341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Aaa canım çok sevindim çok güzel bi gelişme bu. Keşke belli olabilseydi hemen tarih de sen de cevap verebilseydin ama zaten olcaksa olur zamanı gelince. Kısmet her şey. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için tatlım..

öle cnm ksımet hayırlısı olsun eğer iş benim kısmetimde varsa olur yoksa zaten başka sebep çıkar olmaz

öle cnm ksımet hayırlısı olsun eğer iş benim kısmetimde varsa olur yoksa zaten başka sebep çıkar olmaz

Evet canım ben de hep hayırlısı diye dua ediyorum. Hayrılısıysa olsun hayırlı değilse hiiiç başlamasın zaten. Ama en kısa zamanda da bi işe girmek istiyorum artık. İnternetten falan bikaç yere başvurdum cevap bekliyorum

bak iş hallocak
yarinle olan sorunlarda hallolacak inanıyorum ben

:119::119::119::119::119:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118:

aynen yaaa benimde
bu akşam kuaföre gidicem yarın akşama bırakmak istemiyorum bi aksilik çıkar da gidemem diye korkuyorum :18:

ayy benimde saçımın düzeltilmesi lazım.
bende korkuyom salı sabahı olmassa diye. gerçi saçım fönlü ama bi düzelttirilebiliir.

ayy benimde saçımın düzeltilmesi lazım.
bende korkuyom salı sabahı olmassa diye. gerçi saçım fönlü ama bi düzelttirilebiliir.

aslında bende çarşamba sabah gitmek isterdim kuaföre ama çalıştığım için mümkün değil maalesef neyse saçım fön tutuyor allahtan bozulmuyor

Valla ben inanılmaz heyecanlıyım en son nişanımda bu kadar heyecanlanmıştım

Düğününde hiç düşünemiyorum ozaman

aynen canım dertler gibi mutluluklar da üst üste gelir

hehehe sende bizle beraber heyecan yapıosun di mi itiraf et

Zaman zaman oluyor çaktırma benim yanıma geldiği zaman sizde bana yrdımcı olursuuz kıyafet, saç vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…