ben korkuyorum belkide sevincimi çok yaşamaktan bilmiyorum ama sanırım bide düğün stresi var gelin depresyonuyum yaaa :)
neden korkuyosun ki kuzumm biz bol bol sevinmeyi çok hakettik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben korkuyorum belkide sevincimi çok yaşamaktan bilmiyorum ama sanırım bide düğün stresi var gelin depresyonuyum yaaa :)
Bende de dugun stresi hic yok nedense :))) Fatmayla ayni zamanda evleniyoz ama yokk iste :))) sevincimden gozum hicbiseyi gormuyo :))))))
neden korkuyosun ki kuzumm biz bol bol sevinmeyi çok hakettik
borçsuz düğün yapacak olmandan olabilir canım ben herşeyi düşünüyorum şimdi
Çok şükür Rabbime ya borçsuz harçsız yapiyoruz Allah ailelerimizden razi olsun :) bize de dugunun tadini cikarmak kaliyo galiba :)
Kuzular boçluda olsa borçsuz da allahım yuvalarınızı mutlu huzurlu eylesin darısı başıma olsun inşallah:))
borçsuz olsa daha güzel olur ama olsun fatmamcım sıkma canını allah ayrılık vermesin herşeye bulunur bir çare
amin kuzum darısı başına inş
öyle canm allah iş rastlığı versin ödenir tüm borçlar
öyle kuzum inşallah sıkıntıya düşmeden güzel güzel kapatırsınız borçları
bu işler gerçekten çok zor ablamda yaşıyoruz bakalım bende ne olacak
:) süpersiniz. bana normal hafta geçiyo bu hafta. soran olunca aklıma geliyo cuma bitiyo diye. o kadar alıştım ki bu duruma gelmesi fikri garip geliyo bana. depresyondayım ben galiba kızlar. bütün arkadaşlarım da öyle diyo.
şafaklarınıza çoook özeniyorum kızlar. benim de sevdiğime kavuşmama 3 gün kalsın da depresyonda desinler varsın amaaaan
şafaklarınıza çoook özeniyorum kızlar. benim de sevdiğime kavuşmama 3 gün kalsın da depresyonda desinler varsın amaaaan
ayy bende sanırım senin gibiyim bebeğim gelme fikri garip geliyo sanırım kanıksadık bu durumu
evet sanırım bence de öyle oldu. senin kafanda daha evle ilgili bissürü şey olduğu için ondan da senin öyle oluyo bence.