347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım mesela ben araştırmıştım hatta hesaplatmıştım ödemelerimi ama benim için gerek yok çünkü istediğim hastanenin doğum ücreti öyle aman aman bir para değil. Bir sene ödesem ben zaten bu sene düşünüyorum beni karşılamıyordu. Hadi karşılasın yine de o bir sene ödediğim ücretle benim zaten doğum marafım çıkıyordu o nedenle ben vazgeçtim o yüzden yakın vadede düşünenler için mantıklı bir yol değil.

Hastanenin dogum ucreti cok degilse hic gerek yok zaten ozel sigortaya lovelym keske burda da öyle olsa. Guvenebilecegin hastanelerde muayene ucreti 250den basliyo dogumlar 15-20 bini buluyo o yuzden ozel sigorta olmadan cok zor. Bide allah korusun bi aksilik falan ciksa kuvoz masrafi galan eklense insan altindan kalkamaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastanenin dogum ucreti cok degilse hic gerek yok zaten ozel sigortaya lovelym keske burda da öyle olsa. Guvenebilecegin hastanelerde muayene ucreti 250den basliyo dogumlar 15-20 bini buluyo o yuzden ozel sigorta olmadan cok zor. Bide allah korusun bi aksilik falan ciksa kuvoz masrafi galan eklense insan altindan kalkamaz

aynenn buralar malesef böyle bizde b sınıfı hastahaneler 5 binken a sınıfları 20 bin şimdi kadiköy şifanın 10 20 bin arası biz birden bu kadar parayı nasıl verelim ki

Rose öncelik sanaaa yeni isminle hoşgeldin :) bebikin hayırlı olsunn sağlıklı sıhaatli olsun inşallah :49:
Geçen Hafta senin semtindeydim yanlış bilmiyorsam senin oturduğun yeri :52: Ben ibni sinanın karşısındaydıımm :D
Diğer anne adayları size seslenmek istiyorum bir de araştırmacı ruhlu kadınlar harikasınızz bütün biligileri de alıyoruz sizden depoluyorum ben vala öğretiyonuz bize de :29:
buarada ben yeni bir hobiyle aranıza katıldım polyester boyama bu renkli çay tabakları tepsilerr :46:

Aaaa ben çok seviyorum onları pembe kurdaleli falan :16::16::16:

hüm kitabınlinki felan yokmu bana da söleyin yahu bende istiyorum

ben hamileik kitabı almadım bebek günlüğü alacam bundan

$DiKKAT-BEBEK-VAR-BEBEgiMi_104136_1.webp

lovelym bişi sorcam stokkenin hangi modelini dedin sen ben o attığın sayfayı okuyorum şu arabayı da önermiş biri

Inglesina Zippy Free bayada beğendim

Kuzum benim ofisten bir arkadaşımda doğum yapacak Stokke scoot modelin ismi bir adette yine stokke marka ana kucağıyla birlikte dün akşam jokerden fiyat almışlar 2.100 lira gibi bir fiyata geliyormuş.

hamillelik kitabı nasıl canım bende okumalıyım

kuzu benim gidecieğim hastahane bu şirkette doğum yapan arkadaşlara yine de sordum şu anda yüzüme garip şekidle bakıp tabikide va dediler :1::1::1::1::1: çocuk hastahnesi orası sadece bebek üzerine canım

http://www.kadikoysifa.com/

Canım valla yeni başladım öğlen d&r'dan aldım hafta hafta anlatıyor işte neler olduğunu. Çok fazla seçenek var ne alacağımı bilemedim. Bebeğimi beklerken beni neler bekleri almak istedim aslında ama ciltlisi yoktu. Bir de Ayşe Öner'inkini çok tavsiye ediyorlar ama hamilelik sonrası sürecide anlattığı ve haftaları kısa tuttuğu için ben bunu tercih ettim. Hamilelik sonrası içinde yine daha kapsamlı bir şey alırım dedim.

Rose öncelik sanaaa yeni isminle hoşgeldin :) bebikin hayırlı olsunn sağlıklı sıhaatli olsun inşallah :49:
Geçen Hafta senin semtindeydim yanlış bilmiyorsam senin oturduğun yeri :52: Ben ibni sinanın karşısındaydıımm :D
Diğer anne adayları size seslenmek istiyorum bir de araştırmacı ruhlu kadınlar harikasınızz bütün biligileri de alıyoruz sizden depoluyorum ben vala öğretiyonuz bize de :29:
buarada ben yeni bir hobiyle aranıza katıldım polyester boyama bu renkli çay tabakları tepsilerr :46:

Canım yeni hobin hayırlısı olsun bizimlede paylaş yaptıklarını.

Kuzum benim ofisten bir arkadaşımda doğum yapacak Stokke scoot modelin ismi bir adette yine stokke marka ana kucağıyla birlikte dün akşam jokerden fiyat almışlar 2.100 lira gibi bir fiyata geliyormuş.

