Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaar
şafak 2
inanamıyorum yaa bitiriyoruz sonunda askerliği bu gece sizi depüklüyoruz aşklarınızın kollarına yarın gece de biz depüklenicez
ayyy çok heyecanlııııı![]()
kızlarrr çok heyecanlısınız akşam depük geceniz varmış katılamıcam size simdiden iyi eğlenceler dilerim
ben 343. yareniyim
kızlarr şimdiden gözünüz aydın hayırlısıyla kavuşun askerlerinize darısı başımıza inşallah:)))
kızlarrr çok heyecanlısınız akşam depük geceniz varmış katılamıcam size simdiden iyi eğlenceler dilerim
ben 343. yareniyim
kızlarr şimdiden gözünüz aydın hayırlısıyla kavuşun askerlerinize darısı başımıza inşallah:)))
Dur kız içimde bir heycan oluşuverdi günler sonra
merhaba, tşk ederiz ;?
Aminnnnnnnnn inş. sayılı günler geçiyorrrrr![]()
kızlar çok seviniyorum sizin adınıza
bir daha hiç ayılmazsınız inşallah
daısı bize olsun
Saol inş. hızlıca geçer zaman
Sennin durum nasıl.Eşinle aran?
Gunaydin canlarimmm, artik safak dogan gunes
Simdi kahvaltimi yapicam, valizimi son kez kontrol edip kapaticam, saclarimi yikayip dogru kuafore, sonrada Allah iizin verirse yola cikicam
Bizde tam tersi oldu sevgilim beni bekleyecek ben gidicem yanina, bi hafta birlikte vakit gecirecegiz, daha sonra ailesinin yanina gidicek. Umarim hepimizin son gunu hiphizli gecer ve kavusuruzz artik![]()
çok şükür canım o gün hallettik meseleyi ben biraz büyütmüşüm konuyu
neyseki halletiik saol canım
ooooooooooooo Antalya'ya geliyosun dimi öel hatırlıyorum?
Ohh çok şükür çok sevindim.
Kavgalar birbirine daha da kenetliyor insanı![]()
Once izmire askerim orada cunku, 2-3 gun izmirin tadini cikarmak istiyo, geri donus saati olmadan kimse onu kisitlamadan izmiri yasicakmisizsonrada alanya evet canim vazgecmstik aslinda cok soguk olursa diye yazin gelelim diyoduk ama
Kizlar malatyada askerlik yapan yakınınız varmı sartları nasıl benım erkek arkadasımın usta birligi malatya ya cıktıda
Selam kızlar. Artık son gününüz,bizim de yarın inşallah :)
Sonra kavuşma anı gelsin artıkSüper bi gün yaaaaaa
Acayip enerjiğim
![]()
inş. cnm metrooo ayarsız enerjii
Canım iş ne oldu senin bende de gelişmeler var
Canım benim o iş olmadı yaa bizimkiler orda tek başıma uzun süre kalmama izin vermediler. Hayırlısı artık.
Senin ne gelişmeler var canım?