ben başakşehirdeyim dağ başı oluyo biraz :)
Başakşehirde miss istanbul evleri var galiba adını yanlış hatırlamıyosam arkadaşım oturuyo orda yazın sevgilimle gelmiştik havuza girmiştik hepbirlikte :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben başakşehirdeyim dağ başı oluyo biraz :)
ohhh ne güzel:))) allah sana kolaylık versin canımmm
:))) ilahi tuğba ben bile okurken ohaa dedim burda:))):52
sen hiç merak etme herşey çok güzel olucak Allahın izniyle
kendimi anlattım sana nerelerden nerelere geldim
senin işin daha kolay
hiç merak etme herşey çok güzel olacak
önce allahın izniyle sonra bizim dualrımzla
benimki direk orduya sipariş istiyo maşallah :)) ayy zeytinyağlı yaprak sarmaya bayılır, dur ben ondan da yapiyim en iyisi o kadar özlüyolarsa :))
Başakşehirde miss istanbul evleri var galiba adını yanlış hatırlamıyosam arkadaşım oturuyo orda yazın sevgilimle gelmiştik havuza girmiştik hepbirlikte :))
inşallah canımcım inşallah allahım herşeyi gönlümüze göre versin:) amin:))
battı balık yan gider sen ondanda yap tokat yaprağı getiriyim mi sana benim nişanlım tokatlı :)
Saol canım süper olur tatlım iyi yaprakla yapmak lazım tabi sonra arkadaşları yenge ne biçim yapmış demesinler rezil olurum walla :)
Saol canım süper olur tatlım iyi yaprakla yapmak lazım tabi sonra arkadaşları yenge ne biçim yapmış demesinler rezil olurum walla :)
ya aslında bende her gördüğümde içim acıyo
Allah şükür artık öyle ağlamıyorum değiştireyim bari resmi
kıyamam. ağlama bak ne güzel tanıştık,çeyiz öğretiyosunuz bana. :)))
böyle böyle geçecek günlerimiz.
belki bir gün oturup birer kahve içeriz beraber :)
kıyamam. ağlama bak ne güzel tanıştık,çeyiz öğretiyosunuz bana. :)))
böyle böyle geçecek günlerimiz.
belki bir gün oturup birer kahve içeriz beraber :)
oo kızlaar kim yapıyo yaprak sarması??
ben izmirli olduğum için yazın asmadan toplayıp hemencik yaparız çok güzel olur... ama sevgilim gittiğinden beri iştahım o kadar kaçtı ki akşamları kendime yemek bile yapmıyorum. süt içiyorum,çorba içiyorum o kadar![]()
canım bende burda çook şey öğreniyorum meğer ne kadar cahilmişim bu çeyiz konularında falan:)))
bende öylee... zaten biliyodum da...
geçen gün sevgilimin annesi diyo döküm tencere alcam çeyiz diye. o nasıl bişey diyom:)) işe yaramazsa alma dicem![]()
sonra bakındım gördüm.beğendim. alabilir.![]()
![]()
![]()
zayıflarsın ne güzel diyeceğim ama birde zaten zayıfsan kötü canım dikkat et sağlığına bende de tam tersi oldu sıkıntıdan durmadan yiyorum(
nasıl bişeymiş döküm tencere kesin biliyorumdur da adının döküm olduğunu bilmiyorumdur:))
teflon gibi. ama içine teflon değil başka bi malzeme varmış. çizilmiyomuymuş neymiş.
ısıyı uzun süre tuttuğundan daha yavaş güzel yemekler pişiriyomuşsun.