zebra nedir kızlaar bekarları aydınlatalım lütfeen! :)
fatma düğünün nerde olcak kız geliriz düğününe
stor perde enine cizgili oluyo bi şerit ince tül gibi bi kısmı daha kalın şerit şerit düşün
doğru dimi zeynep :)
:)))) sanırım bende ölene kadar okuyacağım
canım zebra bir perde çeşidi.. Resim nasıl yükleniyo bilmiyorum forumda ama google yazarsan görebilirsin böyle biraz çekince oda aydınlık oluyo tekrar çekince tamamen kapanıyo karanlık oluyo tül ve güneşli gibi 2 sistemi tek bir perde de yapmışlar gibi düşün :)
kocaelinde kına olacak ama düğün gibi nikahta küçükçekmecede
çok isterim gelmenizi inş askerlerinizi alır gelirsiniz kınaya ama düğün gibi olacak salon filan kiraladık
kocaelinde kına olacak ama düğün gibi nikahta küçükçekmecede
çok isterim gelmenizi inş askerlerinizi alır gelirsiniz kınaya ama düğün gibi olacak salon filan kiraladık
valla alacağım bazı şeyler sizdede var zebra alıcam mesela mutfağa
normal tül perdede alıcam
halıda alıcaz tabi
mobilyayı alınca netleşecek bunlar. valla mahsuru olmazsa yanına uğrarım
bi öğlen beraber yemek yiyelim vaktimiz denk gelince
sen nerde okuyorsun canım?
aaaa kınaya söz vermeyim ama nikaha gelmeye çalışırım çok isterim yaneee
evet evet tam mutfağa istediğim bundan. çünkü ocak çok yakın cama normal tül ve güneşlik alamıcam
kına bize daha yakınmış zatennküçükçekmece çok uzak öyle biliyorum :)
işallah canım sen mutlu ol da :)))
ne mahsuru olucak canım aşkolsun müsait olduğumuz zaman gel yanıma ürünlerede bakarsın bir fikrin olur seve seve yardımcı olurum.. Düğün hediyesi bile veririm sana :) benim sonum belli değil allah sana mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah :)
açık öğretim son sınıftayım ama bitince mali müşavirlik eğitimi var yüksek lisans yapmak isiyorum da istiyorum çoook çook:))
bende çok isterim sizin gelmenizi yavrular
benim yaşım büyük baya 27yim okul biteli 5 yıl oldu 3 senedir de çalışıyorum artık zamanı geldi ertelemek istemiyorum düğünü :)
hakkaten kına bize daha yakınD
fatmacım inşllah hayırlısıla güzel güzel yuvanı kurarsın:))
Benim kuzenim 8 ekimde evlendi canım onunda ocağı çok yakındı cama zebra perde yaptırdı çok memnun temizlenmesi de kolay kullanışıda birde renk seçenekleri de var çok hoş duruyo
işallah olur. ben yüksek lisanstayım şimdi. çalışırken zor oluyor biraz :S ama okulu sonuna kadar götür!
işallah olur. ben yüksek lisanstayım şimdi. çalışırken zor oluyor biraz :S ama okulu sonuna kadar götür!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?