347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dün baktılar biraz 1200 1300 tl 3+1

bizim verebileceğimiz max 800 şu an oturduğum yerde bakacam yine yeni ve sıcak evlere ben şu an ki evden soğuk olduğu için çıkmak istiyorum

geçmiş olsun tatlım yaaa kötü olmuş

Günaydınlar.

Mercim nazar olmuş sana kıyamam geçmiş olsun canım. Bende senin gibi tezcanlıyım sonra olan bana oluyor hep bir dahakine at gitsin senden değerli değil bir karış halı.

Hümüşüm sende sıkma canını hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi boş benimde gönlümden hep kız geçerdi ama ne olduysa ben erkek çocuklarına da bayağı ısındım. Oğlum olacak olsa bir kızım olacak kadar sevinirim şuan.

Ev konusuna gelince inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz insanın evini sevmesi gerçekten çok önemli. Kayınvalidem diyor ki ben evde temizlik yapmak bile istemiyorum çünkü binalar eski göstermiyor diyor. Bende öyle değil zevkle şevkle iş yapıyor insan.

İnciçiçeğim tatil mis gibi gelmiştir sana şimdi tadını çıkarın tatilden sonra işe çok zor adapte oluyor insan. Benimde eşim 9 gündür evdeydi bugün iş başı yaptı, nasıl zor geldi.

Nenacım seninde bu hafta koşturmayla geçecekmiş kolay gelsin.

Stankicim sen nasılsın Arda nasıl?

Aldem ve Chelzy'im sizde ne var ne yok?

Musss ve Puknas nerelerdesiniz?

Mercim sagol canim. Sana da gecmis olsun. Yanik ilaci falan alip surseydin. Boyle durumlarda hametan cok iyi geliyor.

Lovelym sorma tatil iyi hadi ben evdeyim esim 2 hafta tatil yapmis olacak ona baya bi zor gelir herhalde

Günaydın kızlar iyi tatilller

hüm inşallah dilediğin gibi ev bulursun canım sen bebeğine bakmak için işten mi ayrılcan canım

sorun kız erkek değil sonuçta ilk bebeğim erkek olsa da sevinirim ben ama kadının bunu inat meselesi yapmasına uyuz oldum yani
öğrenecem ona geç söyleyecem görür o

Günaydın kızlar iyi tatilller

hüm inşallah dilediğin gibi ev bulursun canım sen bebeğine bakmak için işten mi ayrılcan canım

Yüksek ihtimalle evet canım annem bakamaz k. valideme de artık sinir oldum yakın olsa da vermeyi düşünmüyorum

kreş yaşına kadar evdeyim bebeğimi kendim büyütecem

Biz iyiyiz canim. Arda dun iki aylik oldu. Esim dokuz gunluk tatilde cok yardimci olmustu. Bugun ise gidicek diye dun aksamdan basladim sikinti yapmaya. Arda normalde hep uyanir uyanmaz aglardi hep beni yaninda isterdi artik bir yarim saate yakin aglamadan duruyor o surede kahvalti yaptim evi toplamaya calistim iyi oldu. Bugun doktor kontrolu var bakalim doktor teyzesi ne diyecek.

Maşallah canım benim

sorun kız erkek değil sonuçta ilk bebeğim erkek olsa da sevinirim ben ama kadının bunu inat meselesi yapmasına uyuz oldum yani
öğrenecem ona geç söyleyecem görür o

Kuzum o öyle hissettiği için öyle söylemiştir bilememiştir senin alınacağını bence. Ne zaman gideceksin öğrenmeye cinsiyetini?

Oh oh ne tatlıdır o şimdi.

Kuzum o öyle hissettiği için öyle söylemiştir bilememiştir senin alınacağını bence. Ne zaman gideceksin öğrenmeye cinsiyetini?
,

doktor 16 bittikten sonra geelbilirsin dedi yarın 16+0 oluyorum

ultrasona en son 13+1 de girdim annem de 1 ay olmadan gitme diyor radrasyon çok alma diye ya cuma giderim yada pazartesi

Lovely cok sukur iyiyim bayram tatili bitti nişanlım gitti bu hafta sonu kuzenimin dugunu var onu bekliyorum bizim durumlar karışık biraz. Ev almak istoyoruz biraz pesinatimiz var dugunden sonra takilari da ekleyip ev alalim diyoruz bunun icinde biraz kayinvalidemle oturmam gerekicek kararsizim cok. Kiralar 1000 tl nisanlimlarin oturdugu semtte. İlk ay kira depozito ve emlakci komisyonu 3 kira bedeli, aboneliklr, boya derken bosa gidicek 6-7 bin. Hemen ev almak fikrimiz var ama nasil olucak cok kararsizim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fairytale bende erkek tahmin ediyorum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…