343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende de dugun stresi hic yok nedense :))) Fatmayla ayni zamanda evleniyoz ama yokk iste :))) sevincimden gozum hicbiseyi gormuyo :))))))

Geçen Zaman (%99)
155 gün, 13 saat, 16 dakika, 40 saniye
Kalan Zaman
2 gün, 9 saat, 43 dakika, 20 saniye
Özetle, son 207,800 saniye...

Kuzular boçluda olsa borçsuz da allahım yuvalarınızı mutlu huzurlu eylesin darısı başıma olsun inşallah:))

borçsuz olsa daha güzel olur ama olsun fatmamcım sıkma canını allah ayrılık vermesin herşeye bulunur bir çare

Kuzular boçluda olsa borçsuz da allahım yuvalarınızı mutlu huzurlu eylesin darısı başıma olsun inşallah:))

borçsuz olsa daha güzel olur ama olsun fatmamcım sıkma canını allah ayrılık vermesin herşeye bulunur bir çare

amin kuzum darısı başına inş
öyle canm allah iş rastlığı versin ödenir tüm borçlar

:) süpersiniz. bana normal hafta geçiyo bu hafta. soran olunca aklıma geliyo cuma bitiyo diye. o kadar alıştım ki bu duruma gelmesi fikri garip geliyo bana. depresyondayım ben galiba kızlar. bütün arkadaşlarım da öyle diyo.

:) süpersiniz. bana normal hafta geçiyo bu hafta. soran olunca aklıma geliyo cuma bitiyo diye. o kadar alıştım ki bu duruma gelmesi fikri garip geliyo bana. depresyondayım ben galiba kızlar. bütün arkadaşlarım da öyle diyo.

ayy bende sanırım senin gibiyim bebeğim gelme fikri garip geliyo sanırım kanıksadık bu durumu

şafaklarınıza çoook özeniyorum kızlar. benim de sevdiğime kavuşmama 3 gün kalsın da depresyonda desinler varsın amaaaan

biz de hep öyleydik. günler geçmiyodu. ama çalışıyosanız şanslısınız. bize günler hep daha hızlı geçti evdekilere göre. şimdi de o kadar alıştık ki gelecekleri düşüncesi garip geliyo.

evet sanırım bence de öyle oldu. senin kafanda daha evle ilgili bissürü şey olduğu için ondan da senin öyle oluyo bence.

ya kuzu ben hep şey diyodum akif gelsin bakarız akif gelsin hallederiz ve artık akif geliyo benim kabullenememem bu işlerle ilgili yoksa akif gelse eskisi gibi gezsek tozsak sorun yok yada evli olsak kurulu eve gelse o zamanda sorun olmaz

Back