Canım valla yeni başladım öğlen d&r'dan aldım hafta hafta anlatıyor işte neler olduğunu. Çok fazla seçenek var ne alacağımı bilemedim. Bebeğimi beklerken beni neler bekleri almak istedim aslında ama ciltlisi yoktu. Bir de Ayşe Öner'inkini çok tavsiye ediyorlar ama hamilelik sonrası sürecide anlattığı ve haftaları kısa tuttuğu için ben bunu tercih ettim. Hamilelik sonrası içinde yine daha kapsamlı bir şey alırım dedim.

Canım yeni hobin hayırlısı olsun bizimlede paylaş yaptıklarını.

ayy devreler yandı sen şimdi hangini aldın ayyy stokke ye bende takmış bulunuyorum ana kucağı port bebe oluyor mu ben illa port bebeli pahalı olmayan istiyorum çünkü çok cici

ayy devreler yandı sen şimdi hangini aldın ayyy stokke ye bende takmış bulunuyorum ana kucağı port bebe oluyor mu ben illa port bebeli pahalı olmayan istiyorum çünkü çok cici

Bunu aldım.
http://www.dr.com.tr/kitap/hafta-ha...milelik-ve-cocuk-sagligi/urunno=0000000201775
D&R'da 25 lira alırken şaşırma internet sitesi ucuz satıyor.

Canım stokke scoot sadece 2 pozisyonda duruyor. Yatış ve dik konum yani oturma. Ben alırken ana kucağıyla birlikte alıcam canım port bebe çok kısa süre kullanılıyor ana kucağıyla daha uzun ve rahat kullanırız.

Lovely bunu aldı herhalde

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=124799 gidemedim ki bende alacam gidersem

Evet onu aldım.

Bunu aldım.
http://www.dr.com.tr/kitap/hafta-ha...milelik-ve-cocuk-sagligi/urunno=0000000201775
D&R'da 25 lira alırken şaşırma internet sitesi ucuz satıyor.

Canım stokke scoot sadece 2 pozisyonda duruyor. Yatış ve dik konum yani oturma. Ben alırken ana kucağıyla birlikte alıcam canım port bebe çok kısa süre kullanılıyor ana kucağıyla daha uzun ve rahat kullanırız.

Evet onu aldım.

lovelym bende bu kitaptan alıcam şimdi

ana kucağınınn fotisini eklermisin bide araba koltuğu olarak kullanımı varmı biz ilerde araba alacaz gerekiyor bize

bu günlüğe bebeğin herşeyini yazıyorsun ne zaman öğrendin ne zaman cinsiyeti belli oldu çok tatlı bi defter arkadaşım da vardı cinsiyeti bekliyorum ben almak için :16::16::16::16:

Evet o günlüklerden de var bir sürü ama ben içini görüp inceleyemediğim şeyleri almak istemiyorum. Mesela Ayşe Öner dediler dediler bir baktım hamilelik haftasını 12. haftayla 24. hafta diye vermiş. Öyle şey mi olur hafta hafta uzun uzun açıklamalarla anlat yani. Kısa tutmuş ben uzun uzun okumak isterim bebeğim doğuncada hamilelik sonrası diye alırım. Jelatin koyuldu mu hoşuma gitmiyor. Yabancıların güzel oluyor ama orada doktorlar doğal doğumdan yana bizdekiler sezeryan hiç bir şeyimiz tutmuyor. Ebru Akel'de çıkarmış şimdi çok renkli bir şey ama kendisini sevmediğim için almadım. En güzeli bebeğinizi beklersen sizi neler bekler. Belki onu da alırım ciltlisi yoktu benim baktığım d&rda diye alamadım ben.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebegini...cuk-Sagligi/urunno=0000000100014#product-tabs

Son düzenleme:
Bebek bekleyen guzel hatunlar ve adaylar anne bebek kitaplari alacaksaniz Sabiha Paktuna Keskini not edin.Prof kendisi ve kitaplari cok faydali.Tavsiye ederimm:)

Rose cum haberi dun aldim ben ama burdan da diyeyim canim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah ...

Aldecim yeni hobin hayirli ugurlu olsun yap kendine ceyizlik bisiler kuzum:)

lovelym bende bu kitaptan alıcam şimdi

ana kucağınınn fotisini eklermisin bide araba koltuğu olarak kullanımı varmı biz ilerde araba alacaz gerekiyor bize

Canım onu sor derim o konuda emin değilim.

Ama fotoyu ekliyorum.

oferta-stokke-scoot-con-izi-go.jpg

Üzerinde takılı olan standart satılıyor. Ana kucağını ayrı alıyorsun canım 600-700 lira gibi bir fiyatı var onunda.

Son düzenleme:
Bebek bekleyen guzel hatunlar ve adaylar anne bebek kitaplari alacaksaniz Sabiha Paktuna Keskini not edin.Prof kendisi ve kitaplari cok faydali.Tavsiye ederimm:)

Rose cum haberi dun aldim ben ama burdan da diyeyim canim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah ...

Aldecim yeni hobin hayirli ugurlu olsun yap kendine ceyizlik bisiler kuzum:)

sağol bebem çeyiz de yaparım satışınıda yapıcam :52:

Son düzenleme:
Back
X