Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah size başka ayrılık,üzüntü yaşatmasın. hep beraber yedik günleri. güldük ağladık birbirimize destek olduk. dertleri mutlulukları dinledik beraber güldük ağladık. şimdi artık bunların sonu. ama gene ben girerim foruma. sizin güzel haberleriniz için özellikle.
ya sanki zaman durdu değilmi
geçmiyor günlerrrrrrrrrrrrrrrr
6-7li günlerde banada öyle olmuştu bebeğimm geçmiyor sanki ama geçicek hep beraber
allah size başka ayrılık,üzüntü yaşatmasın. hep beraber yedik günleri. güldük ağladık birbirimize destek olduk. dertleri mutlulukları dinledik beraber güldük ağladık. şimdi artık bunların sonu. ama gene ben girerim foruma. sizin güzel haberleriniz için özellikle.
inşalah canım bugün ankaradayım
ama sanki askerlik bitmiş gibi geliyo sanki ben kavuluyorum o kadar mutluyumki sizin adınıza
sabah gözümü açtım fatmayla gülçin kavuştular demi bugün dedim
sonrada yok ya yarındı demi dedim hahahahaha
01 iste yaaaaaa bitti taaaaa bittiiiiiii :))) bitti mi yaa :)))) saka degil demi :))) bu safaklar bizim demiiii :)))))
ben geldimmm içim bir tuhaf yaa mutluyum şaşkınım özledimm :)))![]()
canım benimde içim bi garip vallla :):) çok sırıtıyomuşum gezerken
:)) hep sırıtırsın inşallah burda da bana asker geliyo galiba gözlerin gülüyo diyolar:))![]()
ayyy ben tariff edemiorum duygularımı allah kavuşmayı nasip etsin :)
amin canımcımm amin :)) yarın kaçta gelecek akif eniştemz:))
12.20 de bincek uçağa en geç 2de gelir heralde :)