341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Offff yine kimsecikler yokk

Gözde hazırlık yapıyordur :)))

Heycan katlanmıştır iyice anammm kız bende heycanlandım birdenn

Gözde sana gelsinn :)

Ankara'ya askerim geldi
Evde bir aşk havası
Ben askerimi çok çok seviyorummmm

Aslında artık asker demesem iyi olur:))

Askerlik de neymiş yedik bitti

ben 343. dönem asker yareniyim. Allah sizin yaşadığınız mutluluğu bize de nasip etsin inş. Sizlerin adına çoook sevindim bol bol hasret giderin kızlar

Sevgilim! Güneşte benden uzakta ayda! Ama hiç bir sabahım güneşsiz, hiç bir gecem aysız geçmiyor... Yüreğimin senden vazgeçmediği gibi!
Tesbih gibi çektim seni; Gelir, gelir, gelir diye .....

ben 343. dönem asker yareniyim. Allah sizin yaşadığınız mutluluğu bize de nasip etsin inş. Sizlerin adına çoook sevindim bol bol hasret giderin kızlar

Henüz gideremiyoruz :))) farklı şehirlerde olunca ama o da olacak Allah'ın izniyle.

İnş. sizlerinde günleriniz suuuuu gibi akıp gider ve sizlerde hasret giderirsinizz

Son düzenleme:
Offff yine kimsecikler yokk

Gözde hazırlık yapıyordur :)))

Heycan katlanmıştır iyice anammm kız bende heycanlandım birdenn

Gözde sana gelsinn :)

Ankara'ya askerim geldi
Evde bir aşk havası
Ben askerimi çok çok seviyorummmm

Aslında artık asker demesem iyi olur:))

Askerlik de neymiş yedik bitti

Ayy canım süper olmuş şarkı teşekkür ederim Evet askerlik yook bitti gitti çok şükür

Hazırlık yaptım gün boyu canlarım. Saçlarımı boyadım biraz önce de vee artık hazırım yarın için tamameen Sabah da gelmez ki şimdi bi türlü Yarın bu saatlerde aşkımla birlikte olcaz inşallah yaaaa

oooooooo hayırlı olsun cnm saçların..inşşşşş çok güzel geçer günün tatlım..

omazmı yaaaaaaaaaaaaaaa uyuyamaz insan valla

Evet ben de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum zaten canım
Ayy ama yatcam kalkıcam veee kahvaltıyı birlikte yapıcaz aşkımlaa inşallahh bunu düşünmek bile inanılmaz geliyo şu anda rüya gibi

Evet ben de pek uyuyabileceğimi sanmıyorum zaten canım
Ayy ama yatcam kalkıcam veee kahvaltıyı birlikte yapıcaz aşkımlaa inşallahh bunu düşünmek bile inanılmaz geliyo şu anda rüya gibi

şuannnnnnn ben bileeeeee askerimle kendimi hayal edip heyecanlandımmmmmmmmm

Son düzenleme:
şuannnnnnn ben bileeeeee askerimle kendimi hayal edip heyecanlandımmmmmmmmm

İnşallah siz de yaşarsınız en kısa zamanda bu heyecanı canım
Erken kalkmam gerekiyo sabah o yüzden de erken yatmam gerek ama bi gram uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…