- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
merhabalarr...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi bayramlar canlarım nasılsınız?
Benim adet geldi biraz önce maalesef umutlar önümüzdeki aya kaldı demekki hayırlısı böyleymiş dedik.
Bu arada 64 kilo olmuşum kızlar artık daha yemeyeceğim. 54 kilodan 64'e çıkmışım. Amacım eski kiloma dönmek bundan sonra.
Kayınvalidem dar kesim siyah bir elbise almış medium beden ama olmadı. 100 gram dahi almıcaksın bundan sonra lovely dedi. Herkes çok yakışmış diyor ama ben alışık değilim çok kötü hissediyorum kendimi.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Herkese iyi bayramlar canlarım nasılsınız?
Benim adet geldi biraz önce maalesef umutlar önümüzdeki aya kaldı demekki hayırlısı böyleymiş dedik.
Bu arada 64 kilo olmuşum kızlar artık daha yemeyeceğim. 54 kilodan 64'e çıkmışım. Amacım eski kiloma dönmek bundan sonra.
Kayınvalidem dar kesim siyah bir elbise almış medium beden ama olmadı. 100 gram dahi almıcaksın bundan sonra lovely dedi. Herkes çok yakışmış diyor ama ben alışık değilim çok kötü hissediyorum kendimi.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kizlar benim tatil cok güzel geçiyor köy dag dogal hayat miss ailem falan :) yarin da Kuzenlerle geziyoruz perşembe sabah dönüyoruz babamla uçaktan hemen işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?