- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
exculisive orada sen burada wucu hanımaslında bende çarşamba sabah gitmek isterdim kuaföre ama çalıştığım için mümkün değil maalesef neyse saçım fön tutuyor allahtan bozulmuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
exculisive orada sen burada wucu hanımaslında bende çarşamba sabah gitmek isterdim kuaföre ama çalıştığım için mümkün değil maalesef neyse saçım fön tutuyor allahtan bozulmuyor![]()
Düğününde hiç düşünemiyorum ozaman
Zaman zaman oluyor çaktırmabenim yanıma geldiği zaman sizde bana yrdımcı olursuuz kıyafet, saç vs
![]()
exculisive orada sen burada wucu hanım![]()
aslında bende çarşamba sabah gitmek isterdim kuaföre ama çalıştığım için mümkün değil maalesef neyse saçım fön tutuyor allahtan bozulmuyor![]()
yardım ederiz tabikiii
ne zaman yanına gelcek?
ben hem burdayım hem panodayım![]()
işe başlamadan bu ay sonu yada ay başı gibi sanırım bakalım
hayırlısı tatlım
sen gelmeden önce yaz bize neye ihtiyacın olursa yardım ederiz![]()
depük merasimi ne zamaaaann???? bizim şafağımız atarsa 8![]()
Çok fazla yazamasam da hep takip ettim sizlerii. Bugünleri gördük ya şükürler olsun Rabbime. Yarın bu zaman askerlerimiz yanımızda olacak kısmetseBir de benimkinden evlilik yönünde bir adım gelirse değmeyin keyfime:) Allah hiçbirinizi bir daha secdiklerinizden ayırmasıın, son ayrılığımız bu olsuun hepimiz içinn!
Ben geldiiimmm
Partiye hazırııımmm![]()
Ben de geldim canımm... herkes yavaş yavaş toplanır herhalde.
daha dj imiz gelicek. :)
bundan sonra 2012-2013 gelinlerinde buluşuruz artık inşallah:):)
Burda bugun bir eğlence olmasıı lazımmmm![]()
![]()