazsa...

Nenam sen kaç kilo aldın sorması ayıp :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
valla canım 7 almısım en son 5 almstm gecen bı tartldm tAM 7 kg ama zaten tombıstım hamıle kaldgmda smdı bundan snra sanırım daha cok alcam panda panda gezınıom ortalarda:KK45:

Eki Görüntüle 1220399 kuzular bakın ben bundan aldım :KK68::KK68::KK68: daha doğrusu ben bulamadım can dostum buldu aldı haftaya bana yardıma gelecek ev yerleştirmeye o zaman getirecek çok heyecanlıyım yazarım herşeyini :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
aa cok cıcıymıs bnde alcam kıskandm:KK71:

Back