• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim cep telefonundan giriyorum bu uygulamada ozel mesaj gelince bir uyari vermiyor sanirim. Bende mesajimi gormedigin icin cevap vermedigini sanmistim.

Cok gecmis olsun normalde tansiyon ile ilgili bir sorunun var miydi. Benimde erken dogum riskim vardi. İlk aylarda da dusugu engellemesi icin progestran diye bir hap kullanmistim.

Rabbin saglicakla yavrunu kucagina almayi.nasip etsin.

iş yerindeki arkadaşım da 6. haftasında progestran kullanıyor ağır hemde

Günaydınlar öncelikle Nena kuş iyi olmanıza çok sevindim canım.

Diğer kızlar hepimiz menekşe kokulu hikayeleri okumuşuzda haberimiz yokmuş. Bende beğenmedim bu arada. Kocan kadar konuş ve bir kaç kitap ismi daha var onları almayı düşünüyorum.

Mercim bende ilk iş saçımı kestirmiştim yeni yeni uzadı artık omuzlarımı geçiyor çok şükür sırtıma geldi. Nasıl özlemişim saçlarımı ve bütün havam saçlarımdaymış bir daha hayatta o kadar radikal bir değişiklik yapmam.

bnmde hıc okuyacak kıtabım kalmadı:50::50: esımın kıtapları var onlarıda ben sevmıorum hatta gecen dedım kıtap fuarı olsada gdıp bıssuru kıtap alsak uygun fıyattan...sizler ne onerıosnz bana evde 1-2 tane yarm bıraktgm kıtaplar var onlarıda hıc begenmedm bıtıremedm malesef.....

rose canım hanı sen banyon ıcın englısh homedan raf almstn yahavluluk gbı onu hangı subeden aldn ve ınternettn sıparıs versemmı oyle bır uygulamaları varmı cok begenmstm sen ıg paylasnca ama pendık subesnde bulamdm

rose canım hanı sen banyon ıcın englısh homedan raf almstn yahavluluk gbı onu hangı subeden aldn ve ınternettn sıparıs versemmı oyle bır uygulamaları varmı cok begenmstm sen ıg paylasnca ama pendık subesnde bulamdm

canım ben onu natilyustan almıştım öylesine gezerken :))))))) interntten sipariş verebilirsin tabi ben herşeyi netten alıyorum

benimki bu

http://www.englishhome.com.tr/eva-ferforje-raf-beyaz.html

Son düzenleme:
Tunaydinlar

Sahura kadar oturuyoruz esimle yatmamiz 4.30 u falan buluyo. Bugun uyuyakalmisim 12 de esim gelince uyandim. O da oglen aralari gelip kestiriyo bir saat.

Kizlar gecen afyona gittigimizde ozdilekten 2 tane plaj havlusu almistik. Bi acip kisa programda yikayim diyorum ama 2 tane havlu koca makinaya atmayim dedim. Yaninda yeni pikelerim var nasilsa onlarda bi dondurulecek atsam havlularin rengi cikar mi ki bilemedim hic ?

evet bılıyorum hos da duruyordur... kurulumunu bız mı yapıyoruz sabıt duran bsy dımı kımı seyler dandık oluo sallanıo oyle deıldr ınsallah

canım sabit duruyor birde kurulum öle bişi değil yapması çok kolay alet edavat gerekmiyor yani

Kimsenin sesi cikmiyo bugun ya nerdesiniz canım sıkılıyo evde tek başıma :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yan tarafta bi anaokulu var acaba gidip sorsammi bikac saatlik gonullu ogretmene ihtiyaçları var mi diye

Nasıl başardın misler gibi evinde sıkılmayı kuzum sen?

Valla basardim bile ya ben alışkın değilim ki evde boş boş oturmaya. Neyseki aksam kayinvalidemlere yemeğe gidiyoruz havam değişir birazcık öpüyorum hepinizi

Kızlar vizem çıktı gitti aldım bugün pek mutluyumm :21: Artık gelsin 5 Ağustosta Avrupaya fethim başlasın :1: Evden çıkmıyorum para harcamamak için.Bütün paramı 15 gün orada harcamaya saklamak istiyorum.Evde patlayacağım yakında bende merci senin gibi :1:

Kızlar vizem çıktı gitti aldım bugün pek mutluyumm :21: Artık gelsin 5 Ağustosta Avrupaya fethim başlasın :1: Evden çıkmıyorum para harcamamak için.Bütün paramı 15 gün orada harcamaya saklamak istiyorum.Evde patlayacağım yakında bende merci senin gibi :1:

Vizen hayirli olsun canim. O kadar ugrastin bu vize ne kadar sure gecerli olacak. Bol foto bekliyoruz tatilden.

Vizen hayirli olsun canim. O kadar ugrastin bu vize ne kadar sure gecerli olacak. Bol foto bekliyoruz tatilden.

Sagol stankim.Valla ugrastim ama oldu sukur. Cok fotograf cekme aliskanligim yoktur ama insallah bol bol fotolar paylasicam sizlerle de

Pazar gununden beri annemlerdeyiz rahata cok alistik. Eve gidince zorlanacagiz.

Oyy canim alismissindir rahata tabii.Yemek hazir,oglus agladiginda biliyosunki senden once gidebilecek biri de var yaninda..Ama tebrik ediyorum yinede oyle abarti yardimla degil kendin basa cikiyosun stankicim.Aslinda en guzelii.Zorlugunu da kendin yasamak bebeginin.

Oyy canim alismissindir rahata tabii.Yemek hazir,oglus agladiginda biliyosunki senden once gidebilecek biri de var yaninda..Ama tebrik ediyorum yinede oyle abarti yardimla degil kendin basa cikiyosun stankicim.Aslinda en guzelii.Zorlugunu da kendin yasamak bebeginin.

Sagol canim. Bebek reflumuz olmasa annemlerede gelmeye ihtiyac duymazdim ama gece hep ayakta olmamiza ragmen bogulma tehlikesinden dolayi korkuyorum.

Sagol canim. Bebek reflumuz olmasa annemlerede gelmeye ihtiyac duymazdim ama gece hep ayakta olmamiza ragmen bogulma tehlikesinden dolayi korkuyorum.

Zamanla geciyomus o canim.Bi tanidigimizin cocugunda da varmis bebekken.Cocuk 8 yasinda su anda.Sagligina olumsuz etkicedecek biseycigi yokk masallah.

Back
X