343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ewet ya bir hafta eğlence yapalım
çoktan hakettik bunu biz
neler çektik neler yaşladık
şimdi vakit eğlenme vakti

[video=dailymotion;xaz0ja]http://www.dailymotion.com/video/xaz0ja_sezen-aksu-rakkas-salla_music[/video]

sallayınnnnnnnnnnnn

[video=youtube;nwzA5e0XI_g]http://www.youtube.com/watch?v=nwzA5e0XI_g[/video]

BU DA FATMA İÇİN GELSİNNNNNNN

Ooyyy amman amman ammaaaaaaaannn burasi Adiyamaaaannnn alem dusman kesilirrrrr seni sevdigimmm zamannnn :))))))))) Adiyamannn olmus safak :))))) cildirdim delirdimmm kusuyorumm hattaaa ne yaptigimi bilmiyorummm zipliyorumm bagiriyorum cigiriyorummm donuyorumm deli gibi guluyorummmmmmm :)))))))))))) hahahahahahahahahahahahahha :))))) 2 2 2 2 2 2 :)))))))))) baska yok kiiiiiiiiiiiii :)))))))) delirdimmm ben geldiler banaaa zam gelsii bana zaammm :)))) delilere zam geldii :))))) aaayyyyy cildiriciğiiimmm :)))))

Ooyyy amman amman ammaaaaaaaannn burasi Adiyamaaaannnn alem dusman kesilirrrrr seni sevdigimmm zamannnn :))))))))) Adiyamannn olmus safak :))))) cildirdim delirdimmm kusuyorumm hattaaa ne yaptigimi bilmiyorummm zipliyorumm bagiriyorum cigiriyorummm donuyorumm deli gibi guluyorummmmmmm :)))))))))))) hahahahahahahahahahahahahha :))))) 2 2 2 2 2 2 :)))))))))) baska yok kiiiiiiiiiiiii :)))))))) delirdimmm ben geldiler banaaa zam gelsii bana zaammm :)))) delilere zam geldii :))))) aaayyyyy cildiriciğiiimmm :)))))

yaaa benim neden bu kadar aşırı çıldırıcı heyecanım çok. içim kıpır kıpır ama senin kadar aşırı çıldırmadım neden ki yaaa :(

maşallah sana canımcımm

fatmamm bende de bu kadar çıldırma durumu yok yaw neden ki:))

Back