• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

İyi ol canım, herşey çok güzel olcak :34: Bende okula gitmeye hazırlanıyorum canım. Geçen cumadan beri uğramıyorum bi gidem ne var ne yok :9:

:)

inş. cnm susmaya karar verdim 13 gün sonra konuşucam ya tam konuşucam yada tam susucam bilmiyorum hayırlısı takmamaya çalışıyorum ama şeytan dürtüyo bazen ozamanda içime bişiler oluyor böyle sanki sıcak suyu boşaltıyorlar vücuduma:(

:)

inş. cnm susmaya karar verdim 13 gün sonra konuşucam ya tam konuşucam yada tam susucam bilmiyorum hayırlısı takmamaya çalışıyorum ama şeytan dürtüyo bazen ozamanda içime bişiler oluyor böyle sanki sıcak suyu boşaltıyorlar vücuduma:(

Canım 13 gün daha birşey deme. Gelince yüzyüze konuş herşeyi. Bu 13 günlük sürede de neyi nasıl tam olarak konuşacağına karar ver. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:34: Ama eminim herşey çok güzel olacak :34: Ben şimdilik çıkıyorum, okula gidicem. akşama görüşürüz canım. Öptüm :54:

Canım 13 gün daha birşey deme. Gelince yüzyüze konuş herşeyi. Bu 13 günlük sürede de neyi nasıl tam olarak konuşacağına karar ver. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:34: Ama eminim herşey çok güzel olacak :34: Ben şimdilik çıkıyorum, okula gidicem. akşama görüşürüz canım. Öptüm :54:

haklısın cnm bende öpt. Dilekcim mail adresin varmı?

ayy ben çok fenayım kuzum yaa hasta oldum :2:
kolumu kaldıracak takatim yok ama çalışıyorum maalesef :50:
askerim burdaydı yılbaşında ve nezleydi bana da bulaştı ama ben çok fena oldum ilaç başladım umarım çabuk geçer

Aynen bende öleydim eve gittim terledim bi güzel ıhlamur felan içtim biraz daha iyim cnm. Sende öle yap.
Kesin askerinden bulaşmıştır. Yeni yıla beraber girdiniz ne güzel Rabbim hep yanyana olmanızı nasip etsin inş.

Selam kızlaar :3:
Şööyle bi bakıyım size dedim ama biraz işim var hemen gidicem.
Umarım herkes iyidir.
Bu arada DİLEEEKKK sana sesleniyorum bana şu soğan kürünü bugün öğrenebilir misin canım çok mutlu olurum :9::9:
Akşama doğru gelirim kızlar gene öptüm hepiniziiii :54:

Umarım herkes iyidir.
Bu arada DİLEEEKKK sana sesleniyorum bana şu soğan kürünü bugün öğrenebilir misin canım çok mutlu olurum :9::9:

Hoşgeldin cnm.

Hayırdır soğun kürü ne için. Benim bildiğim adet düzensizliği yada kis varsa ona iyi geliyordu ama yanılıyorda olabilirim.
Bak merak ettim şimdi. Çabuk gel cnm öpt :54:

Aynen bende öleydim eve gittim terledim bi güzel ıhlamur felan içtim biraz daha iyim cnm. Sende öle yap.
Kesin askerinden bulaşmıştır. Yeni yıla beraber girdiniz ne güzel Rabbim hep yanyana olmanızı nasip etsin inş.

canım benim yoğundum şimdi gördüm yazıdığını bende öyle yapıcam eve gidince
ondan bulaştığı için çok takmıyorum kafama yeterki yarimden bulaşsın yaaa :16::9:
amiiiin canım hepimiz için en hayırlısını nasip etsin allah

Canlarim kuafore gittim. Simdi disardayim.
Nisan tarihimi 3 hafta ileri cekmek zorunda kaldim. Kayinpederim askerden bi gelsin oglum oyle.bakari deyince.ertelemek zorunda kaldim. Halbuki nisani zaten biz yapicaz. Tek bi tarih kalmis. Artik isteselerde erteliyemem. Sedacim bazen isteklerimizi ertrlemek zorunda kaliyoruz. Sana dun demistim.

Nisan tarihimi 3 hafta ileri cekmek zorunda kaldim. Kayinpederim askerden bi gelsin oglum oyle.bakari deyince.ertelemek zorunda kaldim. Halbuki nisani zaten biz yapicaz. Tek bi tarih kalmis. Artik isteselerde erteliyemem. Sedacim bazen isteklerimizi ertrlemek zorunda kaliyoruz. Sana dun demistim.

Hayırlısı olsun canım,takma kafana.Bu işler öyle oluyor ne yazık ki,her kafadan bi ses çıkıyor.Evlenene kadar idare etmek zorundayız:31:

Ohh bide ben gidebilsem :)

ewt cnm ertelemek zorunda kalıyoruz ben bütün hayallerimi erteledim artık.
Hayırlısı cnm geç olsun hayırlısı olsun. Ama üzülüyor insan hemde çok yıpranıyor.
Hayatımızdaki herşey ters gidiyor ama ne yapalım bunada şükür cnm.

341. dönem güzelleri hepinize iyi akşamlar :)
artık çok az kaldı sizinkilerin gelmesine. onlar gelsin biz de 4 aydan düşmeye başlayalım. ben bile 4 gözle bekliyorumm :)))
size bişey sormak istiyorum. şafağı saydığınız günü nasıl belirliyorsunuz? askeriyeden mi söylüyorlar?
mesela benim sevgilim geçen perşembe yemin edip ailesiyle evci çıktı. 2gün yol izni vermişler zaten. 1 gün de cumartesi teslim olamazsınız pazar olursunuz diye vermişler. bu 1 günü sonradan kesinlikle eklerler mi yoksa komutanın insafına mı kalmış?
birde sizden önceki dönem kaçıncı dönemdi? onların askerleri ne zaman terhis oldular biliyor musunuz?

ayy ben çok fenayım kuzum yaa hasta oldum :2:
kolumu kaldıracak takatim yok ama çalışıyorum maalesef :50:
askerim burdaydı yılbaşında ve nezleydi bana da bulaştı ama ben çok fena oldum ilaç başladım umarım çabuk geçer

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin :34:

Umarım herkes iyidir.

Öğrendim canım:34: Konuştuğumuzdan beri bir türlü karşılaşamadık:9::9: Dur ben sana özelden mesaj atayım:34:

Back
X