aslıcım hiç bir şey için üzme kendini
ben neler yaşadım eşimle evlenen kadar anlatsam aklın hayalin şaşar
askerin bi gelsin zaten nasıl bi yol izleyeceğin ortaya çıkar
ve sende ona göre kararını verirsin
şimdiden üzme kendini herşey olacağına varır
hakkında en hayırlısı olsun canım benim
fatma bacına elbise aldınızmı
aslıcım hiç bir şey için üzme kendini
ben neler yaşadım eşimle evlenen kadar anlatsam aklın hayalin şaşar
askerin bi gelsin zaten nasıl bi yol izleyeceğin ortaya çıkar
ve sende ona göre kararını verirsin
şimdiden üzme kendini herşey olacağına varır
hakkında en hayırlısı olsun canım benim
fatma bacına elbise aldınızmı
ya işi yoksa hiç olmucak değil ya elbet olacak off annen çok takılmış belki tanıştırsan zaman geçince sever oda düzelir.
senin moralin bozuk ya iyileşemiyorsun bi türlü
aldık kuzum 2 gündür öldürdü beni çok dolaştık fiyatlar çok pahalı ya acayip el yakıyo sezon sonu daha iyi oluyo fiyatlar hem kına hem nikah için aldık bide ayakkabı aldık hepsi 500 tl tuttu. en uygunlarını aldık bide
ooooooo tam düğün sezonu başlıyoya o yüzden fiyatlar uçmuş
neyse halletmiş olmnıza sevindim
bende kayınvalideme bişi almıcam dedim ama
yine dayanamadım eşim de yok kadın üzülmesin diye gittim bi bluz aldım
verirken inş. bu sefer kullanırsın dicem
bu akşam gidicem düng idemedim temzilikten dolayı
ooooooo tam düğün sezonu başlıyoya o yüzden fiyatlar uçmuş
neyse halletmiş olmnıza sevindim
bende kayınvalideme bişi almıcam dedim ama
yine dayanamadım eşim de yok kadın üzülmesin diye gittim bi bluz aldım
verirken inş. bu sefer kullanırsın dicem
bu akşam gidicem düng idemedim temzilikten dolayı
iyi günlerde giysin cicilerini tatlım. bütün modelleri öğrenmişsinizdir. ben de bakmaya başlıcam yavaştan işallah hemen bulurum gönlüme göre.
iyi yapmışsın bencede oğlunun hatrına almışsın
valla hallettik çok şükür kardeşim çok güzel oldu
saol canımcım inş sende bulursun evet tüm modelleri ezberledik sizin düğün ne zaman zamanın bitmesini bekle istersen çok daha ucuza alabilirsin
aslıcım canım üzme kendini allah her şeyin hayrlısını versin hakkımızda sende haklısın annen de haklı sadece şu konuda annen katı seni istemediğin biriyle tanıştırmaya çalışması doğru değil o kötü oluyo işte ama inşallah herşey yoluna girer kendini çok üzmemeye çalış iyileşmeye çalış kuzum benm
fatmam yaa bende abiye falan alacağım pahalı yaa napacam bilmiyorum kadıköy e ümraniye ye falan bakayım diyorum
ay ne zormuş bu işler ablam evleniyo ama resmen battım bakalım hayırlısı allahtan
aslıcım canım üzme kendini allah her şeyin hayrlısını versin hakkımızda sende haklısın annen de haklı sadece şu konuda annen katı seni istemediğin biriyle tanıştırmaya çalışması doğru değil o kötü oluyo işte ama inşallah herşey yoluna girer kendini çok üzmemeye çalış iyileşmeye çalış kuzum benm
fatmam yaa bende abiye falan alacağım pahalı yaa napacam bilmiyorum kadıköy e ümraniye ye falan bakayım diyorum
ay ne zormuş bu işler ablam evleniyo ama resmen battım bakalım hayırlısı allahtan
valla babamda battı çok pahalı abiyeler
7 temmuzda bizim düğün bi hafta önce istanbulda nikah var.
nikaha evden de giyebilirim o çok önemli değilde düğüne yeni bişey almam şart. evdeki bütün kıyafetleri en az 2 kere giydim :)
hayırlısı bakalım:)) haziran dan itibaren bakmaya başlayacağım
biraz daha bekle o zaman belki fiyatlar düşer
inş gönlüne göre bişi bulursun
ablan kınada ne giyicek abiye mi
çok acelem yok zaten ama ne kadar kısa sürede bulursam kafam rahat olur. arkadaşım nişantaşını biliyo ordaki toptancılara falan gitçez. ayakkabılarım var zaten gece kıyafetine uygun. sadece kıyafet alcam ben. napçaz artık hamama giren terler hesabı
kına kıyafeti giyecek kuzum bindallı tarzında bişey olacak ama ondan önce abiye giyecek bizim kına afyon da olacak söyledim mi daha önce bilmiyorum ben kına da bizim oraların yöresel kıyafetlerimi giyeceğim:))
aa sanki sölemiştin daha önce. hımm bende bindallı giycem ama öncesinde gelinliğimi giycem bi abiyeden kurtardım akifi :)
kızlarr nerelerdesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?