• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende İstanbul'a gidicem ewt zor günler beni bekliyor kendimi alıştırdım bakalım yaşayınca nasıl olcak :)

Bizde de tam tersi cnm 5 erkek 1 de ben varım :9:

ama kafa dengiyiz Allah dan zaten çoğu zaman yalnız geçiyor ofisde alıştım artık 8 yıldır:9:

kafa dengi olunca sorun olmaz ne güzel

ben geldim tekrar:))) sürekli gidip geliyo işler karışmış yokluğumda ancak toplarladım ders çalışmayı düşünüyorum şimdi de ama size bakmadan edemedim
yaa bende askımcımla ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyo artık kavuşmak istiyorummmm tubi bende çok evhamlıyım napacağım bu huyumu bilmiyorum

kafa dengi olunca sorun olmaz ne güzel

ewt cnm :13:

ben geldim tekrar:))) sürekli gidip geliyo işler karışmış yokluğumda ancak toplarladım ders çalışmayı düşünüyorum şimdi de ama size bakmadan edemedim
yaa bende askımcımla ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyo artık kavuşmak istiyorummmm tubi bende çok evhamlıyım napacağım bu huyumu bilmiyorum

Ayrı şehirlerde olmak çok zor ya. Tez zamanda kavuşalım inş................... :16:

hoşgeldin kuzucum

ewt cnm :13:

Ayrı şehirlerde olmak çok zor ya. Tez zamanda kavuşalım inş................... :16:

bencede kavuşalım artık 2 yıldır bıktım gel gitlerden bir ayın hasretini bir güne sığsırmaya çalışmaktan da bıktım beklemekten zaten bıktım
ayy çok isyankar oldum tovbe yarabbim sen hayırlısını ver:)))

merhaba kızlar, nabersiniz? misafirimiz de var bugün, ne güzel :)
gerçi bende geç kalktığım için gelemiyorum sık sık, bende misafir gibi oldum iyice ama :( her gün takip ediyorum aslında sizi.. bazen de o kadar kötü hissediyorum ki, parmağımı bile oynatmak istemiyorum hiç.. :(
bugün konular ne güzel böyle... Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun hayırlısıyla.. önce askerlik özlemi, sonra kavuşma özlemi bitsin.. ve sonra da herkes çok çok mutlu olsun inşallah.. :16:

bencede kavuşalım artık 2 yıldır bıktım gel gitlerden bir ayın hasretini bir güne sığsırmaya çalışmaktan da bıktım beklemekten zaten bıktım
ayy çok isyankar oldum tovbe yarabbim sen hayırlısını ver:)))

Bnm 6 yıl oldu canm. 6 yıldır parça parça görüşebiliyoruz. En çokda gidişi koyuyordu :(
Ama bitecek bu günlerde dimi :)

gerçi bende geç kalktığım için gelemiyorum sık sık, bende misafir gibi oldum iyice ama :( her gün takip ediyorum aslında sizi.. bazen de o kadar kötü hissediyorum ki, parmağımı bile oynatmak istemiyorum hiç.. :(
bugün konular ne güzel böyle... Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun hayırlısıyla.. önce askerlik özlemi, sonra kavuşma özlemi bitsin.. ve sonra da herkes çok çok mutlu olsun inşallah.. :16:

Beklerken bizlerde öyleydik ama inan kk'da zaman daha çabuk geçiyor bazen ailene anlatamadığın şeyleri burda paylaşıyorsun
İnş. :16:

Son düzenleme:
bnm 6 yıl oldu canm. 6 yıldır parça parça görüşebiliyoruz. En çokda gidişi koyuyordu :(
ama bitecek bu günlerde dimi :)

beklerken bizlerde öyleydik ama inan kk'da zaman daha çabuk geçiyor bazen ailene anlatamadığın şeyleri burda paylaşıyorsun
inş. :16:

siz nasıl tanıştınız bide adın ne senin arkadaşım ben fatma :)

canımm üzme kendini yorum yapamadım sana ama okudum her yazdığını allahım yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun
kendine çok yüklenme su akar yolunu bulur unutma

ben geldim yine bankalardaydım offf bıktım valla ya
bide regli olcam karnım çok ağrıyo çok sinirliyim
işler öyle çokkki bunaldım yaaaa
ders çalışmam gerek ama çalışamıyorum

Back