Kızlar pek gelemiyorum buralara. çok yoruldum bu aralar çok koşturduk. istanbula gittim davetiyemizi seçtik kına malzemelerini aldık vee en önemlisi evimizi tuttuk :) artık bir evimiz vaarrdün geldim ankaraya tekrar ama evde tadilat olacak bikaç hafta sonra tekrar gitme durumum olabilir. pek sık gelemiyorum buraya ama fırsat buldukça da sizleri son durumlardan haberdar ediyorum. görüşürüz gene en yakın zamanda canlarım öptüm hepiniziii
Gözdecim, yazını okuyunca yüzümde bir gülümseme oldu :)
Ev işi bitmiş çok şükür. Artık tadilat bitince eşyaları yerleştirirsiniz sonra nişanlın evlenen kadar orda oturur
Genelde erkeklerin düşüncesi bu yönde çünkü
Evet öyle diyo kendisi de :))
Ben de hıı oldu tabi canım dedim:)
Yasak kimse oturamaz orda bizden önce bu nişanlım bile olsaaa
Kızlar pek gelemiyorum buralara. çok yoruldum bu aralar çok koşturduk. istanbula gittim davetiyemizi seçtik kına malzemelerini aldık vee en önemlisi evimizi tuttuk :) artık bir evimiz vaarrdün geldim ankaraya tekrar ama evde tadilat olacak bikaç hafta sonra tekrar gitme durumum olabilir. pek sık gelemiyorum buraya ama fırsat buldukça da sizleri son durumlardan haberdar ediyorum. görüşürüz gene en yakın zamanda canlarım öptüm hepiniziii
sedacım darısı başımıza artıkk...
Bencede bende izin vermem şahsen
Konu açılıyor da ben ortada bişi yokken bile olmaz diyorum
hayırlı olsun canımm...
eviniz nasıl? içine sindi mi?
güle güle oturunn cannımm...
Sağol tuğçecim.evimiz güzel yani kiracı olcaz sonuçta onun için fena değil yani içimize sindi en azından. istanbulda hem kirası uygun hem de temiz ev bulmak çok ama çok zor bir ara pes etmiştik artık ama Allah yardımcımız oldu bu evi bulduk. boya badana olup tadilatları da bitince daha güzel olacak inşallah..
Darısı en kısa zamanda sizlerin başına..
Sağol tuğçecim.evimiz güzel yani kiracı olcaz sonuçta onun için fena değil yani içimize sindi en azından. istanbulda hem kirası uygun hem de temiz ev bulmak çok ama çok zor bir ara pes etmiştik artık ama Allah yardımcımız oldu bu evi bulduk. boya badana olup tadilatları da bitince daha güzel olacak inşallah..
Darısı en kısa zamanda sizlerin başına..
Tuğçem bizde birgün burdan ev tuttuk, gelinlik aldım vs.. yazarmıyız ki
Amin cnm.
Kaça tuttunuz kiralar fena ya ben netten Avrupadaki evlere baktım inanırmısın görüntüsü çok kötüydü o bile 900 yazmışlar şok oldum ben burda 900 dubleksde otururum:)
Güle güle oturun ağız tadıyla inşallah canımm...
Allah bize de nasip eder inşallah.
Tuğçem bizde birgün burdan ev tuttuk, gelinlik aldım vs.. yazarmıyız ki
Allah büyük canım.
biliyorsun bir dilek tuttuk ve olucağına inandık.
Canım 700e tuttuk biz o da şans eseri yani. Ve yani evden çıkan kiracı o kadar temiz kullanmış ki hiçbi yerinde bi kırık dökük yok evin sadece pimapen takılcak ve duşakabin yapılcak ee onu da ev sahibi yaptırcak zaten o da çok iyi biri sağolsun yeni evliyiz diye çok yardımcı oldu bize. şimdiye kadar her şey çok güzel bir şekilde ilerliyo inşallah bundan sonra da hep böyle olur. Sizin de inşallah canım..
Tabiki de yazacaksınız canım yaa neden öyle diyosuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?