343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eğlence başlasınnnnnnnnn

$170422_dancing_banana.gif$e088.gif

allah size başka ayrılık,üzüntü yaşatmasın. hep beraber yedik günleri. güldük ağladık birbirimize destek olduk. dertleri mutlulukları dinledik beraber güldük ağladık. şimdi artık bunların sonu. ama gene ben girerim foruma. sizin güzel haberleriniz için özellikle.

allah size başka ayrılık,üzüntü yaşatmasın. hep beraber yedik günleri. güldük ağladık birbirimize destek olduk. dertleri mutlulukları dinledik beraber güldük ağladık. şimdi artık bunların sonu. ama gene ben girerim foruma. sizin güzel haberleriniz için özellikle.

yaa aslıcım neden böyle konuşuyosun sen mutlu değil misin kuzum ben bişey mi kaçırdım yoksa biliyorum kafan karışık nolacağını bilmiyosun ama zamana bırakma kararı almamış mıydn gelince konuşmayacak mıydın ben yanlış mı biliyorum:((

6-7li günlerde banada öyle olmuştu bebeğimm geçmiyor sanki ama geçicek hep beraber

inşalah canım bugün ankaradayım
ama sanki askerlik bitmiş gibi geliyo sanki ben kavuluyorum o kadar mutluyumki sizin adınıza
sabah gözümü açtım fatmayla gülçin kavuştular demi bugün dedim
sonrada yok ya yarındı demi dedim hahahahaha

aynen canım güzel günlerimizde oldu sıkıntılı günlerimizde yine görüşmek konuşmak dertleşmek isterim hepinizle canlarım kopmayız inş

kocam bu dörtlüğü yazmoş kızlarrrrr benden size gelsin

bitmez demiştinya bak işte bitti
ayrı geçen günler su gibi geçti
bana en çok koyan sana hasretti
vuslata eriştik allah'a şükür :)

inşalah canım bugün ankaradayım
ama sanki askerlik bitmiş gibi geliyo sanki ben kavuluyorum o kadar mutluyumki sizin adınıza
sabah gözümü açtım fatmayla gülçin kavuştular demi bugün dedim
sonrada yok ya yarındı demi dedim hahahahaha

burada birbirini hiç tanımayan insanlar olarak birbirimiz için sevindik birbirimiz için üzüldük güzel arkadaşlıklar yakaladık çok şükür bende senin iiçin dua ediyorum biran önce kavuş sevdiğine ve bebeğine :):)

Back
X