341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inşallah canımm...
kavuşma sırası sizdee...

tuğçecim 343lerdenim ben :))
dün hikayenizi okumuştum. bugün merak ettiğim için ziyaret ettim sayfanızı. birşeylerin iyileşmesine çok sevindim :) umarım zamanla daha da güzel olur ikiniz için herşey.

kavuşanların gözü aydın. çoook mutlu oldum,kendim kavuşmuş gibi,gerçekten.
biz de 4. aydan düşmüş olduk böylecee :) sanki 3ay 4haftayı görünce çok az kalmış gibi geldi. halbuki bissürü gün var daha :)

iyim cnm. bkayım kim var dedim kimsecikler yok

sen napıyon az kaldı cmrtye abbo ne azı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz

Evet canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kavuşcaz Heyecanlı bekleyişe devaam Ne bitmez şafakmış yaaa..
Artık şafak saymıyoruz ya kimseler gelmiyo pek ee tabi herkes kavuştu buraya mı gelirler di mi yaanii

Hepinize hayırlı olsun kızlar kavuşmuşsunuz yarenlerinize ne güzel biz de 343. dönem olarak bekliyoruz demin şafak sayacına baktım da bizim bile %24 ü geçmiş be nerdeyse çeyreği bitmiş.

Evet canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kavuşcaz Heyecanlı bekleyişe devaam Ne bitmez şafakmış yaaa..
Artık şafak saymıyoruz ya kimseler gelmiyo pek ee tabi herkes kavuştu buraya mı gelirler di mi yaanii

ewet ya hııh

şimdi herkes sevdiğiyle bizde tlf yetiniyoz olsun ne yapalım bunada şükür.

e artık sende cmrt gününden itibaren gelmezsin buraya

bende kendi kendime yazar cevplarım

Hepinize hayırlı olsun kızlar kavuşmuşsunuz yarenlerinize ne güzel biz de 343. dönem olarak bekliyoruz demin şafak sayacına baktım da bizim bile %24 ü geçmiş be nerdeyse çeyreği bitmiş.

Sağol canım. Sizin de baya geçti valla bir andan bitiveriyo canım o yüzden sabredin sonunda siz de doğan güneş diyeceksiniz :)

ewet ya hııh

şimdi herkes sevdiğiyle bizde tlf yetiniyoz olsun ne yapalım bunada şükür.

e artık sende cmrt gününden itibaren gelmezsin buraya

bende kendi kendime yazar cevplarım

Tabi canım buna da şükür. En azından istediğimiz zaman görüşebiliyoruz artık :)
Ben c.tesiden itibaren yoğun bir tempoda olcam zaten mekan araştır beyaz eşya mobilya bak derken pestilim çıkar ama arada uğrarım merak ederim sizi de :)
Sen ne zman görüşceksin canım peki:44:

Amin canım inşallah biz de o günleri görürüz. İlk başta geçmez gibi geliyor ama nerdeyse 40 gün oalcak geçiyor mu sanki ne.

Geçiyo canım geçiyo. Ben bi aralar 130 gün kaldı dediğimi hatırlıyorum Şimdi özgürüz düşün yanii o kadar çabuk geçiyo:)

haftaya gelicem dedi bir aksilik çıkmazsa kısmet cnm

yerim ben böyle tempoyu ya ne gzl cnm darısı bizim başımıza bak bak eşyalara iyice bizede yardımcı olursun

343.kısa dönem bekleyeni olarak gözünüz aydın diyorum :) darısı başımıza :)
şimdi arkadaşımın sevgilisi de geldi pabucum dama atıldı :))

haftaya gelicem dedi bir aksilik çıkmazsa kısmet cnm

yerim ben böyle tempoyu ya ne gzl cnm darısı bizim başımıza bak bak eşyalara iyice bizede yardımcı olursun

Tamam anlatırım size de baktıklarımı siz de yardımcı olursunuz bana hem:)
İnşallah siz de en kısa zmanda kavuşursunuz

343.kısa dönem bekleyeni olarak gözünüz aydın diyorum :) darısı başımıza :)
şimdi arkadaşımın sevgilisi de geldi pabucum dama atıldı :))

Normaldir canım pabucunun dama atılması Şaka bi yana teşekkür ederiz canım darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…