kısmetse 8 den sonra gelir canım.
daha işteymiş.
inşallah güzel olur. çok üzüldüm çünkü.
ama tatlım sakın yanlış anlama ama sözlününde bu konuya bi el atması lazım..
Geldi de canım biz ayrı şehirlerde olduğumuzdan haftasonu görüşebilcez. Ama bol bol telefonda görüştük hala da devam ediyoruz çok garip bi duygu istediğin an ulaşabilmek :)
ben de söyledim canım. eğer gidişat kötü olursa el atıcak inşallah.
bende zamanla ona bu durumu anlatıcam. o da görüyor zaten.
Gelir gelmez ne işi bu yaa biraz dinlenseydi keşke.
Biliyorum canım çok üzüldüğünü, umarım babasının yaptıklarını biraz olsun affettirebilir. Artık bu kadar bekledikten sonra mutlu olmayı hakediyosun fazlasıyla çünkü.
ahhhhhhh o duygu yokmu çok süper..
Allah mutlu etsin her daim sizi inş tatlım..
inş herşey istediğin gibi olur tatlım..
kısmetse 8 den sonra gelir canım.
daha işteymiş.
inşallah güzel olur. çok üzüldüm çünkü.
tabiki sedacım asıl sorun geldikten sonra başlıyor.
Hakkaten canım neyse hayırlısı olsun inşallah. Sen napıyosun?
çok sağol canım.
babasıyla sabah işe gittiler.
çalışıyor hala işte.
inşallah bu günlerim geçer canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Ewt cnm.
Bildiğin gibi canım iş ev koşturmaca. Diğer yönde aynı.
Hayırlısı cnm.
ben de söyledim canım. eğer gidişat kötü olursa el atıcak inşallah.
bende zamanla ona bu durumu anlatıcam. o da görüyor zaten.
dogru canımm dogruu.. gercegin ta kendisi.. senin feysde iletilerini gordukce begenmeyi cok istedim ama.. diyorum ya ne zaman cktılar onu bile bilmiorum:SCanııım inanamıyorum yanlış mı okudum diye tekrar tekrar baktım ama yanlış okumamışım:26: Şok oldum ne diyceğimi bilemiyorum şu anda...
oyoyoy adını bilmiyorum kusura bakma:)acını içimde hissettim.ben biraz fazlaca iyimserim galiba.askerlik bugun bitti,ben herseyin bittiğini düşünmüyorum.askerlik psikolojisi denilen şeyi resmen çektim.o yüzden psikolojisi düzelir aranız da düzelir diye umuyorum.ama eğer hayırlısı böyleyse kendini gösterecektir zaten.Allaha inancım sonsuz bu konuda..kendini üzmemeni diliyorum.kalbini sıkıştırma nolur..
tuğcecan noldu bi gelişme varmı bu arada
çok üzüldüm canım. senin de canının nasıl acıdığını tahmin ediyorum.
ben de sözlüyüm. dün askerim geldi ama babası alıp götürdü hemen. görmedim bile. aksam sabah ağladım. güçlü duramadım. ama ağlamıycam bi daha.
şimdide işe gitti çalışmaya. ben görmedim yani. babamın gölünü aldım dedi ama benim gönlümü kırdı. Allahım görüyor herşeyi ona sığınmaktan başka çaremiz yokki. elbet bunlardada vardır bir hayır.
sende öyle yapıcaksın canım. o kadar ay bekledim hazırlandım günlerdir ve havaalanında kaldım öyle. bitmesi gerekiyorsa biticek. ömür boyu her gün acı çekmektense bir kaç ay canı yanar insanın. üzülmemeye çalış. ne biliyim Allaha sığın. Allah bundan sonra karşına iyi insanlar çıkarsın. benimde ne olcağım belli değil. düşünücem.
Geçecek bence canım. O kadar bekledin sen onu, o da kıymetini bilsin ona göre davransın..
dogru canımm dogruu.. gercegin ta kendisi.. senin feysde iletilerini gordukce begenmeyi cok istedim ama.. diyorum ya ne zaman cktılar onu bile bilmiorum:S
Evet canım yaa süper bi duygu Allah size de yaşatsın inşallah. Sabahtan beri bi görüşme halindeyiz garibime gitti
Hepimizi mutlu etsin Allah canım benim,sağol
inşallah busecim. seninde öyle...
Evet canım yaa süper bi duygu Allah size de yaşatsın inşallah. Sabahtan beri bi görüşme halindeyiz garibime gitti
Hepimizi mutlu etsin Allah canım benim,sağol
inşallah busecim. seninde öyle...
çok şükürr doğru düzgün görebildim bugünn.
akşam geldi yemek yedik çay içtik.
iyi geldii yaa çok şükürr. sanki gidicekmiş gibi geliyor gene. arada bi ağlaşıyom gene.
defterimi de verdim. çok alışmışım deftere vermesi zor geldi :)
Canım ne yaptınnn, nasıl geçti? Merak etmiştim ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?