Kızlaaaar napıyosunuz yaa hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyoooo :26:
Eskiden ne güzel sohbetler ederdik burda
merhaba canım. ben nişan hazırlıklarına başladım. gerçi çok bişey yaptığım yok elbisemi seçtim ilk olarak.
1 ay var işte nişana. sen neler yapıyorsun?
Hadi hayırlı olsun canım. Nasıl bir elbise seçtin? Ben de şu aralar kuaför ve makyöz araştırmakla meşgulüm :) Biz de mayıs gibi evimizi tutucaz eşyaları yerleştirmeye başlıycaz asıl telaş o zaman olcak işte şimdilik dinleniyorum :)
kolay gelsin canım.
elbisem pudra pembesi straplez. altı hafif kabarık ve kuyruklu.
ama daha almadım. provaları olucak canım.
bana da kuaför lazım olucak senin gibi. Allah kolaylık versinn hepimize. :)
Ooo çok güzel bi modeli var elbisenin anladığım kadarıyla:)
Pembe olması lazımdı zaten
Evet yaa hepimize Allah yardım etsin zor işler ama güzel işler :)
Gelin saç ve makyajına çook para istiyolar offf karar vermek zor oluyo böyle olunca
nişan saçıda makyajıda öyledir kesin pahalıdır.
ama insan iyi yere de yaptırmak istiyor. çünkü bir kez oluyor hayatta.
fotoğrafçısı çiçekçisi bilmemnesi bendede epey ayrıntı var canım. Allah işimizi rast getirsin. :)
kızlaaaaarr herkese merhabalarrr..nasılsınız özledim sizleri...
nişanlım geldiğinden beri hiç giremedim unutmadım sizleri..bir yandan dershanem devam ediyor diğer taraftan evlilik hazırlıkları.
gelinliğimi diktirmeye verdim mobilyalarımı aldım şimdilik aynı hızla devam durmak yok valla:))
sizler de iyisiniz inşallah biraz okudum konusmalarınızı evllilik ve nişan hazırlığında olanlara Allah yardım etsin inş.hepinizi öpüyorum
31 ağustosta düğünüme bekliyorum
kızlaaaaarr herkese merhabalarrr..nasılsınız özledim sizleri...
nişanlım geldiğinden beri hiç giremedim unutmadım sizleri..bir yandan dershanem devam ediyor diğer taraftan evlilik hazırlıkları.
gelinliğimi diktirmeye verdim mobilyalarımı aldım şimdilik aynı hızla devam durmak yok valla:))
sizler de iyisiniz inşallah biraz okudum konusmalarınızı evllilik ve nişan hazırlığında olanlara Allah yardım etsin inş.hepinizi öpüyorum
31 ağustosta düğünüme bekliyorum
canlarıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmNasılsınız???? Valla ben şafak doğan güneş dedikten sonra büyük bir koşuşturmacanın içine girdim, düğün koşuşturmacası :123: Çok yorucu günler geçirdim ama neyseki muradıma erdim Darısı başınıza Evime daha internet bağlanmadı, bağlansın çooookkkkkkkkk anlatçaklarım var :))) Hepinizi çok seviyorum, hepinizi öptüm
canlarıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmNasılsınız???? Valla ben şafak doğan güneş dedikten sonra büyük bir koşuşturmacanın içine girdim, düğün koşuşturmacası :123: Çok yorucu günler geçirdim ama neyseki muradıma erdim Darısı başınıza Evime daha internet bağlanmadı, bağlansın çooookkkkkkkkk anlatçaklarım var :))) Hepinizi çok seviyorum, hepinizi öptüm
Günaydın herkese...
Nasılsınız kızlar. Ben çok kötü günler geçiriyorum yine hastane ev iş arası koşturuyorum
Ama buna da şükür.
Dilek , evlenmişsin hayırlı olsun cnım.
Gözde, evde olsun ozaman daha da güzel olur inş. herşey
Tuğçe, nişan tarihin yakılışıyor canım
İnş. herşey çokçokçok güzel olur hepiniz için....
Kimseler girmez oldu topiğimize.
Herkes telaşlar içinde. Biz henüz tatlı telaşlara başlayamadık malesef ne zaman başlanır bilmiyorum hayırlı zaman gelince başlıycaz inş.
Özledim burdaki sohbetlerimizi. Hadi toplanalım artık
Canıımm, napıyosun?
Biz koşturmacaya devam ediyoruz. Ev eşyalarını tamamlamaya çalışıyoruz. Bi yandan da gelinlik provası, saç makyaj randevusu derken vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyor. Askerliği bitireli 2 ay oldu zaman ne çabuk geçiyormuş meğerOnlar askerdeyken hiç böyle geçmiyordu :)
Değişik bişi yok hayatımda canım. Babamla uğraşıyorum halagünler geçiyor ewet ama gel bana sor
Ama inş. geçecek bunlar.
Ewt askerlik zamanı resmen durmuştu herşey sonrasında akmaya devam etti.
Düğünün de yaklaşıyor ne güzel. Herşey istediğin gibi olur inş. canım.
Gelinliğini çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?