347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dikili mii 15 sene once gtmıstm halaaynımdr oralar acaba:8: cok sevmstm kucuk bır kasabaydı cok guzel plajı ve cok guzel meydanı vardı maras dondurmacıları mı roma dondurmacılarmıne cok fazlaydı bırde yabancı turıst kızları guzeldı boylar 2 m:52:
Oyy nenam dikili cik guzeldir. Minicik her sene daha da kalabalik oluyor. Babam vefat etmeden orada oturuyorduk. Cok severim dikikiyo denizi falan bi harika. Tatile bekleriz hepicinizi:)) roma dondurmacisi o mmmm bayilirim senelerdir ayni tat hic degismedi

bence merci de önce inciçiçeğine üfle :1::1::1::1::1::1:
Hehehh benden once kocacika okuyup ufleyin seneye yaza calismalara baslayalim. Ona kalsa 3-5 sene yok dio :)) artik ciddi mi beni kizdirmak icin mi diyor bilmem

Son düzenleme:
Oyy nenam dikili cik guzeldir. Minicik her sene daha da kalabalik oluyor. Babam vefat etmeden orada oturuyorduk. Cok severim dikikiyo denizi falan bi harika. Tatile bekleriz hepicinizi:)) roma dondurmacisi o mmmm bayilirim senelerdir ayni tat hic degismedi

Hehehh benden once kocacika okuyup ufleyin seneye yaza calismalara baslayalim. Ona kalsa 3-5 sene yok dio :)) artik ciddi mi beni kizdirmak icin mi diyor bilmem

dikili evet cok sevmıstım cok guzel bır yerdı baya kucuktm gttgmde ama cok net htrlıyrm her yerını roma dondurmacılarıydı dımı onu unutttum romamıydı maras mıydı dıe :52:

3 5 sene iyidir incicicegim bencede :)))) bende dogumu atasehir memorial de yapmayi dusunuyorum bizim eve de cok yakin sifa acibadem memorial hepsi yanyana :) ay bana noluyosa yok bebek falan yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 5 sene iyidir incicicegim bencede :)))) bende dogumu atasehir memorial de yapmayi dusunuyorum bizim eve de cok yakin sifa acibadem memorial hepsi yanyana :) ay bana noluyosa yok bebek falan yok

3-5 sene deme zaman verme bak lovelye bebıs ıstıo :9:ıncıcegıde yok mok dıo seneyı bulmaz hamıle kalır

seneye çalışmaya başlasak 3 dolmadan gelsin o ideal süre bence ama benimki anlamıo işte

bizim eve de çok yakın yoksa sen ağaoğlundamısın merci :) memorialda düşündüm ilk ama herkes şifa dedi evimize 5 dakka bende orayı istiyorum haftaya randevu aldım

bu arada mümkünün varsa özel sağlık sigortası yaptır belki sigortan vardır bilmiyorm ama ben 5 kuruş ödemicem

ayrıca dersen doğuma yakın yaptırayım die öle olmuyor 1 sene bekleme süresi yapıyor sigortaya girdin hamile kaldın senin o sene doğumunu karşılamıyor mesela çok masraf hesap edince 20 bini buluyor doğum

bizim eve de çok yakın yoksa sen ağaoğlundamısın merci :) memorialda düşündüm ilk ama herkes şifa dedi evimize 5 dakka bende orayı istiyorum haftaya randevu aldım

bu arada mümkünün varsa özel sağlık sigortası yaptır belki sigortan vardır bilmiyorm ama ben 5 kuruş ödemicem

ayrıca dersen doğuma yakın yaptırayım die öle olmuyor 1 sene bekleme süresi yapıyor sigortaya girdin hamile kaldın senin o sene doğumunu karşılamıyor mesela çok masraf hesap edince 20 bini buluyor doğum

Benim ozel saglik sigortam yok canım 2015te yaptırmayı düşünüyorum bi sene havadan odicez artik. Agaoglunun arkasindaki sitelerdeyim canim ben camimdan agaoglunun yeni yapilan uzun binasini görüyorum

sen ne kadar ödicen doğuma kadar ve doğum için canım

Doğuma kadar olan süreci bilmiyorum canım ama özel muayenehane gitmicem o kesin. Doğuma eşimin kuzeni 1.350 ödedi oda süsleme ve foto dahil sezeryan ben normal istiyorum allah nasip eder ise bakalım görücez. Bazı şeyleri hastanede yaptırıp bazılarını sağlık ocağında yaptıracağım.

Doğuma kadar olan süreci bilmiyorum canım ama özel muayenehane gitmicem o kesin. Doğuma eşimin kuzeni 1.350 ödedi oda süsleme ve foto dahil sezeryan ben normal istiyorum allah nasip eder ise bakalım görücez. Bazı şeyleri hastanede yaptırıp bazılarını sağlık ocağında yaptıracağım.
bizim şirkette amerikana giden bir arkadaşta böle yapıyordu bazıları devlet bazıları özel en doğrusu

Benim ozel saglik sigortam yok canım 2015te yaptırmayı düşünüyorum bi sene havadan odicez artik. Agaoglunun arkasindaki sitelerdeyim canim ben camimdan agaoglunun yeni yapilan uzun binasini görüyorum

bizim servis hergün ordan geçiyorda öğrendim artık oraları bana çok yakınsın ben küçükyalıda kadir hasın ordayım :)

canım en doğrusu yaptırman dediğin gibi 2015 yaptırırsın sende

canım en iyi hastahane çocuk üzerine şifa diyorlar benim kurumum şifa ve medical parkta bize özel olanak tanıdı kuruma özel bizden hiç bir ücret almıyorlar

diğer acıbadem amerikan florance gibi hastahanelerde senelik 8 bin teminatım var %20 katılım ödüyorum sadece ama 8 bin ocakta yine yenilecenecek 16 bin olcak ama ama ya doğumda başka birşey olsa ve milyarlarca fiyat çıksa herşeyi düşünmek zorundayım

kimi tanıyorsam bana şifayı sölüyor medical park yada memorialcistiyordum a sınıfı hastahaneler ama herkes şifa köklü kurum çocuk dostu diyip duruyor araştırınca gerçekten öyle şifa bu konuda bana göre alanında en iyi hastahane ve doktorlara sahip

tabi sağlık sigortam karşılamasa gidemezdim bir araba parası veriliyor çünkü canım

