Değişik bişi yok hayatımda canım. Babamla uğraşıyorum halagünler geçiyor ewet ama gel bana sor
Ama inş. geçecek bunlar.
Ewt askerlik zamanı resmen durmuştu herşey sonrasında akmaya devam etti.
Düğünün de yaklaşıyor ne güzel. Herşey istediğin gibi olur inş. canım.
Gelinliğini çok merak ediyorum
merhaba moonlight rüyamda forumda dolaşırken senin bi yazışmanı okudum
sevgilin varmış ve bu zamana kadar sana söylediği herşey yalanmış sen bize anlatıyordun bunu
çok üzülüyordum senin adına neyseki rüyaymış
Allah hayırlara çıkarsın inşallah
fazla bi muhabbetimizde olmadı ama nasıl rüyama girdin anlamadım :)))))
Canımm ya inşallah sizin de bu zor günleriniz geçer en kısa zamanda Allah acil şifalar verir inşallah..
İnşallah hepimizin her istediği olur canım, valla koşturmakla geçiyo günlerimiz, çeyiz listesi çıkarttım aldıklarımı işaretliyorum almadıklarımı almaya çalışıyorum :)
Gelinliğim bi dikilmeye başlansın resmini göstercem size inşallah
slmmm canlarımmmm benimmmm nasılsınızzzz yaaa ne zamandır girmiorum en son nezaman girdim hatıralmıorum bile cok özledim burayı herkesi değişiklik bile olmuş beğen butonu aktif fln olmuş tekrariyi olmuş ama artık beğenilcem die yazanlarda aktif olur bundan sonra neyse askerlerimiz geldi iş güç koşuşturmaca yaşadığımızın farkına vardık evde oturmaktan nolmuşuz ööle kızlar neyse hepinizii öpüorum çoookkkk çoookkkk canlarım benim Allah'a emanet olun iyi bakın kendinize bu arada 8 temmuzda evleniorum inş. kızzlar 8 temmuzda beklerim konyaya düğünüme canlarımmmm
slmmm canlarımmmm benimmmm nasılsınızzzz yaaa ne zamandır girmiorum en son nezaman girdim hatıralmıorum bile cok özledim burayı herkesi değişiklik bile olmuş beğen butonu aktif fln olmuş tekrariyi olmuş ama artık beğenilcem die yazanlarda aktif olur bundan sonra neyse askerlerimiz geldi iş güç koşuşturmaca yaşadığımızın farkına vardık evde oturmaktan nolmuşuz ööle kızlar neyse hepinizii öpüorum çoookkkk çoookkkk canlarım benim Allah'a emanet olun iyi bakın kendinize bu arada 8 temmuzda evleniorum inş. kızzlar 8 temmuzda beklerim konyaya düğünüme canlarımmmm
ooo Eminecim hoşgeldin canım. Ewt çok değişiklikler var. Asker zamanı hepimiz bir odada neler çektik ALlah biliyor ama geçti gitti o günler. Şimdi artık herkesin ayrı bir telaşı var ama güzel telaşlar.
Sende evleniyorsun hayırlı olsun şimdiden. Arayı açma fazla uğra buralara.
Hayırlı olsun canım, senden 6 gün sonra da benim düğünüm olacak inşallah ben de beklerim Ankara'ya :)
Herkes koşturmaca, telaş içinde, buraya pek gelen yok artık, ama ben özledim burdaki sohbetlerimizi, arada toplansak gene sohbet etsek ne güzel olurduuu
Ahh ahh hey gidi günler az mı şafak saydık burda, dertlendik, sevindik, üzüldük, ağladık, güldük hep beraber
Hayırlı olsun canım, senden 6 gün sonra da benim düğünüm olacak inşallah ben de beklerim Ankara'ya :)
Herkes koşturmaca, telaş içinde, buraya pek gelen yok artık, ama ben özledim burdaki sohbetlerimizi, arada toplansak gene sohbet etsek ne güzel olurduuu
Ahh ahh hey gidi günler az mı şafak saydık burda, dertlendik, sevindik, üzüldük, ağladık, güldük hep beraber
Evet çok kötü oldum ya o günleri hatırlayınca
Rabbim o günlerimizi aratmasın.
Tuğçeminnnnn nişan günü geldi.
Canım Allahım utandırmasın en güzel şekilde geçer inş.
:119::119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
Tuğçeminnnnn nişan günü geldi.
Canım Allahım utandırmasın en güzel şekilde geçer inş.
:119::119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
Eveeettt inşallah
Merakla bekliyoruz haberleri, fotoları
Bizim de 105 günümüz kaldııı günümüzeee
az kalmış canım... :)
benim resimleri 10 gün sonra vericekler fotocudan. o zaman ancak ekliyebilcem canım. ama beni facete biri etiketlerse sorun yok. :)
Evet az kaldı :)
Nasıl geçti canım çok heyecanlandın mı?
Bekliyoruz resimleri merakla hadi bakalım:)
evet canım heyecanladım çok. :)
ama sonradan açıldımm geçti heyecan. döktüm kurtlarımı.
facebookta bir iki tane ekledim. gerisi 1 hafta sonra. :)
profosyonel çekim yapıldı 1,5 saat.
Çook güzel olmuşsun maşallah gelin gibi :)
Dış mekan çekimi mi yaptırdınız 1,5 saat?
teşekkür ederim canımm :)
evet dış ve iç mekan çekimleri oldu 1,5 saat.
1 hafta sonra hazır olur dediler canım.
Anladım canım, eminim onlar da çok güzel olmuştur:)
Mutluluklar tekrar sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?