- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Gunaydin herkese hayrli haftalariniz olsun insallahhh birazdan haatabeye gdyrm seker yuklemem yapilcak snra ise gececegim kuslarim...carsambada detayli ultrasonum var c.tesi dr kontrolum var anlcgnZ heo hastanelerdeym bu hafta
Kusum cok saol ya ise gdince pcden detayli bi incelim zahmet wverdm sana cok tesekkurler
Canim benim annene yakin olman inanilmaz buyuk avantaj ama kiralar yuksekms o biraz sikinti iste... annene daha yakin bir semtten kiralasan olmuomu ne bilym minibusle 5-10dkkalik yer olsa olmazmi belki daha ucuz kiralayablrsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Humum insallah annene yakin uygun butceli bir ev bulursunuz. Insanin kendi annesi gibi var mi valla cok iyi olur
Günaydın kızlarrrr :)
Incicicegim iyi tatillerrr
Humcum sizede kolay gelsin canim zor oluyo icine sinen ev bulmak.
Nenacim sana da kolay gelsin bu hafta hastane kosusturmalarinda.
Dun gece kayinvalidemlerle yemek cok guzel gecti yaptigimiz herseyi cok begendiler. Aksam tenceredeki pureyi isinsin diye firina koymus eşim, bende bilmeden pureyi bi karistiyim dedim celik tencerenin sapi elime bi yapisti avucumun içi yandi. Bi nazardir gidiyo bu aralar hayirlisi bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınlar.
Mercim nazar olmuş sana kıyamam geçmiş olsun canım. Bende senin gibi tezcanlıyım sonra olan bana oluyor hep bir dahakine at gitsin senden değerli değil bir karış halı.
Hümüşüm sende sıkma canını hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi boş benimde gönlümden hep kız geçerdi ama ne olduysa ben erkek çocuklarına da bayağı ısındım. Oğlum olacak olsa bir kızım olacak kadar sevinirim şuan.
Ev konusuna gelince inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz insanın evini sevmesi gerçekten çok önemli. Kayınvalidem diyor ki ben evde temizlik yapmak bile istemiyorum çünkü binalar eski göstermiyor diyor. Bende öyle değil zevkle şevkle iş yapıyor insan.
İnciçiçeğim tatil mis gibi gelmiştir sana şimdi tadını çıkarın tatilden sonra işe çok zor adapte oluyor insan. Benimde eşim 9 gündür evdeydi bugün iş başı yaptı, nasıl zor geldi.
Nenacım seninde bu hafta koşturmayla geçecekmiş kolay gelsin.
Stankicim sen nasılsın Arda nasıl?
Aldem ve Chelzy'im sizde ne var ne yok?
Musss ve Puknas nerelerdesiniz?
Günaydın kızlar iyi tatilller
hüm inşallah dilediğin gibi ev bulursun canım sen bebeğine bakmak için işten mi ayrılcan canım
Günaydınlar.
Mercim nazar olmuş sana kıyamam geçmiş olsun canım. Bende senin gibi tezcanlıyım sonra olan bana oluyor hep bir dahakine at gitsin senden değerli değil bir karış halı.
Hümüşüm sende sıkma canını hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi boş benimde gönlümden hep kız geçerdi ama ne olduysa ben erkek çocuklarına da bayağı ısındım. Oğlum olacak olsa bir kızım olacak kadar sevinirim şuan.
Ev konusuna gelince inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz insanın evini sevmesi gerçekten çok önemli. Kayınvalidem diyor ki ben evde temizlik yapmak bile istemiyorum çünkü binalar eski göstermiyor diyor. Bende öyle değil zevkle şevkle iş yapıyor insan.
İnciçiçeğim tatil mis gibi gelmiştir sana şimdi tadını çıkarın tatilden sonra işe çok zor adapte oluyor insan. Benimde eşim 9 gündür evdeydi bugün iş başı yaptı, nasıl zor geldi.
Nenacım seninde bu hafta koşturmayla geçecekmiş kolay gelsin.
Stankicim sen nasılsın Arda nasıl?
Aldem ve Chelzy'im sizde ne var ne yok?
Musss ve Puknas nerelerdesiniz?
Biz iyiyiz canim. Arda dun iki aylik oldu. Esim dokuz gunluk tatilde cok yardimci olmustu. Bugun ise gidicek diye dun aksamdan basladim sikinti yapmaya. Arda normalde hep uyanir uyanmaz aglardi hep beni yaninda isterdi artik bir yarim saate yakin aglamadan duruyor o surede kahvalti yaptim evi toplamaya calistim iyi oldu. Bugun doktor kontrolu var bakalim doktor teyzesi ne diyecek.
sorun kız erkek değil sonuçta ilk bebeğim erkek olsa da sevinirim ben ama kadının bunu inat meselesi yapmasına uyuz oldum yani
öğrenecem ona geç söyleyecem görür o
Biz iyiyiz canim. Arda dun iki aylik oldu. Esim dokuz gunluk tatilde cok yardimci olmustu. Bugun ise gidicek diye dun aksamdan basladim sikinti yapmaya. Arda normalde hep uyanir uyanmaz aglardi hep beni yaninda isterdi artik bir yarim saate yakin aglamadan duruyor o surede kahvalti yaptim evi toplamaya calistim iyi oldu. Bugun doktor kontrolu var bakalim doktor teyzesi ne diyecek.
,Kuzum o öyle hissettiği için öyle söylemiştir bilememiştir senin alınacağını bence. Ne zaman gideceksin öğrenmeye cinsiyetini?
,
doktor 16 bittikten sonra geelbilirsin dedi yarın 16+0 oluyorum
ultrasona en son 13+1 de girdim annem de 1 ay olmadan gitme diyor radrasyon çok alma diye ya cuma giderim yada pazartesi
Annen doğru söylüyor canım ama ben sabredemezdim sanırım cuma giderdim.
gösterir mi bi de onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?