• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım senin de ankaradaydı dimi?

bu sabah benimki de aradığında öyle dedi.
yemin töreni daha tam net değil dedi. belki yılbaşına da denk getirebilrler çünkü bazı özel günlere göre ayarlamalar yapıyolar dedi. ama şuanda 13 ocak gibi görünüyo. ama değişebilir 2-3 hafta sonra da olabilir dedi.
aynı yerde kalacağından ankara dışına çıkamayacakmış bu arada. orda evci çıkabiliyo.

benimki izmir bornovada evci çıkıcak 2 gün ama izmirde bi adres istiyorlar oranın faturasını istiyorlar

bizde konuşuyoruzz hata dün akşam o ankesörlü telefondan aradı sonra kapattı ben aradım konuştuk bol boll :)) çok mutlu oluyo insan yaa böyle bi garip oluyo...

ya ben ankesörlüleri arayamıyorum dışarıdan aramaya kapalı sanırım garip sesler çıkıyor o yüzden kısa kesiyoruz

uçak biletlerini araştırdım fiyatları uygun ama .. evdekilre ne dicem yaaa gitmek için ve ben onu asker kıyafetleri ile görmeyi çok ama çok istiyorum...............

bizim yemin töreni büyük ihtimal 6 ocak olacakmış
ama biz kayınvalidemler ve annemlerle gidicez eğer tek gittmiş olsaydım
bi otelde kalmayı planlıyordukşimdi sadece kısıtlı bi saat görüp gelicep
ama bunada çok şükür göreyimde başka bişi istemiyorum

Düşününce uzaklarda olduğunu
öyle uzuyor ki zaman...
Bugün ne?
Hafta bitti bile.
Bana sorarsan daha günler var.
Ne acı
günlerle ölçülüyor ayrılıklar.

Duyunca uzaklarda olduğunu
öyle duruyor ki zaman...
Saat kaç?
Gün bitti bile.
Bana sorarsan daha saatler var.
Ne tuhaf
saatlerle ölçülüyor ayrılıklar.

Bilince uzaklarda olduğunu
öyle ağırlaşıyor ki zaman...
Güneş doğdu mu?
Sabah bitti bile.
Bana sorarsan birkaç dakika var.
Ne korkunç
dakikalarla ölçülüyor ayrılıklar...

galiba bu şiir bizim için yazılmış :(
Kesinlikle bizim için yazılmış canım..
Düşününce uzaklarda olduğunu öylee uzuyor kii zaman.....:18::18::18:

kızlar sabahtan beri burnumda tütüyor çok özledim askerimi canım o benim canım ya herşeyim. Ağlamıcam diyorum ağlamıyorumda ama nasıl geçecek bu günler onsuz herşey çok zor ve gözümde çok büyüyor. Allahım sen askerimi ve bütün askerleri koru. Çook kötüyüm çook.
Nasıl tutuyorsun kendini canım bana küçücük bişey yetiyor.. ama bazen öyle donuklaşıyorum kii yaş akmıyor gözümden ben bile şaşırıyorum öylece sabit bir yere bakıp kalıyorum...

Offff bugün dee aramadııı 2 gündürr sesini duyamıyorummmm çıldırıcamm meraktann...:18::18::18::18:

ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim

ya benimki sabahları aramıyo hiç.şimdi siz anlatınca umutlandım telefona bakıp duruyorum
bu arada ben doğum yaptım burda topiktekiler face de bi grup kurdu orda daha hızlı yazışıp daha hızlı cevaplar alıyoruz hemde gizli grup dışardan kimse göremiyor yazdıklarımızı.ne dersiniz??inanın çok farklı oluyo o ortam bizimkiler nerdeyse gün yapıcaklar o derece arkadaşlıklar yani...ben grubu kurıyım isteyen mail adresini yazsın ekliyim

ben,m evde internet yok işyerinde facebook açılmıyor. bende burdaki arkadaşlarla görüşmek isterim özellikle istanbul ve çevresinde oturanlarla buluşup dertleşmek hoş olabilir

benim de iş yerimde facebooka girmem yasak o yüzden benim için çok verimli olmaz maalesef

Canım burdakiilermii 343 lermi gurup kurduu face de neden benim haberim yokk yaaaaaaa.....:47:
Hadii kur gurubu sen benide ekle ben mesaj atarım özelden sana... çok iyi bir fikir buu facede burdan takip ediyorum
343.Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları (Aralık 2011)
Doğummu yaptınn? gerçektenmii??? askerin gittikten sontamı yaptın doğumu..?? ayy canım benim yaaaaaaa hayırlıı olsun..

canım senin de ankaradaydı dimi?

bu sabah benimki de aradığında öyle dedi.
yemin töreni daha tam net değil dedi. belki yılbaşına da denk getirebilrler çünkü bazı özel günlere göre ayarlamalar yapıyolar dedi. ama şuanda 13 ocak gibi görünüyo. ama değişebilir 2-3 hafta sonra da olabilir dedi.
aynı yerde kalacağından ankara dışına çıkamayacakmış bu arada. orda evci çıkabiliyo.

benimkide ankarada sincan cezaevinde jandarma olarak yapıyor askerliğini yemin töreni 23 aralıkta dedi ama bi 15 gün daha kalıcaklarmış törenden sonra dağıtım olacakmış usta birliği için..bugün öğle yemeğinden sonra aradı konuştuk akşama yine ararım dedi ŞAFAK 153 kızlar :(((

evet canım yaa ama olsun napalım bizde birbirimize destek oluruz :1:

Kızlarr olurmu yaaa burası bırakılırmı hiçç buranın yeri bammaşkaa... İmkanı olan face de girer..

Back