ee kızlar daha ne var ne yokk
:)))
iş güç...
yarınki töreni düşünüyorum. kaç gibi telefonunu eline alıp beni arar merak ediyorum :))
3 gün de olsa mesajlaşmak konuşmak iyi gelir herhalde.
bizde evli olmamıza rağmen günde belki 10 defa konuşurduk canım sıkılınca hemen eşimi arardım şimdi elim sürekli telefona gidiyor kimseyi aramak istemiyorum çok zormuş gerçekten konuşamamak
sen neden gidemiyordun canımcım
varya en büyük lüksümüz neymiş biliyormusunuz? istediğimiz zaman sevgililerimizi arayabilmek ben çok arardım zırt pırt şimdi telefon elimde annemleri filan arıyorum
Kizlarrrr bu gece 23:30 da yolcuyummmm
Hazirlaniyorum suanda :)
Hala inananiyorum saka gibi geliyo :)
inşallah cümlemizinkine kolaylık versin . Dağıtımdan sonra rahatlarlar herhalde yoksa çekilmez böyle.
ben bugün kabataslak koydum bişeyler ama asıl telaş yarınnasıl bi yer acaba çok merak ediyorum , yağmur fln olmaz umarım.yemin törenine giden bi arkadaş çok çamurlu demişti başka bi yer için acaba burası da öyle mi olur , ellibin soru var kafamda :S
Kizlarrrr bu gece 23:30 da yolcuyummmm
Hazirlaniyorum suanda :)
Hala inananiyorum saka gibi geliyo :)
Az kaldı az iyice heyecan sardı beni 3 saat sonra evden çıkıcam 23:30da yolda olucam ...
Bana da öyle. Kaç gündür uyuyamadım zaten heyecandan.
size de iyi yolculuklar şimdiden.
benim asker takımını sırasını söyledi. umarım siz de öğrenebilmişsinizdir.
şimdiden mutlu kavuşmalarınız olsun :))
slmm.sevdiklerine kavuşacaklara gözünüz aydın diyorum.Ama benim moralim okadar bozuk ki çok çok kötüyüm nişanlım sakarya jandarma komutanlığında bugün dağıtım yerleri belli olmuş ve ferizili cezaevine gidicek.Cezaevinde askerlik yapmak hakkında bi fikrim yok ama içimde bi huzursuzluk ve can sıkıntısı var acaba nasıl olucak zorlanıcak mı şartları kötü mü olcak çok kötüyüm.(
benim eşim sivilde cezaevinde çalışıyordu hangi tip cezaevine düştü bildiğim kadarıyla çok yorulmazlar ve rahat olur eşimişn çalıştığı yerdeki askerlerden biliyorum sıkmayın canınızı
Az kaldı az iyice heyecan sardı beni 3 saat sonra evden çıkıcam 23:30da yolda olucam ...
Bana da öyle. Kaç gündür uyuyamadım zaten heyecandan.
çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Özleyeceğim sizleri destekçilerim :)
Narlıdere yolcusu kalmasın o halde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?