Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ordaki büyük bina :)
Bizimkinin komutanı da acele etse keşke biraz.. Kırklareli merkezde kalırsa rahatım 200km burdan otobüs nerdeyse önünde indiriyomuş 5km varmış otogarla arasında ama hudut karakoluna giderse merkezden 110km daha yol varmış.. İnşallah merkezde kalır diye dua ediyorum..
aynen alamıyorum dışarı annesinin kimliğini götürsem bi numara çevirebilirmiyiz diye düşünmüyor değilim
ahh ne güzel olacak valla tatilde yapacaksınız darısı başımıza inşallah:))
Doğru tahmin canım o zaman :) bana çok yakınsın unkapanında i.m.ç bloklarını biliyosundur orda çalışıyorum bende :)
inş. merkezde kalır canım inş.
evet canım ne iş yapıyosun perdeciyim deme hemen gelir senden alırım perdelerimi :)
inşallah darısı başınıza
bazen düşündükçe o günler hiç gelmicekmiş gibi geliyor
düğünüme beklerim yavrular
Kızlarr inanmıyorumm süper bir haberim var sizeeee
Benim kuzenim Kırklareli pınarhisarda yapıyo askerliğini şöförlük yapıyo uzun dönem ama o şafak 230 larda daha.. Azönce aradı dün komutanı merkeze bırakmak için il merkeze gittim orda 2dk listeye baktım senin askerin adını buldum il merkeze gelicek 7 ocakta ordan dağıtım yapılıcak ama oranın komutan şöförü arkadaşım ona söyledim merkez kalabilir mi benim kuzenimin sevgilisi demiş o da ben komutanla konuşurum kesin diyemem ama %80 burda kaldırtırım merak etmesin kuzenin demiş.. Böyle tesadüf olur mu yaa çook mutlu oldumm :))))
Kendi şirketimiz var canım babamın muhasebesini yapıyorum :) Bizim iş daha çok parke, pvc halı fln ama zebra perde stor perde jaluzi duvar kağıdı da yapıyoruz.. Normal tül perde istersen tanıdıklar var sen istediğin zaman söyle yardımcı olurlar tatlım merak etme :)
valla alacağım bazı şeyler sizdede var zebra alıcam mesela mutfağa
normal tül perdede alıcam
halıda alıcaz tabi
mobilyayı alınca netleşecek bunlar. valla mahsuru olmazsa yanına uğrarım
bi öğlen beraber yemek yiyelim vaktimiz denk gelince
canım bak ne güzel haberler alıosun inş tüm işleriniz böyle yoluna girer. cuma saati allah hepimizin dualarını kabul etsin
ohoo kızlaar iş arası bakamıyorum hemen kaynamış ortalık :))
ayy evlenme telaşı! ben sırf onu yaşamayım diye erteledikçe erteliyoruz. :))
gerçi asker dönüşü işi gücü var daha. benim de okulum devam ediyor.
sanırım ölene kadar okuycam ben :)))
işallah canımm geliriz düğünee :)
zebra nedir kızlaar bekarları aydınlatalım lütfeen! :)
Kızlarr inanmıyorumm süper bir haberim var sizeeee
Benim kuzenim Kırklareli pınarhisarda yapıyo askerliğini şöförlük yapıyo uzun dönem ama o şafak 230 larda daha.. Azönce aradı dün komutanı merkeze bırakmak için il merkeze gittim orda 2dk listeye baktım senin askerin adını buldum il merkeze gelicek 7 ocakta ordan dağıtım yapılıcak ama oranın komutan şöförü arkadaşım ona söyledim merkez kalabilir mi benim kuzenimin sevgilisi demiş o da ben komutanla konuşurum kesin diyemem ama %80 burda kaldırtırım merak etmesin kuzenin demiş.. Böyle tesadüf olur mu yaa çook mutlu oldumm :))))