343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyyy çok sevindim canım ya gözlerim doldu okurken
inş. Bundan sonra hiç bir yılbaşını onsuz geçirmezsin inş.
Gel 15 ocak gellll
gelde zeynep kavuşsun askerine

ayyyy çok sevindim canım ya gözlerim doldu okurken
inş. Bundan sonra hiç bir yılbaşını onsuz geçirmezsin inş.
Gel 15 ocak gellll
gelde zeynep kavuşsun askerine

amin canım benimm yaa inş teşekkür ederim.. Allahım nolur birdaha bizi ayırmalarına izin verme.. Eşin askerden dönünce allah sana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin mutluluğunuz katlansın inşallah. Buarada giderken aile kartı almayı düşünüyorum tatlım daha rahat konuşuruz diye aranızda askeri bu kartı kullanan var mı?

Askerim aradı yine yarın çarşı iznini iptal etmişler sabah 5 kişi kahvaltı içtimasına gelmemiş komutan öğrenmiş şimdi yarın bütün izinler herkese iptal demiş askerim de bizim suçumuz ne ya diyo kıyamam dedim (

zeyneppp ağzından bal damlıyo ya

aile kartı biz aldık zeynepçim.
aslında çok mantıklı bişey. para direk ev telefonuna yazılıyo orda kart aramaya gerek yok diye düşündük. ama gitmeden önce denedik. kartı taktıktan bir süre sonra pin kodunu soruyor. ama sanırım merkeze bağlanması ve cevap vermesi kaç kontörü var yazısı çıkana kadar abartmıyım ama 2-3 dakika geçiyor.
bu ustalıkta sakin biyerde olup rahat bekleyen için çok pratik olabilir. acemilikte hiç kullanamadık. birkaç kere geri arandığında çalan telefon bulduk onla rahat konuştuk o kadar.

cnm bizimkilere usta birliğine geçene kadar çarşı yok sizinkilere varmıymış
üzülme ya haftaya çıkar inş.

cnm bizimkilere usta birliğine geçene kadar çarşı yok sizinkilere varmıymış
üzülme ya haftaya çıkar inş.

bende çarşı izni yok diye biliyorum benm askerim hiç çıkmadı bakalım usta birliğinde nasıl olcak kısa dönemlerde 3 defa mı ne çarşı izni oluyomuş öyle bişeyler duydum ama emin değilim tam duyduğumuda hatırlamıyorum kulak aşinalığı:) tugbacım senin bilgin var mı bu konuda

benim ofis arkadaşımın eşide geçen sene askerdi askere gitmeden olmadı gelince 1 ay içinde hamile kaldı şimdi bebişi bekliyoruz gelsin diye darısı isteyen herkese :)

yemeğimi yedim geldim

zeynepcim ben sana uğrucam bu perde tül mevzusu askerime de söyledim tamam sen görüş halledersin dedi :)

sizi anlatıyorum ben askerime kızlar kızlar diyip duruyorum :)

öğlen konuştum benim jandarmamla o çaldırdı ben aradım yine uzun konuşabildik millet yemekteyken

benim ofis arkadaşımın eşide geçen sene askerdi askere gitmeden olmadı gelince 1 ay içinde hamile kaldı şimdi bebişi bekliyoruz gelsin diye darısı isteyen herkese :)

fatmaaaaaaa banada dua et ne olur inşallah gelince hemen olur inşallahhhhhhhhhhh

öğlen konuştum benim jandarmamla o çaldırdı ben aradım yine uzun konuşabildik millet yemekteyken

ohhhh ne güzel keşke benimkide arasa şimdi nasıl mutlu olurum nasıl
benimki dün akşam diyorki çavuş olacakmış usta birliğinde
mahmut tuncerin şarkısını dinle tamam mı diyo
ne mahmut tunceri be dedim
benim yarim cendermede çavuştur çavuştur varya onu diyo delüüü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…