343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

zebra nedir kızlaar bekarları aydınlatalım lütfeen! :)

canım zebra bir perde çeşidi.. Resim nasıl yükleniyo bilmiyorum forumda ama google yazarsan görebilirsin böyle biraz çekince oda aydınlık oluyo tekrar çekince tamamen kapanıyo karanlık oluyo tül ve güneşli gibi 2 sistemi tek bir perde de yapmışlar gibi düşün :)

evet evet tam mutfağa istediğim bundan. çünkü ocak çok yakın cama normal tül ve güneşlik alamıcam

kocaelinde kına olacak ama düğün gibi nikahta küçükçekmecede

çok isterim gelmenizi inş askerlerinizi alır gelirsiniz kınaya ama düğün gibi olacak salon filan kiraladık

aaaa kınaya söz vermeyim ama nikaha gelmeye çalışırım çok isterim yaneee

kocaelinde kına olacak ama düğün gibi nikahta küçükçekmecede

çok isterim gelmenizi inş askerlerinizi alır gelirsiniz kınaya ama düğün gibi olacak salon filan kiraladık

kına bize daha yakınmış zatenn küçükçekmece çok uzak öyle biliyorum :)
işallah canım sen mutlu ol da :)))

ne mahsuru olucak canım aşkolsun müsait olduğumuz zaman gel yanıma ürünlerede bakarsın bir fikrin olur seve seve yardımcı olurum.. Düğün hediyesi bile veririm sana :) benim sonum belli değil allah sana mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah :)

aaaa kınaya söz vermeyim ama nikaha gelmeye çalışırım çok isterim yaneee

bende çok isterim sizin gelmenizi yavrular

benim yaşım büyük baya 27yim okul biteli 5 yıl oldu 3 senedir de çalışıyorum artık zamanı geldi ertelemek istemiyorum düğünü :)

evet evet tam mutfağa istediğim bundan. çünkü ocak çok yakın cama normal tül ve güneşlik alamıcam

Benim kuzenim 8 ekimde evlendi canım onunda ocağı çok yakındı cama zebra perde yaptırdı çok memnun temizlenmesi de kolay kullanışıda birde renk seçenekleri de var çok hoş duruyo

oyy canım teşekkür ederim. özelden bilgilerimizi atarız haberleşiriz gelir bakarım hakkaten fikrim olur

allaha dua ediyorum sende hayırlısı ile güzel bir yuva kur sevdiğin adamla

allah hepimize sevdiklerimizle yaşlanmayı nasip etsin

baktım internetten zebra perge gerçekten mutfağa çok kullanışlı olur:)) ama temzlik delisi olarak ben bunu nasıl temizlerim temzileyeyim derken bunu ksin bozarımD

bende çok isterim sizin gelmenizi yavrular

benim yaşım büyük baya 27yim okul biteli 5 yıl oldu 3 senedir de çalışıyorum artık zamanı geldi ertelemek istemiyorum düğünü :)

erteleme zaten patlatrırım ha evlen hemen bebiş yap bizde sevmeye gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…