geldim kızlar aslı, gülçin ve tugba size mail atıyorum
canım benim çok çok güzel olmuşş. istediğin gibi dimi gelinlik içine sindi mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim kızlar aslı, gülçin ve tugba size mail atıyorum
canım benim çok çok güzel olmuşş. istediğin gibi dimi gelinlik içine sindi mi??
bayıldım bayıldım bayıldım
çok güzel bi gelin olucaksın canım arkadaşım
4 oldu hatta yarin 3 olacak hala inanamiyorum saka gibi. Daha bu foruma girip ilk gunlerimde 100 kusurlerimizi sayardik, 99 a dusmek olaganustuydu simdi 4 diyorum ama aslinda su 4 bana 4 ay geliyo artik ozlem o kadar hat safhadaki! Allah yeni donemlere sabir versin. Ben ilk baslardayken tezkere bekleyenlerin forumuna gider okur vay be derdim simdi ben onlardan birinoldim cok ilginc hala inanamiyorum:) uun suredir yazmamistim azayim dedim bayaga uzun oldu :)
Persmbe gcesi annesi babasi e ben yola cikicaz sabah onu alip gei gelicez :) o persembe gelrmiiiiii :)
günaydınnn kuzular
fatmaaaa ben daha şimdi bakabildim kuzum kusuruma bakma nolur çok yoğun bir hafta geçirdim yaa
çok çok çok beğendim çok güzl bir gelin olacaksın allah nazardan saklasın seni
şafak 3 başından beri derdim benm memlekete bir gelsek diye geldik çok şükür bugün afyon çok mutluyum heyecanlıyım
günaydın bebek teşekkür ederim canımcım beğenmene sevindim :)
ya senin memleketine geldik resmen hatırlarmısın gelir mi afyon derdik çok şükür geldi :)
günaydınnnnnnnn
kızlar çok az kaldı askerlerinize kavuşmanıza
sizin adınıza o kadar heyecanlıyım ki
bir daha hiç ayrılmayın inş. Darısı benim başıma bu hafta hemen bitip gitsin inşallah bende kavuşayım yarime
günaydınnnnnnnn
kızlar çok az kaldı askerlerinize kavuşmanıza
sizin adınıza o kadar heyecanlıyım ki
bir daha hiç ayrılmayın inş. Darısı benim başıma bu hafta hemen bitip gitsin inşallah bende kavuşayım yarime
elim ayağım titriyo yaa fatih aradı sabah bugün 03 ne istersem yapacaksın diyo bir de gülüyo deli yaa sabah sabah çok güldürdü beni:)))
çok sık gelemiyorum kuzumcum patronlar burda sürekli bişeyler soruyolar fırsat buldukça burdayım ne istersenizde yaparım:))))
günaydın kızlar. sizin adınıza o kadar seviniyorum ki anlatamam. benim için herşeyin zorlaştığı günler kapıda. haftasonu herşey gerildi annemle. ayrılmazsam askerle bi şekilde o görücülerele görüştürcek beni.
nasıl yani canımcım niye ayrılmanı istiyor ki anlamadım sen keremle görüştün mü bu haftasonu
uzun süre saklayıp söylemediğim için güvenmiyo hiçbişeye onunla ilgili. haftasonu açık açık söyledi istemiyorum diye. geldiğinde işinin olmucağını söylemiştim geçen haftalarda. işi de olmucak nasıl geçinceksiniz diyo haliyle. tabi bunları kavga halinde söylediği için bi cevap veremedim.
hala hastayım kuzum ya evden pek çıkmadım çıksam da annemlerleydim hep. bide moralim bozuk iyice görsem anlatmak zorunda kalırım diye hiç görmedim