341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Yaa bizim sayfamız çook gerilerde kalmış hemen ilk sayfaya taşımak istedim :))
Napıyosunuz kızlaar? Bizim evimiz tadilatta şu aralar, son halini çok merak ediyorum, bugün de seçtiğimiz renklerde boyanıcak duvarlarımız en çok da onu merak ediyoruumm :52: İstanbul'da olsaydım her gün gider bakardım heralde :))

kızlar merhaba,buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu geçmiş sayfaları da okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir..tugcecancıgım yine seni görmek ve pembeliinin heyecanı beni çok mutlu etti yazayım dedim.ben yine yine ve yine hatta yine çok yoğunum:( okul haziranda bitince takılıcam buralara sonra 1 dönem daha var sonra bende evleniyorum:D 6 ay boyunca beklerken bu anı da hayal etmiştim:)sizinle paylaşayım dedim.ocakta evlenicez inşallah ama daha başvurmadık karar veremedik nerde yapacağımıza fln.şimdi düşününce çok şey çıkıyor tatile denk gelsin aman şöyle olsun diye:) neyse umuyorum ki herkes çok mutludur,hepinizi öpüyorum:)

kızlar merhaba,buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu geçmiş sayfaları da okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir..tugcecancıgım yine seni görmek ve pembeliinin heyecanı beni çok mutlu etti yazayım dedim.ben yine yine ve yine hatta yine çok yoğunum:( okul haziranda bitince takılıcam buralara sonra 1 dönem daha var sonra bende evleniyorum:D 6 ay boyunca beklerken bu anı da hayal etmiştim:)sizinle paylaşayım dedim.ocakta evlenicez inşallah ama daha başvurmadık karar veremedik nerde yapacağımıza fln.şimdi düşününce çok şey çıkıyor tatile denk gelsin aman şöyle olsun diye:) neyse umuyorum ki herkes çok mutludur,hepinizi öpüyorum:)

Hoşgeldin canım baya uzun bir aradan sonra :)
Gene mi çok yoğunsun sen ama yaaa :31: Allah yardımcın olsun o zman..
Oh ohh sizin de evlilik kararı alınmış hadi inşallah canım her şey gönlünce olur. Çok koşturcaksın çook şimdiden söyliyim :)) Ama güzel telaşlar bunlar.
Gel gene arada konuşalım canım görüşmek üzere tekraaarr :3:

Abbbooo topiğimiz aşağılarda kalmış.

Kimsecikler yok.Bende İstanbuldayım giremedim.

Gözdecim evin tadilatı bitmiştir umarım.
Gelinlik de tamamdır. Az kaldı günler çabuk geçiyor.

Taze gelin :16:

Selaammmmm!!

Herhalde topiğe en az uğrayan bendim ve hala da benim:30:

Eskisinden daha da yoğunum artık,düğüne 40 gün kaldı aşağı yukarı:18:

Herhalde topiğin ilk düğünü bizimki oluyor:nazar:

Darısı hepinizin başına inşallah:34:

Sevgiler kızlarrr:16:

Abbbooo topiğimiz aşağılarda kalmış.

Kimsecikler yok.Bende İstanbuldayım giremedim.

Gözdecim evin tadilatı bitmiştir umarım.
Gelinlik de tamamdır. Az kaldı günler çabuk geçiyor.

Taze gelin :16:

Canım evimizin tadilatı bitti mobilyalar yerleşti :)
Bir tek temizlik işleri ve eşyaların yerleşmesi kaldı :)
Çok çok değişik bir duygu ama daha kavrayamadım o evin benim olduğunu sanki bir arkadaşımın evini yerleştirip gelmiş gibiyim :)
Gelinlik daha tamm değil bu ay provaya gittiğimde baya ilerlemiş olacak ama :)
Bizim düğün şafağımız da 67 :52::52::52:

iyiyiz canım neler yapalım aynı işte.
sen neler yapıyorsun? düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?

Back