Selam kızlarrrr
Bence guzel bisey baby shower daha sonradan cok guzel hatiralari kaliyo bol bol hamile guzel resimlerin oluyo ilerde cocuguna da gosterebilirsin. Bide ben seviyorum boyle seylerle ugrasmayi organizasyon firmasi istemezdim kendim yapardım yapsam. Balonevi var bostanci koprusunde mukemmel biyer her turlu malzeme var. Ee bide Eminönü yaptinmiydi butun malzemeler tamammm.
Kizlar ya ikeadan aldigim mutfak halisinin ustune az once koca cam şişe sirkeyi bi guzel kırdım. Les gibi kokuyo hali temizlenirmi sizce yoksa atiyim gitsin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlarrrr
Bence guzel bisey baby shower daha sonradan cok guzel hatiralari kaliyo bol bol hamile guzel resimlerin oluyo ilerde cocuguna da gosterebilirsin. Bide ben seviyorum boyle seylerle ugrasmayi organizasyon firmasi istemezdim kendim yapardım yapsam. Balonevi var bostanci koprusunde mukemmel biyer her turlu malzeme var. Ee bide Eminönü yaptinmiydi butun malzemeler tamammm.
Kizlar ya ikeadan aldigim mutfak halisinin ustune az once koca cam şişe sirkeyi bi guzel kırdım. Les gibi kokuyo hali temizlenirmi sizce yoksa atiyim gitsin mi
Merci yikatmaya verince ne varsa cikartiyorlar. Benim halilarin gormedigi leke kalmadi hepsini cikarttilar.
bnde hem pusetlı hem arabalı saglam bsy bakıyorum en azından 2 yıl kullansın ıstıyorum ... esım e bebek e gırıp bakmıs gecen gun ben anlamıyorum her fıyata her butceye var dıo bn netten bakıorm ama yakından gıdıp gormem lazm bıde stankı bızım kurtkoye gderken var dedı stankı ben orayı goremedm bıdaha tarf edermsn geldgnde
Esime dedimki bu halıdan bitane daha al gelirken ucuz biseydi zaten. yok o temizlenir falan dedi bende o sinirle yatirdim haliyi kuvete bi guzel ova ova yikadim ustune de doktum yumusaticiyi mis gibi de kokuttum astim balkona. Ama simdi farlediyorum ki butun elimin ici yanmis surtmekten derileri kalkmis me ediyosam kendime ediyorum ya
Merci ne kendini yordun o kadar Halıcı ya verirdin miss yapar geri verirlerdi
Bende tasinmadan vereceğim yikamaya halilari artik ev bakma zamani fazla ağırlasmadan taşınmamiz lazım. Bu soğuk evden... yarin babamla esim bi gezecekler evleri sicak ben cok istemedim gitmek onlar bi on araştırma yapsinlar da.bakalim
Anneme yakin olsun istiyorjm biraz ama cok pahalı oralarda ya 1000 tl en az kiralar o da eski kusku evler.... bebege annem bakmayacak ama olsun hastalandik birsey oldu babamlar olmasa bile bi taksiyr binip gelecek mesafr de olsun diyor oralarda bütçeye uymuyor ne yapacaz bilmem valla
Kim bakacak bebege
Kres yaşına kadar çalışmayi düşünmüyorum ben canım su an ki düşüncem bu. Annem rahatsiz bakamaz.. k. Validem de ankaranın tee başka bi ucunda oturuyor esim ordan ise 2 saatte gider hemde eski mahalle yine merkezi annemlerin ordan bakacaz evlere
Esimle babam gittiler biraz önce bakmaya bakalım insallah güzel evler ama pahalı butcemize uygun buluruz
Bebegin sansli olacak annesi ne guzel yaninda olacak.
İnşallah canım şartlar güzel giderse öyle düşünüyorum... bakıcı tutacam verecem 1000 tl onun yerine oturur.kendim büyütürum yani esimin isleri güzel giderse Allah in izniyle
K. Valideme de sinir oldum erkek olavak diyr tutturmus neymiş rüyasında görmüş
Kiz olsun da görsun o... 15+5 im ne zaman gitsem cinsiyeti öğrenmeye
Benimde annem ruyasinda erkek gormustu. Daha cinsiyeti belli olmadan erkek diyordu bende kendini sartlandirma diye kiziyordum.
Erkek ise su an gittiginde de ogrenme ihtimalin yuksek. Kiz ise goremeyebilir henuz.
Tamam görebilir de bana inat der gibi sen kiz istiyorsun ama erkek olacak görürsün der gibi ona sinir oldum kendi annem.hicbirsey demiyor anneme de demis erkek olsun diye annem de uyuz olmuş kadına görgü meselesi işte
Canini sikma. Sanki olsun demekle oluyor kv deninkisi de is. Su da bir gercek herkesin gonlunde bir cinsiyet yatiyor.
Canim hamilelikte ve hamilelikten sonra bunu becerebilmek zor ama hic birseye uzulmemeye calis. Hele dogumdan sonra her kafadan bir ses cikiyor.
Kusum cok saol ya ise gdince pcden detayli bi incelim zahmet wverdm sana cok tesekkurlerEki Görüntüle 1206787
Kırmızı çizgiler pendik dörtyoldan başlıyor canım.
http://www.cocukruyasi.com/page1.php
Bak verdiğim linkte hangi ürünlerin olduğu da yazıyor canım beğindiğin ürünün gitmeden önce fiyatını da arayıp sorabilirsin. Piyasayla fiyatı karşılaştırırsın. ( Web sitesini dandik yapmışlar, detay yok. Sadece hangi markaları satıyorlar onu bilmiş olursun. Bence gidip görmende fayda var}
Canim benim annene yakin olman inanilmaz buyuk avantaj ama kiralar yuksekms o biraz sikinti iste... annene daha yakin bir semtten kiralasan olmuomu ne bilym minibusle 5-10dkkalik yer olsa olmazmi belki daha ucuz kiralayablrsnMerci ne kendini yordun o kadar Halıcı ya verirdin miss yapar geri verirlerdi
Bende tasinmadan vereceğim yikamaya halilari artik ev bakma zamani fazla ağırlasmadan taşınmamiz lazım. Bu soğuk evden... yarin babamla esim bi gezecekler evleri sicak ben cok istemedim gitmek onlar bi on araştırma yapsinlar da.bakalim
Anneme yakin olsun istiyorjm biraz ama cok pahalı oralarda ya 1000 tl en az kiralar o da eski kusku evler.... bebege annem bakmayacak ama olsun hastalandik birsey oldu babamlar olmasa bile bi taksiyr binip gelecek mesafr de olsun diyor oralarda bütçeye uymuyor ne yapacaz bilmem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?