• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sen hiç merak etme herşey çok güzel olucak Allahın izniyle
kendimi anlattım sana nerelerden nerelere geldim
senin işin daha kolay
hiç merak etme herşey çok güzel olacak
önce allahın izniyle sonra bizim dualrımzla

inşallah canımcım inşallah allahım herşeyi gönlümüze göre versin:) amin:))

Başakşehirde miss istanbul evleri var galiba adını yanlış hatırlamıyosam arkadaşım oturuyo orda yazın sevgilimle gelmiştik havuza girmiştik hepbirlikte :))

evet doğru hatırlıyorsun öyle bi yer var ama biz onurkentteyiz

yaz gelsede havuzlara denizlere koşsak :)

Saol canım süper olur tatlım iyi yaprakla yapmak lazım tabi sonra arkadaşları yenge ne biçim yapmış demesinler rezil olurum walla :)

15 ocakta gidicen dimi ben sana ayarlıyım benim evde var kötü olmadıysa onu getiririm yoksa kayınvalidemden alırım 1 kilo kadar getirsem yeter heralde sana dimi

Saol canım süper olur tatlım iyi yaprakla yapmak lazım tabi sonra arkadaşları yenge ne biçim yapmış demesinler rezil olurum walla :)

15 ocakta gidicen dimi ben sana ayarlıyım benim evde var kötü olmadıysa onu getiririm yoksa kayınvalidemden alırım 1 kilo kadar getirsem yeter heralde sana dimi

ya aslında bende her gördüğümde içim acıyo
Allah şükür artık öyle ağlamıyorum değiştireyim bari resmi

kıyamam. ağlama bak ne güzel tanıştık,çeyiz öğretiyosunuz bana. :)))
böyle böyle geçecek günlerimiz.
belki bir gün oturup birer kahve içeriz beraber :)

kıyamam. ağlama bak ne güzel tanıştık,çeyiz öğretiyosunuz bana. :)))
böyle böyle geçecek günlerimiz.
belki bir gün oturup birer kahve içeriz beraber :)

ayyy ne güzel olur bi pazar beklerim valla
bana kahvaltıya gelin süp süper olur
tanışıp kaynaşırız

oo kızlaar kim yapıyo yaprak sarması??
ben izmirli olduğum için yazın asmadan toplayıp hemencik yaparız çok güzel olur... ama sevgilim gittiğinden beri iştahım o kadar kaçtı ki akşamları kendime yemek bile yapmıyorum. süt içiyorum,çorba içiyorum o kadar :(

oo kızlaar kim yapıyo yaprak sarması??
ben izmirli olduğum için yazın asmadan toplayıp hemencik yaparız çok güzel olur... ama sevgilim gittiğinden beri iştahım o kadar kaçtı ki akşamları kendime yemek bile yapmıyorum. süt içiyorum,çorba içiyorum o kadar :(

zayıflarsın ne güzel diyeceğim ama birde zaten zayıfsan kötü canım dikkat et sağlığına bende de tam tersi oldu sıkıntıdan durmadan yiyorum:((

canım bende burda çook şey öğreniyorum meğer ne kadar cahilmişim bu çeyiz konularında falan:)))

bende öylee... zaten biliyodum da...
geçen gün sevgilimin annesi diyo döküm tencere alcam çeyiz diye. o nasıl bişey diyom:)) işe yaramazsa alma dicem :D :D
sonra bakındım gördüm.beğendim. alabilir. :D :D :D

bende öylee... zaten biliyodum da...
geçen gün sevgilimin annesi diyo döküm tencere alcam çeyiz diye. o nasıl bişey diyom:)) işe yaramazsa alma dicem :D :D
sonra bakındım gördüm.beğendim. alabilir. :D :D :D

nasıl bişeymiş döküm tencere kesin biliyorumdur da adının döküm olduğunu bilmiyorumdur:))

zayıflarsın ne güzel diyeceğim ama birde zaten zayıfsan kötü canım dikkat et sağlığına bende de tam tersi oldu sıkıntıdan durmadan yiyorum:((

birkaç kilo gitti zaten. çok zaıf değilim gülçincim balık etinden hallice diyelim :) türk kadını tipinde ;)
biraz enerjimi toplasam akşamları platese başlıycam. haftasonları falan.
geçen sene 3 4 ay plates yaptım. ömrümde olabilceğim en zayıf günlermiş :(
çalışmaya başlayınca fazlasıyla geri geldi kilolar. halimden memnun degilim :/

teflon gibi. ama içine teflon değil başka bi malzeme varmış. çizilmiyomuymuş neymiş.
ısıyı uzun süre tuttuğundan daha yavaş güzel yemekler pişiriyomuşsun.

anladımm var bizim evde ondan bir tane çok güzel oluyo gerçekten çok kullanışlı:)) benmde 5 kilo fazlam var canım yaa versem o 5 kiloyu rahatlayacağım

Back
X