343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

baktım internetten zebra perge gerçekten mutfağa çok kullanışlı olur:)) ama temzlik delisi olarak ben bunu nasıl temizlerim temzileyeyim derken bunu ksin bozarımD

ben de baktım. çok hoş duruyor gerçekten.
annemlerin evde mekanizmalı perde var. onları yıka tak yaparken ben depresyona girmiştim. perde zor bir olay. :)
bide mutfak için yağ ve yemek kokularını toplar. iyi bir kumaşı olması lazım galiba.
ayy ben de evlenmiş gibi konuştum. sorsanız öğrenci evimde mutfağımda perde bile yok :) :)

İnşallah tatlım yaa allah bana da onunla düğün hazırlıkları yapmayı nasip etsin inşallah :)

Buarada zebranın temizliği çok kolay yerinden hiç çıkarmıyosun nemli bir bezle silmek yetiyor benim annem aşırı titiz bir kadın o bile ohh be ne rahatmış diyo kuzenimde çok memnun koku kumaştan dolayı çok sinmiyo temiz tuttuğun sürece hem şık hem rahat :) ayy reklam yapar gibi olduu :)

ay zaten ilk hedefim bebek yapmak korunmucam zaten:)

yap canım bizde istiyoruz artık askerden önce korunmayı bıraktık ama olmadı askerden sonra inş. bekletmeden gelir meleğimiz
benim üye olduğum bi forum sitesi var oraya naklederim seni gebelik ve bebek forum sitesi çok güzel arkadaşlıklarım var orda
her ay düzenli görüştüğüm dostlarım var çok sıcak bi ortam senide üye yaparız oraya evledikten sonra

Selam Kızlar bende 343. Kısa dönem eşini bekleyenlerdenim :)
Benim askerim Kütahya Hava Er Eğitim Tugayında
ORadan Eskişehir 1.AnaJet Üssüne gidecek 5 ocakta.
Şafak :138 72:

Askerimm aradı tam 15 dk konuştuk :) atış eğitiminden gelmişler baruttan eli yanmış biraz ( Yarında yılbaşı diye çarşı izni vermişler 35km ilerde burger king varmış oraya gidicez onun hayalindeyiz şuan dedi :) Bide yarın tam gece 12de gökyüzüne bakıp mutlu yıllar aşkım dicem sende bak olur mu 2005'ten beri ilk defa ayrı giricez dedi oyy kıyabilirmiyim hiç :)) Buarada kuzenimin verdiği haberide verdim çok sevindiii inşallah orda kalırım da sen daha rahat gelirsin dedi.. 15 ocak nasıl gelicek bilmiyorum kızlar benim için şafak atarsa 15 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…