• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biliyosun benim halimi çok borç olmasın diye herşeyimi en kötüsünden aldım hep bi tarafım buruktur yani
ne zaman düğünüm aklıma gelse içim burkuluyo herşeyin en ucuzuna kaçtım
sen böyle olma bir kere oluyo hayatta bütün hevesini al

biliyosun benim halimi çok borç olmasın diye herşeyimi en kötüsünden aldım hep bi tarafım buruktur yani
ne zaman düğünüm aklıma gelse içim burkuluyo herşeyin en ucuzuna kaçtım
sen böyle olma bir kere oluyo hayatta bütün hevesini al

yaa o konuda haklısın canım insan kısıyo kısıyo ama bi yere kadar gelinliği şimdi istesende giyebilirmisin hayır giyemezsin dimi o yüzden bence gelinlik damatlık gibi bi kere olacaklar biraz istediğin gibi olmalı
eşyalarda hep istedğini almayabilirsin çünkü nasılsa ilerde değiştirme durumu söz konusu

zaten şu borçlarımız bi bitsin güzelce zevkime göre döşeyecem evimi
istediğim herşeyi alıcam kimse karışır korkusu olmadan

hep içimde uhte kaldı gelinliğimi bi kere gördüm fazla seçeneğim yoktu zaten ölçümü aldılar
ondan sonra görmedim düğünüme getirdi kaynanamlar o zaman gördüm prova falan olmadı yani
amannn dediğim gibi bi kere oluyo işte
ben şimdi ne yapsamda bi daha gelinlik giyemem

zaten şu borçlarımız bi bitsin güzelce zevkime göre döşeyecem evimi
istediğim herşeyi alıcam kimse karışır korkusu olmadan

hep içimde uhte kaldı gelinliğimi bi kere gördüm fazla seçeneğim yoktu zaten ölçümü aldılar
ondan sonra görmedim düğünüme getirdi kaynanamlar o zaman gördüm prova falan olmadı yani
amannn dediğim gibi bi kere oluyo işte
ben şimdi ne yapsamda bi daha gelinlik giyemem

ohh ne güzel zevkine göre parça parça alırsınız hem stres olmadan alması gezmesi daha güzel :)

bugünde ben açayım bari forumu kimsecikler gelmemiş

herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNN

HAYIRLI CUMALARRRRRRRR

Rabbim şu mübarek günde içinizden geçen bütün dilekleri kabul etsin inşallah
dularınızda benide unutmayınnnnnnnnn

bugünde ben açayım bari forumu kimsecikler gelmemiş

herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNN

HAYIRLI CUMALARRRRRRRR

Rabbim şu mübarek günde içinizden geçen bütün dilekleri kabul etsin inşallah
dularınızda benide unutmayınnnnnnnnn

aynı anda yazmışız kuzucum sanada hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inş.

şişşştttttttttt ne oluyoruz yaaaaaa millet bizim şafağımıza gelebilmek için neler çekiyo
çok az kaldı canlarım ne olur üzmeyin kendinizi biliyorum çok zor çok sıkıştırmaya başladı şafak hepimizi ama
geliceklerine kavuşmamıza inancımız arttı çok şükür bu günlerimize
hadi bi gülün bakayım bugün cuma bugün dualrın kabul edildiği gün bol bol dua edelim birbirimize
içimiz ferahlasın tamammı

şişşştttttttttt ne oluyoruz yaaaaaa millet bizim şafağımıza gelebilmek için neler çekiyo
çok az kaldı canlarım ne olur üzmeyin kendinizi biliyorum çok zor çok sıkıştırmaya başladı şafak hepimizi ama
geliceklerine kavuşmamıza inancımız arttı çok şükür bu günlerimize
hadi bi gülün bakayım bugün cuma bugün dualrın kabul edildiği gün bol bol dua edelim birbirimize
içimiz ferahlasın tamammı

off tubi doğru diosun bebeğim millet kaç gün bekliyo bu sayılara gelmek için
evet içimiz ferahlasın dualarla

Back