Ben geldim kuzularrr ama patronlar geldi çok sık gelemiyoeum sadece yazdıklarınızı okuyorum
öpüyorum kocaman sizi![]()
ya kimse yok canım sıkılıyo sende gidiyosun hemen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim kuzularrr ama patronlar geldi çok sık gelemiyoeum sadece yazdıklarınızı okuyorum
öpüyorum kocaman sizi![]()
ya bende okuyorumda yazamıyorum bakıp duruyo ben yazmaya başladıkça karşımda
sanki iş varda ben yapmıyorum
bende tek başıma yazamıyorum siz yokkenhani ben yazıyımda siz okuyun dicem ama kendi kendime konuşamıyorum :)
hahahahahaha sen dök içini biz gelince okuruz kuşummmmmm
Aynen tubimin durumundayım yaa iş yok ama adamlar burdayken rahat hareket edemiyorum
hiiiiç işim yok ama yazı yazamıyorum ve sürekli bişeylerle uğraşıyo gibi yapmak zorunda kalıyorum
çoook canım sıkıldı yaa bizim burda kaloriferler merkezi sistemde ve kapatmıyolar çoook sıcak
başım ağrıdı sıcaktan
off o havasızlık çok kötü ya sıcak bunaltır :)
sorma canım yaa çok bunaldım saat bir türlü 4 olmadı olsada özgürlüğüme kavuşsam resmen hapis gibi hissediyorum kendimi![]()
ya banada geçmedi bugün çok ağrım var heryerimağrıyor
sevgili günlük bugün diyetisyene gittim akşam sevgilimle konuşamadığım için bugün öğlen aşkım aradı onla konuştum sonra kk ya girdim ama kızlar benle konuşmadığı için bende günlük yazmaya karar verdim :)
eve gidince işin yoksa hemen yat dinlen kuzum vücudun direçsiz kaldı
benmde boynum ağrıyo ama dinlenemem ders çalışmam lazım
aahahahahaha Allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaa
nihayate özgür kalıyorum artık yaaaa gidiyorum ben bebekler çoook öptüm sizi çok şükür yarabbim:)))
günaydın kuzular ben daha iyileşemedim![]()
günaydınnnnn kusum geçmiş olsun kıyamam yaa naptın dün akşam dinlenebildin mi
dinlendim bütün gece yattım ama sabah kalkınca boğazımdaki ağrı devam ediordu hatta artmıştı sen napıyosun canımcım