Canim hayirli olsun oncelikle. Sececegin hastanede yeni dogan yogun bakimi ve cocuk cerrahi var mi bunlari ogren canim. Benim kadin dogumcum pendik bolgede ardanin cocuk doktoru pendik sifada. Pendik sifada cocuk cerrahi yok mesela.

bizim servis hergün ordan geçiyorda öğrendim artık oraları bana çok yakınsın ben küçükyalıda kadir hasın ordayım :)

canım en doğrusu yaptırman dediğin gibi 2015 yaptırırsın sende

Canım mesela ben araştırmıştım hatta hesaplatmıştım ödemelerimi ama benim için gerek yok çünkü istediğim hastanenin doğum ücreti öyle aman aman bir para değil. Bir sene ödesem ben zaten bu sene düşünüyorum beni karşılamıyordu. Hadi karşılasın yine de o bir sene ödediğim ücretle benim zaten doğum marafım çıkıyordu o nedenle ben vazgeçtim o yüzden yakın vadede düşünenler için mantıklı bir yol değil.

Canim hayirli olsun oncelikle. Sececegin hastanede yeni dogan yogun bakimi ve cocuk cerrahi var mi bunlari ogren canim. Benim kadin dogumcum pendik bolgede ardanin cocuk doktoru pendik sifada. Pendik sifada cocuk cerrahi yok mesela.

Evet bunlar en önemli noktolar. Kesinlikle önce bunlara bakın. Ben bugün hamilelik kitabı da aldım hafta hafta hamileliğiniz ismi.:16:

stankim şifa übniversitesi hastahanesi dğeil benim gideceğim yer kadiköy şifa ataşehir yani pendik şifa başka yer tabikide var canım orası çocuk hastahanesi özelliği çocuk dfostu olarak uluslararası anlamda ödül almış birde şirket doktorları hemşireleri hepsi orda öneriyor

şifa üniversitesi açılmış ama benim hastahane ile alakası yok pendikte de pendik şifa üni hastanesi die aynı şekilde dragosta da var ama benim gideceiğim yer kadiköy şifa ataşehir iki kurum alakasız

bilgilendirme için sağol diğer yerlerde başka yerlere gidersem buna dikkat ederim bende pendik bölge hastahanesi ile biz iş yapıyoruz çok güzel bir hastahane orda doğumlar öyle deli gibi pahalı değil

Canım mesela ben araştırmıştım hatta hesaplatmıştım ödemelerimi ama benim için gerek yok çünkü istediğim hastanenin doğum ücreti öyle aman aman bir para değil. Bir sene ödesem ben zaten bu sene düşünüyorum beni karşılamıyordu. Hadi karşılasın yine de o bir sene ödediğim ücretle benim zaten doğum marafım çıkıyordu o nedenle ben vazgeçtim o yüzden yakın vadede düşünenler için mantıklı bir yol değil.

lovelym bişi sorcam stokkenin hangi modelini dedin sen ben o attığın sayfayı okuyorum şu arabayı da önermiş biri

Inglesina Zippy Free bayada beğendim

Evet bunlar en önemli noktolar. Kesinlikle önce bunlara bakın. Ben bugün hamilelik kitabı da aldım hafta hafta hamileliğiniz ismi.:16:

hamillelik kitabı nasıl canım bende okumalıyım

kuzu benim gidecieğim hastahane bu şirkette doğum yapan arkadaşlara yine de sordum şu anda yüzüme garip şekidle bakıp tabikide va dediler :1::1::1::1::1: çocuk hastahnesi orası sadece bebek üzerine canım

http://www.kadikoysifa.com/

Rose öncelik sanaaa yeni isminle hoşgeldin :) bebikin hayırlı olsunn sağlıklı sıhaatli olsun inşallah :49:
Geçen Hafta senin semtindeydim yanlış bilmiyorsam senin oturduğun yeri :52: Ben ibni sinanın karşısındaydıımm :D
Diğer anne adayları size seslenmek istiyorum bir de araştırmacı ruhlu kadınlar harikasınızz bütün biligileri de alıyoruz sizden depoluyorum ben vala öğretiyonuz bize de :29:
buarada ben yeni bir hobiyle aranıza katıldım polyester boyama bu renkli çay tabakları tepsilerr :46:

Son düzenleme:
Rose öncelik sanaaa yeni isminle hoşgeldin :) bebikin hayırlı olsunn sağlıklı sıhaatli olsun inşallah :49:
Geçen Hafta senin semtindeydim yanlış bilmiyorsam senin oturduğun yeri :52: Ben ibni sinanın karşısındaydıımm :D
Diğer anne adayları size seslenmek istiyorum bir de araştırmacı ruhlu kadınlar harikasınızz bütün biligileri de alıyoruz sizden depoluyorum ben vala öğretiyonuz bize de :29:
buarada ben yeni bir hobiyle aranıza katıldım polyester boyama bu renkli çay tabakları tepsilerr :46:

sen oradamı oturuyorsun canım ibni sina da öğrendim bebek haberini ben :)

Back
X