343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne güzel yaa çoğunuzun iki üç güne askeri yanınızda olacak bize daha 14 gün var offf sanki geçmicek 14 gün uzadıkça uzuyor

günaydın canım aynen 2 gün sonra yanımızdalar :)
bu arada akif akşam görevden düştü

çok sevindim canımcım fatih te bugün çıkış evrağını imzalamış silah vermeyi bekliyo çarşamba günü de sağlık kontrolleri yapılacakmış:)) herkes misafir gibi davranıyo bize diyo:))

çok sevindim canımcım fatih te bugün çıkış evrağını imzalamış silah vermeyi bekliyo çarşamba günü de sağlık kontrolleri yapılacakmış:)) herkes misafir gibi davranıyo bize diyo:))

bizimkide bugün silah teslim edicek kamuflajları filan vercek çarşıya çıkıyo 2 gün gezceklermiş dedim uslu durr :):)

bizimkide bugün silah teslim edicek kamuflajları filan vercek çarşıya çıkıyo 2 gün gezceklermiş dedim uslu durr :):)

:)) iyi demişsin sözde fatih te çıkacaktı perşembe günü ama vermemişler kuzu olsun diyo ben burdan kurtulayım da sabaha kadar nöbet bile tutarım diyo garibim bıkmş iyice:)))

yarın beni depükleyin ben perşembe olmam ama hafta sizi depüklerim tubi gülçin :)

biz 1 haftaa boyunca depük yapalım eğlencemiz uzun ve mutlu oldun dopdolu olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…