• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tuğba memnun oldum.
fatma,gülçin,tuğba sayfanın aktif üyeleri:) ben de aslı.
asker izinde diye hiç kaç gün kaldı bakmıyorum :) işallah sonuna eklemezler.
tuğbacım eşin için çok mutlu oldum.. balıkesir güzel biyerdir. arada gidip görebilirsin :)

tuğba memnun oldum.
tuğbacım eşin için çok mutlu oldum.. balıkesir güzel biyerdir. arada gidip görebilirsin :)

izmirlilerle balıkesirlilier beraber ziyaret yollarına düşeriz artık :)

tuğba memnun oldum.

saol aslıcım bende memnun oldum
ayyy 137 en kötü ihtimal 138 günümüz kaldı
günler geçiyor çok şükür

izmirlilerle balıkesirlilier beraber ziyaret yollarına düşeriz artık :)

ben tezkereye kadar gitmeyi düşünmüyorum eğer fikrim değişmezse
çünkü kavuşmak güzel ama ayrılık çok zor oluyo
bi ayrılığı daha kaldıramama
Allah izin verirse tezkereyi alacağı zaman bende gideceğim orda 3-4 gün tatil yapıp döneceğiz
böyle düşünüyoruz şimdi ama bakalım zaman ne gösterecek

Günaydınnn fatma , gülçin , tuğba ve aslı :) bende zeynep :)

saat 12 olsunda sesini duyayım diye bekliyorumm :(

Kızlar bişey sorucam size, benim askerim kırklareli'nin vize ilçesinde acemilik yapıyo 7 ocakta kırklareli il merkeze geçiceklermiş ordan en fazla 3 gün içinde usta birliği için ilçelere, karakollara dağıtım yapılıcakmış.. Sizin usta birliği belli olmuş ne güzel.. Bizimki neden bu kadar geç oluyo anlamadım :(

Kızlar bişey sorucam size, benim askerim kırklareli'nin vize ilçesinde acemilik yapıyo 7 ocakta kırklareli il merkeze geçiceklermiş ordan en fazla 3 gün içinde usta birliği için ilçelere, karakollara dağıtım yapılıcakmış.. Sizin usta birliği belli olmuş ne güzel.. Bizimki neden bu kadar geç oluyo anlamadım :(

kışladan kışlaya değişiyor bu durum. sanırım.
zeynepcim bana yakında çalışıyormuşsun sen benim işyerimi tahmn etmişsindir. saraçhanede

bende anlamadım benm askerimin usta birliği acemi ile birlikte belli oldu acaba sizinki uzun dönem mi yedek subay mı olacak benm askerim kısa dönem zeynepcim inşallah askerin iyi bir yere düşer inşallah yeri belli olmayan herkes hayırlı yerlere giderler

ben iki yeride idare ediyorum ve akşamları bende giremiyorum:)))

Allah izin verirse tezkereyi alacağı zaman bende gideceğim orda 3-4 gün tatil yapıp döneceğiz

haklısın tuğbacım çok zor oluyo ayrılık bakalım bu pazar ben nasıl ayrılacağım kavuştumda ayrılığı düşünmesi kaldı hayret bana yaa:)))

canım benim eşimde7 ocakta belli olacaktı ama dün komutanları kura çekelimde çıksın aradan demiş
yani bizimkilerin komutanı biraz acele etmiş sanırım yoksa normalde 7 ocak
benim eşim 6 ocak cuma günü usta birliğine geçecekmiş
büyük ihtimal sizinkide öyle olur

ben gitmezsem zaman geçmicekmiş gibi geliyor
tezkereden sonra düğün telaşı başlıcak balayımız tatilimiz olacak :)

bende anlamadım benm askerimin usta birliği acemi ile birlikte belli oldu acaba sizinki uzun dönem mi yedek subay mı olacak benm askerim kısa dönem zeynepcim inşallah askerin iyi bir yere düşer inşallah yeri belli olmayan herkes hayırlı yerlere giderler

ben iki yeride idare ediyorum ve akşamları bende giremiyorum:)))

Yok canım benimkide kısa dönem ama vizede komando birliğine düştü.. 200 mt atışlara başlamışlar dün 1 hafta da bunun eğitimini alıcaksınız demişler.. acaba bununla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum :( inşallah canım yaa yeri belli olanlarda rahat rahat yaparlar inşallah askerliğini..

Yok canım benimkide kısa dönem ama vizede komando birliğine düştü.. 200 mt atışlara başlamışlar dün 1 hafta da bunun eğitimini alıcaksınız demişler.. acaba bununla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum :( inşallah canım yaa yeri belli olanlarda rahat rahat yaparlar inşallah askerliğini..

amin canım inşallah herşeyin hayırlısı olur

ben gitmezsem zaman geçmicekmiş gibi geliyor
tezkereden sonra düğün telaşı başlıcak balayımız tatilimiz olacak :)

cnm sen nişanlı olduğun için evci çıkaramıyorsun
ama ben gidince evci çıkarabilirim o yüzden kötü oluyo
onunla uyumaya alışıyorum sonrası benim için büyük yıkım oluyo
o yüzden bakalım fikrim hala aynı olursa gitmeyi düşünmüyorum ben

canım benim eşimde7 ocakta belli olacaktı ama dün komutanları kura çekelimde çıksın aradan demiş
yani bizimkilerin komutanı biraz acele etmiş sanırım yoksa normalde 7 ocak
benim eşim 6 ocak cuma günü usta birliğine geçecekmiş
büyük ihtimal sizinkide öyle olur

Bizimkinin komutanı da acele etse keşke biraz.. Kırklareli merkezde kalırsa rahatım 200km burdan otobüs nerdeyse önünde indiriyomuş 5km varmış otogarla arasında ama hudut karakoluna giderse merkezden 110km daha yol varmış.. İnşallah merkezde kalır diye dua ediyorum..

cnm sen nişanlı olduğun için evci çıkaramıyorsun
ama ben gidince evci çıkarabilirim o yüzden kötü oluyo
onunla uyumaya alışıyorum sonrası benim için büyük yıkım oluyo
o yüzden bakalım fikrim hala aynı olursa gitmeyi düşünmüyorum ben

aynen alamıyorum dışarı annesinin kimliğini götürsem bi numara çevirebilirmiyiz diye düşünmüyor değilim

Back