bugün işten izin almak içim müdürümle konuştum cumartesi günü için izin istedim hayırdır dedi bende arkadaşım gelecek biliyosun askerliği bitirdik dedim (müdür ailecek görüşütüğümüz bir abim bu arada) bizim şirket 2 tesisten oluşuyo ben merkezde çalışıyorum diğer tesiste çalışan ofis elemanımız da yarından itibaren pazartesi ye kadar izin almış o yüzden ben izin istediğimde nasıl olacak bilmiyorum yarın konuşalım dedi o kadar moralim bozuldu ki belki yarın izin verecek ama biliyo aylardır görüşmediğimi herşeyime şahit oldu askerden mektup geldiğinde yüzümün nasl güldüğüne hep şahit oldu bunları bilmesine rağmen ilk duyduğunda böyle tepki vermesi beni çok kırdı nasıl heyecanlı olduğumu biliyo sonuçta çok üzgünüm çok kırgınım banane diğer tesisteki elemanın izninden cumartesi günü benm onunla hiç bir işim olmuyo ki benm cumartesi günü hiç işim olmuyo boşu boşuna çalışıyorum cumartesi günü sırf haftalık çalışma saatim dolsun diye geliyorum neyse sağlık olsun napalım hayat çok acımasız çok zor
ya izin vermezse ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sadece pazar günü göreceğim askımı ve yine uğurlayacağım doyamadan ayrılacağım artık nefret ediyorum artık yoruldum
ya izin vermezse ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sadece pazar günü göreceğim askımı ve yine uğurlayacağım doyamadan ayrılacağım artık nefret ediyorum artık yoruldum