bayılıp kalacaksın bu sıcakta sadece yoğurtta neymiş yemeğini yer misibn adam akıllı lütfen
Canım gücten düşersin. Çok az yediklerin.
Ayy oyle diyet mi olurmus bu sicakta hep yoğurt hep yoğurt. Yanina izgara tavuk falan yap aksam.abartma o kadar ilk gunden duser bayilirsin biyerlerde Allah korusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay kuzucuklarım ben burda 10 kilo almışım ya.Balayında giydiğim şorta sığamadım etler bıngıldadı moralim yerle bir. Meyve de aldım kızlar öğleden sonra meyvede yicem ama artık ekmek ve şeker yok hayatımda. Acilen 6 kilo vermem lazım.
Heyooo ben geldim bir benmi kilo alamadım hattaha verdim bile o kadar çok yeme içme fotosu paylşaşıyorum kendi kendime bunları yiyen ben değilmiyim diyorum :) eşimde 7 8 kilo verdi ama iyi oldu göbeği gittti sayılır
lovely bebişten önce versen daha sağlıklı olursun inan en az 6 7 kilo verki bebekte 10 kilo felan alırsan dengeler
Heyooo ben geldim bir benmi kilo alamadım hattaha verdim bile o kadar çok yeme içme fotosu paylşaşıyorum kendi kendime bunları yiyen ben değilmiyim diyorum :) eşimde 7 8 kilo verdi ama iyi oldu göbeği gittti sayılır
lovely bebişten önce versen daha sağlıklı olursun inan en az 6 7 kilo verki bebekte 10 kilo felan alırsan dengeler
Kuzum bende senin kadar evliyken taştım taş o kilolar zaten son 3-5 aydır tavan yaptı bende.Bakıldığı zaman yok gibi ama göbek bölgem aldı irileştim. Neyse veririm ben şimdi kafaya koydum. Sen yinede çok yeme sonra yer ediyor bir de doğum kontrol hapından uzak durun.
ayyyy ne diyorsun hap felan içmiyorum o değil de bende de yer ediyorsa yani midem büyür ve kilo alırsam amanın allahtan boyumuz var he
Kızlar klima taktırıcaz biz salona ne önerirsiniz?
Samsung istiyorum ama şu reklamlarda dönen yeni modelini AR9000.
Cts keşfe gelecekler.
Kızlar klima taktırıcaz biz salona ne önerirsiniz?
Samsung istiyorum ama şu reklamlarda dönen yeni modelini AR9000.
Cts keşfe gelecekler.
Günaydınlar.
Kızlar cts bir tanıdığımızın abisi klima işindeymiş. Cts keşif için elemanlarını yollucakmış. Arçelik gelecek yani bana bakalım fiyat iyi gelirse düşünebiliriz.
bizde klima taktırmayı düşünüyoruz aaa keşfe geldiklerini bilmiyordum bizde çağırırız olmadı
Geliyorlar rosecum.Kaçlık takılacak diye karar veriyorlar.18lik mi 21 lik mi diye takılacak odanın büyüklüğüne göre.
Arçelikte güzel seçim.Aklınızda bulunsun ne alırsanız alın yetkili servis ağı geniş olan ve oturdugunuz yerde olan markaları tercih edin.Samsung mesela gönderir ana bayiye ama arcelık,vestel böyle değildir.Daha kolay oluyor takıbı arrızalarda değişmelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?