ewet canım erken evlendim ben ama çok şükür hiç pişman olmadım
inşallah allahım hiiiç pişmn olmazsın canımm bir ömür mutlu mutlu bebişte olur inşallah:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen götürürsün burger kinge daha kıymetli olursun tatlım
bizimkilerde çıkacak ama daha ses yok bakalım ne zaman çıkacaklar
inşallah allahım hiiiç pişmn olmazsın canımm bir ömür mutlu mutlu bebişte olur inşallah:))
gülçinim sağol bebemmmm benden daha mutlu olursun inş. bundan sonra gözünden akacak yaşlar inş. sadece mutluluktan olur
düğününe gelip göbek atacam ona göre haaaa
gülçinim sağol bebemmmm benden daha mutlu olursun inş. bundan sonra gözünden akacak yaşlar inş. sadece mutluluktan olur
düğününe gelip göbek atacam ona göre haaaa
Senin tarçınlı cevizli kekinle peynirli poğaçanı özledim dedi onlardan yapıp götürücem tatlım bide merkezde kalırsa koğuşta 45 kişi olucaklarmış ona göre yap aşkım birde komutanlar flnda var diyo.. olduuu dedim ben bugünden başlıyım en iyisi![]()
Senin tarçınlı cevizli kekinle peynirli poğaçanı özledim dedi onlardan yapıp götürücem tatlım bide merkezde kalırsa koğuşta 45 kişi olucaklarmış ona göre yap aşkım birde komutanlar flnda var diyo.. olduuu dedim ben bugünden başlıyım en iyisi![]()
ohh ne ala valla hatta öyyle ayarla ki sadece evet desin:))))
ohh valla bizde istanbuldan izmire sarma taşıdık :)
sen bi fırınla anlaş yada ben geliyim sana yardım ediyim zeynep sen nerde oturuyodun
tabi hepimiz beddua etsek iki yakası bir araya gelmez:)) allah korusun inşallah böyle şeylere gerek kalmaz canım bnmmm
[SUB][/SUB]
ayyy yap kız orda ev yemeklerini çok özlüyorlar
bende su böreği çarşaf böreği ıspanaklı gül böreği dolma kavurma gülpare yapıp götürdüm
koca bi valiz oldu tabi bunlar
oha aşkım ordumu var burda diyo
bende eeee tabi ordu burası baksana dedim yarıldık gülmekten![]()
öyle olcak heralde zaten ben gelinliktan balayına herşeyi ayarlıcam yatak odasını alıcam ona bi tek koltuklar kalıyor :)
[SUB][/SUB]
ayyy yap kız orda ev yemeklerini çok özlüyorlar
bende su böreği çarşaf böreği ıspanaklı gül böreği dolma kavurma gülpare yapıp götürdüm
koca bi valiz oldu tabi bunlar
oha aşkım ordumu var burda diyo
bende eeee tabi ordu burası baksana dedim yarıldık gülmekten![]()
tuğbaa resmini görünce benim içim kötü oluyo. yaşlı gözsevemevim o resmi ben
ağlamayalım günler geçip gidicek işte böyle
benimki direk orduya sipariş istiyo maşallah :)) ayy zeytinyağlı yaprak sarmaya bayılır, dur ben ondan da yapiyim en iyisi o kadar özlüyolarsa :))
canımm benm çoook isterim valla allah razı olsun:)) aileler bir tanışsın üstümden o yük bir insin allaaaaaah benden mutlusu olur mu kiiii:))))))))))
benimki direk orduya sipariş istiyo maşallah :)) ayy zeytinyağlı yaprak sarmaya bayılır, dur ben ondan da yapiyim en iyisi o kadar özlüyolarsa :))