341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kısmetse 8 den sonra gelir canım.
daha işteymiş.
inşallah güzel olur. çok üzüldüm çünkü.

Gelir gelmez ne işi bu yaa biraz dinlenseydi keşke.
Biliyorum canım çok üzüldüğünü, umarım babasının yaptıklarını biraz olsun affettirebilir. Artık bu kadar bekledikten sonra mutlu olmayı hakediyosun fazlasıyla çünkü.

Geldi de canım biz ayrı şehirlerde olduğumuzdan haftasonu görüşebilcez. Ama bol bol telefonda görüştük hala da devam ediyoruz çok garip bi duygu istediğin an ulaşabilmek :)

ahhhhhhh o duygu yokmu çok süper..

Allah mutlu etsin her daim sizi inş tatlım..

çok sağol canım.
babasıyla sabah işe gittiler.
çalışıyor hala işte.
inşallah bu günlerim geçer canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ahhhhhhh o duygu yokmu çok süper..

Allah mutlu etsin her daim sizi inş tatlım..

Evet canım yaa süper bi duygu Allah size de yaşatsın inşallah. Sabahtan beri bi görüşme halindeyiz garibime gitti
Hepimizi mutlu etsin Allah canım benim,sağol

Son düzenleme:
kısmetse 8 den sonra gelir canım.
daha işteymiş.
inşallah güzel olur. çok üzüldüm çünkü.

Güzel olacak canım güzel olacak bu kaadar dert çektik Allah ım karşılığını verecektir inş.

tabiki sedacım asıl sorun geldikten sonra başlıyor.

Kaderimiz canım ama şükürler olsun yinede.

Hakkaten canım neyse hayırlısı olsun inşallah. Sen napıyosun?

Ewt cnm.

Bildiğin gibi canım iş ev koşturmaca. Diğer yönde aynı.
Hayırlısı cnm.

çok sağol canım.
babasıyla sabah işe gittiler.
çalışıyor hala işte.
inşallah bu günlerim geçer canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Geçecek bence canım. O kadar bekledin sen onu, o da kıymetini bilsin ona göre davransın..

Ewt cnm.

Bildiğin gibi canım iş ev koşturmaca. Diğer yönde aynı.
Hayırlısı cnm.

Anladım canım kolay gelsin.
Yaa hala inanamıyorum ben bittiğine ve bunun üzerine sohbet ettiğimize :)
Benimki de diyo sanki çarşı iznindeymişim ve dönecekmişim tekrar oraya gibi geliyo diyo
Ama ayrılırken arkadaşlarıyla falan baya duygulanmışlar gitmeseydin falan demiş arkadaşları hııı oldu tabi dedim

Canııım inanamıyorum yanlış mı okudum diye tekrar tekrar baktım ama yanlış okumamışım:26: Şok oldum ne diyceğimi bilemiyorum şu anda...
dogru canımm dogruu.. gercegin ta kendisi.. senin feysde iletilerini gordukce begenmeyi cok istedim ama.. diyorum ya ne zaman cktılar onu bile bilmiorum:S

cnm kalbim cok sıkıstı.. iş yeri tuvaletinin dili olsa anlatırr beni de.. hafifledi tabiki.. ilk gunki gibi deil.. artık olacagı varsa da olmaz cnm.. cok yaktı canımı.. o yanıklarıı iyileşemiyor.. iyi bile hatırlamıorum bir cok seyii..

cnmm vallaa hakkında hayırlısı olsunm seninde.. bakk okudum aksam geliim demiş..daha ne olacak.. yoluna girecek elbet hrsey.. ama adımlarını saglam at daha snra daha cok uzulme noolırr..

ben simdiii diorummm simdiki aklım olsa safak 158 dermiydim hic:S

dogru canımm dogruu.. gercegin ta kendisi.. senin feysde iletilerini gordukce begenmeyi cok istedim ama.. diyorum ya ne zaman cktılar onu bile bilmiorum:S

Canım yaa inan çok üzüldüm, burda bekliyoduk hep birlikte, onlar da orda birlikteydi, az kaldı bitiriyoruz derken yaşadıklarına bak. Bu durumda ne desek ne yapsak acını hafifletemeyiz ama Allah yardımcın olsun diyebilirim bi tek.. Olayları bilemiyoruz tabi ama çok üzüldüğünü söylediğine göre gerçekten canını acıtcak bi durum olmuş. Geriye dönme imkanı yok mu hiç:26: Ayy çok üzüldüm yaa her ne kadar yüzyüze tanışmış olmasak da burda biliyoruz neler çektiğimizi ilk zamanlarda özellikle de..offff

çok şükürr doğru düzgün görebildim bugünn.
akşam geldi yemek yedik çay içtik.
iyi geldii yaa çok şükürr. sanki gidicekmiş gibi geliyor gene. arada bi ağlaşıyom gene.
defterimi de verdim. çok alışmışım deftere vermesi zor geldi :)

Canım ne yaptınnn, nasıl geçti? Merak etmiştim ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…