Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃
Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum
Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata
Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem
Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yahu ilk aylar kutlamalarını bir bizim yaptık 😃😃😃😃 biz her ay yemeğe gideriz yada hediye alırız diyorduk şimdilik öyle gidiyoruz 😃😃😃😃
Bu arada merci senin fotocu ajans red mi ben o fptocuları biliyorum
Hamile oldum olallı kırmızı et yiyip duruyorum bugün yine pirzola kızartım yayla çorbam ve pilavım vardı turşu yoğurt salata
Öyle aşırı titiz biri değilim ama temizlik yapıyorm bitiyor sonra yine saç kılı topluyorm şimdi minik makinemi açtım ama eminim bir saat aonra peçete ile tül kıl toplıcam napsam saçımı mı kestirsem
Kızlar bize dua edin buraya yazıyorum ama iç dünyam karışık güçlü durmaya çalışıyorm kendime bakıyorum nasıl böle oldum içim acırkwn nasıl böle duruyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masallah canım et yiyebiliyorsun ben sadece köfte olursa sade et sote kavurma falan direkt tuvalet sebebi
alla mh yardimcin olsun canım hep aklimdasjn namazlarimda
bu arada arkadasmin bebeğini bugün aldılar dün durdu kalbi
canım ben et yiyebiliyorum sorun yok midem bulanmıyor anneminde bulanmazmış burnum pek koku almıyor ama öyle burnum koku alınca bende tiksiniyorum burnumda et var benim o yüzden bu açıdan iyi oldu koku hissim az
canım sağolasın allah razı olsun duaya öyle ihtiyacım var ki eşime dün diyorum ultrason aletimiz olsa keşke hep baksak bebeğe çok merak ediyorum onu bağlanmak hayal kırıklığna uğramakta istemiyorum zorlu bir süreç
arkadaşına bu mübarek günde dua edicem oda benim gibi aynı şeyi yaşıyor ve daha yeni evli biraz kendileri ile başbaşa kalsınlar doktor kaç ay korunun demiş inan biraz dinlenmek iyi gelecektir
ben uzaklara tatile gitmeyi düşünüyorum biraz kendimle kalmak uzaklaşmak istiyorum bilmiyorum cumartesi birşeyler iyi gitse bile kötü başladık ya hep bir korku var ne seviniyorum ne üzülüyorum donuk bir vaziyetteyim allah böyle muallkta beklemeyi böyle içinin acımasını kimseye yaşatmasın çok zor bazen herşeyi unutuyorum ama sonra herşey aklıma geliyor bir anda
Günaydın kızlar.
Mercim 1. ayınız kutlu olsun canım benim.
Nanacım seninde doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu güzel senelere. Seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin allah size.
Bugünü hicbisey yapmama gunu ilan ettim sabah kalktım yarım saat havuza girdim hic durmadan yüzdüm. Eve geldim dus aldim tv nin karsisina yattim butun gunu de burda gecirmeyi dusunuyorum bugün :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım da 4 mayısta evlendi seninle dipdibe
canım arkadşının ağırıs felan varmı işe gelebildimi
yok canım nasıl gelsin rapor aldı bu haftayı herhalde kanaması varmış
aaaa bizim arkadaş cumartesi pazar yatmış sonra gelmiş regl kanaması gibi demişti bende böyle sorular soruyorum ama düşünmeden edemiyorm
arkadşına geçmiş olsun toparlasın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?