Hoşgeldin cnm.
Hayırdır soğun kürü ne için. Benim bildiğim adet düzensizliği yada kis varsa ona iyi geliyordu ama yanılıyorda olabilirim.
Bak merak ettim şimdi. Çabuk gel cnm öpt![]()
evet canım ona da iyi geliyormuş, ama zayıflatıyormuşta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnm.
Hayırdır soğun kürü ne için. Benim bildiğim adet düzensizliği yada kis varsa ona iyi geliyordu ama yanılıyorda olabilirim.
Bak merak ettim şimdi. Çabuk gel cnm öpt![]()
Canlarim kuafore gittim. Simdi disardayim.
Nisan tarihimi 3 hafta ileri cekmek zorunda kaldim. Kayinpederim askerden bi gelsin oglum oyle.bakari deyince.ertelemek zorunda kaldim. Halbuki nisani zaten biz yapicaz. Tek bi tarih kalmis. Artik isteselerde erteliyemem. Sedacim bazen isteklerimizi ertrlemek zorunda kaliyoruz. Sana dun demistim.
341. dönem güzelleri hepinize iyi akşamlar :)
artık çok az kaldı sizinkilerin gelmesine. onlar gelsin biz de 4 aydan düşmeye başlayalım. ben bile 4 gözle bekliyorumm :)))
size bişey sormak istiyorum. şafağı saydığınız günü nasıl belirliyorsunuz? askeriyeden mi söylüyorlar?
mesela benim sevgilim geçen perşembe yemin edip ailesiyle evci çıktı. 2gün yol izni vermişler zaten. 1 gün de cumartesi teslim olamazsınız pazar olursunuz diye vermişler. bu 1 günü sonradan kesinlikle eklerler mi yoksa komutanın insafına mı kalmış?
birde sizden önceki dönem kaçıncı dönemdi? onların askerleri ne zaman terhis oldular biliyor musunuz?
Bende geldim canlarım.
kızlarr hakkımdakş yorumlarınızı okudum. sağolun destekleriniz için.
ben diyorumki bişey biraz geç oluyorsa vardır bundada bi hayır.
azcık dolaştım havam değişti. arada çıkmam lazım. yoksa ev dar geliyorr.
Canım ben de çok detaylı okumadım geçmişi ama sanırım nişan tarihin ertelenmiş. Hayırlısı olsun canım, hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Sıkma canını, nasılsa olacak güzelce..
bugün aradılar nişan yerinden canım. istediğim tarih için birileri sormuş. bize sordular. kayınpederim askerimin gelmesini bekliyelim dediği için bende erteledim. martın sonu olsun temiz olsun dedim.
Anladım canım, neyse dediğin gibi geç olsun ama temiz olsun inşallah..
opsiyonuda 25 ocağa kadar istedik. en azından askerim geldikten sonra onada gösteririm.
o da ailesiyle konuşur.
10 martta vardı ama hastalanamadan önceki haftalar stresli olabilirim diye düşündüm.
hayırlısı olsun canım.
sen ne yaptın bugün?
bu arada ben de spora başlıycam senin gibi.
Olsun canım bu tarih hayırlıymış sizin için demek ki.
Ben bugün baya bi spor yaptım :))
Bizim eve yürüyerek yarım saat uzaklıkta bi alışveriş merkezi var oraya gittim yürüyerek sonra alacağım bi şeyler vardı onları aldım biraz da gezdim, tekrar yürüyerek eve geldim çok yoruldum ama iyi geldi kafam dağıldı temiz havada :)
Sen ne sporuna başlıycaksın canım spor salonuna mı gidiceksin yoksa yürüyüş falan mı?
bizim apartmanın 1. katında spor salonu var canım.
oraya inip yapmayı düşünüyorum.
spor salonuna bugüne kadar hep para verip bikaç kez gidip gitmedim. param yandı.
bi de böyle deniyim dedim. :):)
sende iyi yapmışsın canımm...
Ben de sırf o yüzden spor salonuna gitmiyorum yoksa bizim de yakınlarda var ama gitmem biliyorum kendimi :))
O yüzden benm için en iyisi böyle yürüyüş. Sen gidersin umarım canım, paran yanmasın boşuna.
Ben de bugn karar verdim hava güzel olduğunda bugünkü gibi, çıkıp yürüyüş yapıcam bizim sitenin hemen önünde yürüyüş yolu var orda şu spor aletlerinden falan da var güzel oluyo yani
Eee tombiş gelin olmayım en azından gitsin biraz![]()
güzel olur canımm değerlendir tabi :)
Ben de para vermicem. bizim apartmanın aletler. apartma sakinleri için koymuşlar. :)
yoksa bende para vermem artıkk.