343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aldık kuzum 2 gündür öldürdü beni çok dolaştık fiyatlar çok pahalı ya acayip el yakıyo sezon sonu daha iyi oluyo fiyatlar hem kına hem nikah için aldık bide ayakkabı aldık hepsi 500 tl tuttu. en uygunlarını aldık bide

ya işi yoksa hiç olmucak değil ya elbet olacak off annen çok takılmış belki tanıştırsan zaman geçince sever oda düzelir.
senin moralin bozuk ya iyileşemiyorsun bi türlü

bilmiyorum ki kızlar. askerde herşeyimiz olması gerektiği gibi gitse karşısında durmaya çalışırdım, açıklama yapardım. ilk öğrendiği zaman daha herşey tazeyken gel tanış dedim kereme istemedi. yıllardır beraberiz hala adım atmıyo ve bu beni daha da çok düşündürüyo.

evet fatmacım çok taktı belki haklıda. bide 2haftadır çok ağır gribim geçmiyo ve finallerim başlıcak haftaya. herşeyim üst üste geliyo. moralim de pek iyi değil zaten. allah kuvvet versin bana ne diyim

ooooooo tam düğün sezonu başlıyoya o yüzden fiyatlar uçmuş
neyse halletmiş olmnıza sevindim

bende kayınvalideme bişi almıcam dedim ama
yine dayanamadım eşim de yok kadın üzülmesin diye gittim bi bluz aldım
verirken inş. bu sefer kullanırsın dicem
bu akşam gidicem düng idemedim temzilikten dolayı

iyi günlerde giysin cicilerini tatlım. bütün modelleri öğrenmişsinizdir. ben de bakmaya başlıcam yavaştan işallah hemen bulurum gönlüme göre.

iyi yapmışsın tatlım büyüklük sende kalsın boşver düşünmen yeterli bence.

aslıcım canım üzme kendini allah her şeyin hayrlısını versin hakkımızda sende haklısın annen de haklı sadece şu konuda annen katı seni istemediğin biriyle tanıştırmaya çalışması doğru değil o kötü oluyo işte ama inşallah herşey yoluna girer kendini çok üzmemeye çalış iyileşmeye çalış kuzum benm

fatmam yaa bende abiye falan alacağım pahalı yaa napacam bilmiyorum kadıköy e ümraniye ye falan bakayım diyorum
ay ne zormuş bu işler ablam evleniyo ama resmen battım bakalım hayırlısı allahtan

iyi yapmışsın bencede oğlunun hatrına almışsın
valla hallettik çok şükür kardeşim çok güzel oldu

iyi günlerde giysin cicilerini tatlım. bütün modelleri öğrenmişsinizdir. ben de bakmaya başlıcam yavaştan işallah hemen bulurum gönlüme göre.

saol canımcım inş sende bulursun evet tüm modelleri ezberledik sizin düğün ne zaman zamanın bitmesini bekle istersen çok daha ucuza alabilirsin

7 temmuzda bizim düğün bi hafta önce istanbulda nikah var.
nikaha evden de giyebilirim o çok önemli değilde düğüne yeni bişey almam şart. evdeki bütün kıyafetleri en az 2 kere giydim :)

işallah tatlım herşey iyi olur işallah.

valla babamda battı çok pahalı abiyeler

biraz daha bekle o zaman belki fiyatlar düşer

çok acelem yok zaten ama ne kadar kısa sürede bulursam kafam rahat olur. arkadaşım nişantaşını biliyo ordaki toptancılara falan gitçez. ayakkabılarım var zaten gece kıyafetine uygun. sadece kıyafet alcam ben. napçaz artık hamama giren terler hesabı

inş gönlüne göre bişi bulursun
ablan kınada ne giyicek abiye mi

kına kıyafeti giyecek kuzum bindallı tarzında bişey olacak ama ondan önce abiye giyecek bizim kına afyon da olacak söyledim mi daha önce bilmiyorum ben kına da bizim oraların yöresel kıyafetlerimi giyeceğim:))

tabiki şık ve güzel olmanın bedelini ödücez artık :):)

aa sanki sölemiştin daha önce. hımm bende bindallı giycem ama öncesinde gelinliğimi giycem bi abiyeden kurtardım akifi :)

aa sanki sölemiştin daha önce. hımm bende bindallı giycem ama öncesinde gelinliğimi giycem bi abiyeden kurtardım akifi :)

:)) benmkide senin gibi olur herhalde yaa çünkü eskişehir de de düğün olacak burda düğün olmaz ya nikahım balo gibi olur gelinlik giyerim bizim evden alıp nikah salonuna götürürler beni ya da senin ki gibi kına gecesinde gelinlik giyerim bilmiyorum nasıl olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…