• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyiyim finallerim var şafak çabuk atıyor haliyle:) artık öyle bi noktadayım ki saçımı mı boyasam kendimde bi değişiklik mi yapsam napsam:52: durumundayım.o da saçını kestirecekmiş yarın gelene kadar güzel olacak aşkım fln dedi.birbirimizi kamerada bile çok az gördük heyecandan resmen ölüyorummmmmmmm:36::36::36:

kolay gelsin canım.
evet başladık ne giysek ne yapsak demeye...
insan sabırsızlanıyorr.

kolay gelsin canım.
evet başladık ne giysek ne yapsak demeye...
insan sabırsızlanıyorr.

geçen yeniler gelince bizimki pek duygulandı.sürekli onlarla konuşup yardım ediyormuş.kızlar falan çok ağladı kapıda dedi.ah bide bana sor sen dedim:)ne ağladım yaa..sen çok ağladınmı tuğçecan?

pembeliii sen napıosun?

İyiyim canım geziniyorum öyle nette. Canım sıkıldı artık beklemekten, o yüzden keyfim kaçmaya başladı bugün biraz, ama tabi güçlü olmaya çalışıyorum.
Sen neler yapıyosun nasıl gidiyo dersler, raporlar :)

geçen yeniler gelince bizimki pek duygulandı.sürekli onlarla konuşup yardım ediyormuş.kızlar falan çok ağladı kapıda dedi.ah bide bana sor sen dedim:)ne ağladım yaa..sen çok ağladınmı tuğçecan?

ben acemilikte çok ağlamıştım canım.
gerçi şimdide sesini duyunca kötü oluyorum.
son 1 haftadır duygusalım çok.

ben acemilikte çok ağlamıştım canım.
gerçi şimdide sesini duyunca kötü oluyorum.
son 1 haftadır duygusalım çok.

bende duygusalım.adetimde yakınlaştı ondan da oluyor heralde.yine başladım ağlamalara:( ama gece düşünürken uyuyamıyorum heyecandan dön dur:)

@pembeli başımın belası dicem töbe töbe okul beni mahvetti yaa..neyse 13ü bitiyor bu dönem.az kaldı az:):32:

evet denk gelemedik canım.
evdeydim bugün. kah uyudum kah uyandım.
film izledim falan. bitirdim bugünü de.
ama senin dediğin gibi bende bunalmaya başaldım.
özledimm çokkk...

Ben de canım sabır sabır diyorum ama bu askerliğin son günleri de en az ilk günleri kadar zormuş..
Bi bitseydi hayırlısıyla şu 2 hafta da:31:

Ben de canım sabır sabır diyorum ama bu askerliğin son günleri de en az ilk günleri kadar zormuş..
Bi bitseydi hayırlısıyla şu 2 hafta da:31:

ayy evet yaa ben 100 lerde falan çok mutluydum.
hele plakalara ilk başlayıncada öyle. az kaldı diyordum. lay lay lomdum.
şimdii 13 oldu ama ilk günkü gibiyim.

ayy evet yaa ben 100 lerde falan çok mutluydum.
hele plakalara ilk başlayıncada öyle. az kaldı diyordum. lay lay lomdum.
şimdii 13 oldu ama ilk günkü gibiyim.

Evet canım demek böyle oluyomuş son zamanlarda. Artık iyice sabırlar tükendi tabi o yüzden.
Ben de erken yatıp erken kalkıyım diyorum ama erken kalktığım halde gece düşünüp durmaktan uyuyamıyorum bi türlü 3ten önce yaa sinir oldummmm:14:

galiba biz iskenderun ekibiyiz. o ilk gittikleri günü unutamam.gece 00.32de aramıştı.1 dakika 25 saniye konuştuk diye sevinçten havalara uçmuştum.aah ah

galiba biz iskenderun ekibiyiz. o ilk gittikleri günü unutamam.gece 00.32de aramıştı.1 dakika 25 saniye konuştuk diye sevinçten havalara uçmuştum.aah ah

Evet canım benimki de iskenderundaydı ilk zaman. Dediğin gibi 1 dk bile konuşsak sevinçten ne yapacağımızı şaşırıyoduk ne günlerden bu zamanlara geldik bi de bitseydi hayırlısıyla...

Evet canım demek böyle oluyomuş son zamanlarda. Artık iyice sabırlar tükendi tabi o yüzden.
Ben de erken yatıp erken kalkıyım diyorum ama erken kalktığım halde gece düşünüp durmaktan uyuyamıyorum bi türlü 3ten önce yaa sinir oldummmm:14:

yaa sabırr... kafayı sıyırmayalıyım da. tek korktuğum o.
evde de çok oturdukça kuruyoruz daha fazla.
biz günde 10 dk anca konuşabiliyoruz artık. acemilik dönemlerine döndük.

yaa sabırr... kafayı sıyırmayalıyım da. tek korktuğum o.
evde de çok oturdukça kuruyoruz daha fazla.
biz günde 10 dk anca konuşabiliyoruz artık. acemilik dönemlerine döndük.

Neden az konuşabiliyosunuz canım?
Gerçi biz de şu bikaç gündür az konuşmaya başladık, çünkü telefonu genelde yeni gelenler kullanıyomuş.

Neden az konuşabiliyosunuz canım?
Gerçi biz de şu bikaç gündür az konuşmaya başladık, çünkü telefonu genelde yeni gelenler kullanıyomuş.

birliklerindeki telefon bozuk canım.
birlik dışına çıkması gerekiyor. ona da anca öğlen çıkabiliyor. ondada acele ediyor. işleri oluyor çünkü.
ne yapıyım sabrediyorum.
ee msj atıyor ama demi her akşam?

birliklerindeki telefon bozuk canım.
birlik dışına çıkması gerekiyor. ona da anca öğlen çıkabiliyor. ondada acele ediyor. işleri oluyor çünkü.
ne yapıyım sabrediyorum.
ee msj atıyor ama demi her akşam?

yok canım artık mesajlaşamıyoruz.
geçen haftalarda bi baskın yaptılar cep telefonu kullananlara 7 gün hapis cezası verildi. benimkinin kullandığı bulunmadı ama o günden beri mesajlaşmıyoruz bi şey olmasın diye.

Back
X