343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün işten izin almak içim müdürümle konuştum cumartesi günü için izin istedim hayırdır dedi bende arkadaşım gelecek biliyosun askerliği bitirdik dedim (müdür ailecek görüşütüğümüz bir abim bu arada) bizim şirket 2 tesisten oluşuyo ben merkezde çalışıyorum diğer tesiste çalışan ofis elemanımız da yarından itibaren pazartesi ye kadar izin almış o yüzden ben izin istediğimde nasıl olacak bilmiyorum yarın konuşalım dedi o kadar moralim bozuldu ki belki yarın izin verecek ama biliyo aylardır görüşmediğimi herşeyime şahit oldu askerden mektup geldiğinde yüzümün nasl güldüğüne hep şahit oldu bunları bilmesine rağmen ilk duyduğunda böyle tepki vermesi beni çok kırdı nasıl heyecanlı olduğumu biliyo sonuçta çok üzgünüm çok kırgınım banane diğer tesisteki elemanın izninden cumartesi günü benm onunla hiç bir işim olmuyo ki benm cumartesi günü hiç işim olmuyo boşu boşuna çalışıyorum cumartesi günü sırf haftalık çalışma saatim dolsun diye geliyorum neyse sağlık olsun napalım hayat çok acımasız çok zor
ya izin vermezse ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sadece pazar günü göreceğim askımı ve yine uğurlayacağım doyamadan ayrılacağım artık nefret ediyorum artık yoruldum

günaydınnnnnnnnnnn
rabbime milyonlarca kez şükürler olsun kocama kavuştum sonunda
galiba dün dünyanın en mutlu insanı bendim
çok çok güzel di çok özlemişim
ama çok tuhaf bi duydu hep gidicekmiş gibi geliyo
sabah işe bıraktı beni heheheh ne güzel ya çok muy-tluyum çok şükür
darısı gülçinimin başına

fatmacım sürekli mesaj attın hep yanımdaydın çok teşekkür ederim iyiki varsın
yoğunluktan dönemedim sana bi türlü :52:

günaydınnnnnnnnnnn
darısı gülçinimin başına

bebeğim çok sevindim hiç ayrılmayın artık :)
aramadım dün seni yoksa hep aklımdaydın rahatsız etmiyim sevdiğinle seni diye :)
banada öyle geliyor sanki akif gidicekmiş gibi geliyordu ama alıştık çok şükür
geçen hafta çok heyecanlıydım akif gelicek diye zaman nasıl geçti bi hafta oldu bile
evet darısı gülçinin başına

bi ara gmaile gel de konuşalım puhahahaha :)

Son düzenleme:
bugün işten izin almak içim müdürümle konuştum cumartesi günü için izin istedim hayırdır dedi bende arkadaşım gelecek biliyosun askerliği bitirdik dedim (müdür ailecek görüşütüğümüz bir abim bu arada) bizim şirket 2 tesisten oluşuyo ben merkezde çalışıyorum diğer tesiste çalışan ofis elemanımız da yarından itibaren pazartesi ye kadar izin almış o yüzden ben izin istediğimde nasıl olacak bilmiyorum yarın konuşalım dedi o kadar moralim bozuldu ki belki yarın izin verecek ama biliyo aylardır görüşmediğimi herşeyime şahit oldu askerden mektup geldiğinde yüzümün nasl güldüğüne hep şahit oldu bunları bilmesine rağmen ilk duyduğunda böyle tepki vermesi beni çok kırdı nasıl heyecanlı olduğumu biliyo sonuçta çok üzgünüm çok kırgınım banane diğer tesisteki elemanın izninden cumartesi günü benm onunla hiç bir işim olmuyo ki benm cumartesi günü hiç işim olmuyo boşu boşuna çalışıyorum cumartesi günü sırf haftalık çalışma saatim dolsun diye geliyorum neyse sağlık olsun napalım hayat çok acımasız çok zor
ya izin vermezse ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sadece pazar günü göreceğim askımı ve yine uğurlayacağım doyamadan ayrılacağım artık nefret ediyorum artık yoruldum

Vardır bunda da bir hayır. Üzülme.
Belki izin verir müdürün varmı bir gelişme?

günaydınnnnnnnnnnn
darısı gülçinimin başına

gözün aydın canım çok çok sevindim mutluluğuna hakkaten darısı başıma:)))
bende dün çok istedim mesaj atmayı falan ama çekindim rahatsız etmek istemedim kuzum
inşallah mutluluğunuz ömür boyu sürer bir de bebekle taçlanır:)))

Vardır bunda da bir hayır. Üzülme.
Belki izin verir müdürün varmı bir gelişme?

henüz bişey konuşmadık sıkıntıdan midem bulanıyo artık sabrım da kalmadı canım bakalım ne olacak sevdiğim de sürekli iş peşinde koşuyo cumartesi pazar 2 gün senin yanında olacağım diye hayaller kuruyo bakalım ne yapacağım çok bunaldım çok

henüz bişey konuşmadık sıkıntıdan midem bulanıyo artık sabrım da kalmadı canım bakalım ne olacak sevdiğim de sürekli iş peşinde koşuyo cumartesi pazar 2 gün senin yanında olacağım diye hayaller kuruyo bakalım ne yapacağım çok bunaldım çok

tatlım çok haklısın ama üzülmemeye çalış. vardır bi hayır. son anda gelme derler belki ne diyelim. bekleyelim biraz daha gün doğmadan neler doğaarr

günaydınnnnnnnnnnn

aslıcım teşekkür ederim canım

nasılsınız kuzular dün kandil olduğu için receple kaynanam ve görümcelerimle yuşa hazretlerinin türbesini ziyaret ettik hepinizide bol bol dua ettim inşallah rabbim kabul eder

Back