evet herkes söylüyordu, sen dua et nisan çabuk geçsin diye, yaşamayan bilemiyormuş işte
biter geçer di mi ya![]()
tabiki bitecek canım içimizi ferah tutalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet herkes söylüyordu, sen dua et nisan çabuk geçsin diye, yaşamayan bilemiyormuş işte
biter geçer di mi ya![]()
fatma, gülçün
sağolun kızlar, iyiki varsınız hepiniz ya
işyerindeyim gözlerim dolu dolu ,ama düşünmemekten başka çare yok
askerim çok kötü şeyler yaşadı hakkaride , çok şanslısınız , ben de şanslıyım çünkü şu anda sağlıklı ve iyi
bir gün buluşursak anlatacaklarıma şaşırırsınız inanın
buluşalım canım anlatalım dertleşelim sende ferahlarsın hem
sende iyi ki varsın
fatma, gülçün
sağolun kızlar, iyiki varsınız hepiniz ya
işyerindeyim gözlerim dolu dolu ,ama düşünmemekten başka çare yok
askerim çok kötü şeyler yaşadı hakkaride , çok şanslısınız , ben de şanslıyım çünkü şu anda sağlıklı ve iyi
bir gün buluşursak anlatacaklarıma şaşırırsınız inanın
HEPİmiz bi ayrı bunalımdayız ya
Allah yardımcımız olsun bugünlerimizi aratacak günler yaşatmasın inş.
çok çok zor bi süreçten geçiyoruz
heyttt ne bunalımı beeee tubi küserimmm bak sana
sen beni göremedin diye böyle yapıyosun :)
cumartesi günü eve gittim çok canım sıkıldı du şu kızı arayım gelsin dedim
senin otobüsten ineceğin yere çok büyük bi alışveriş merkezi açıldı
paşabahçede falan çok indirim varmış birlikte gideriz dedim
aradım seni seninde işin varmış tek başımada hiç gitmek istemedim kaldı öyle haftayada sınavım var
ondan sonraki haftada kızkardeşime gidicem teeeee ondan sonraki hafta görebilmem ihtimalim var seni
yani o haftaya kadar depresyondayımmmmm![]()
ooo çok varmış kardeşin nerde oturuyordu bana gel sonraki hafta kardeşinden çıkıp
ya cuma iş çıkışı ikitellide kardeşim ona geçicem
cumartesi sabah sefaköyde arkadaşım var ona gidicem bebek görmeye
akşam gelip bacımda yatıcam pazar öğlen falanda evime dönerim herhalde recepte çarşıya çıkar çünkü onunla konuşuruz Allah izin verirse
işte bana pazar günü bana gel ama recep çıkarmı ki çarşıya belki cumartesi çıkar
cumartesi işi gitmicen mi sen
recep bu hafta cumartesi çıktı
önümüzdeki hafta pazar çıkar büyük ihtimal
o gün gelsinde tekrar konuşuruz aslında ben bi cumartesi eminönüne gidelim diyorum da zaman kalmadı ya mayısta sanırım ben tüm hafta sonları temizlikle uğraşırım
günaydın kuzular. moralim bozuk diye açmadım forumu herkes benim gibiymiş. gerçi çok işim var hemen işe döncem.
cuma akşamı eve gittim allahım nasıl sıkılıyorum anlatamam halbuki haftalardır alıştım yalnızlığa ama öyle değil işte. dakika geçmek bilmedi falan. sonra benimki aradı beni. ama ben konuşamıyom. ilk kez telefonu kapatsın istiyom söyleyemiyomda. tuttum tuttum en sonunda başladım ağlamaya. ama öyle böyle değilçok özledim ben yaa üfff
daha 45 gün nasıl geçicek hiçbi fikrim yok!!!!
sonra cumartesi aradı 2-3 kere ağladım diye tabi. dün gene aramadı koca gün. bugünde. bari arasa arada bir insanın içi rahatlıyo. bizde oda yok iyice sinir olmaya başladım bu duruma(
ya kerem nden böyle yapıyo ki üşeniyo mu aramaya yokse sen mi çok rahat izlenimi veriyosun adam arama gereği duymuyor canımcım
kuzum boğmak istemiyom ama ara diyorum bak bi daha uzun süre aramazsan açmıcam diyorum gene çok merak ettim diyorum. komutandan giriyo görevim şu saatte bitiyoya kadar getiriyo lafı.ne diyim artık bilemiyom ben de :S
Ben geldim yine işim çok oluyo ay başında maaşları hazırlıyorum sayımlar yapılıyo falan
gidip geliyorum kuzular napıyosunuz bugünde bitiyo çok şükür aslıı üzme kendini canım
fırsatı olmuyodur diyeceğim ama fatma nın dediklerini yap bakalım nasıl tepki verecek